- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.021
Hadi yaaaaaaaaçok sevindim ne güzel sürprizzzzzzzzz yok bacım yaaaaaa bu ay hiç ümitli değilim,
Pasimmmmmm
Tatlım hiççç belli olmaz valla,hiç beklemediği halde hamile olduğunu öğrenen çokk var,belki sende onlardan birisin
nasılsın canım......
Pasiiiiiiiiiiiiiiii
şükür iyiyim gülümmmm,seni sormalııı.....
Ne bileyim, 13. ve 14. günleri boş geçirdik,akıntı da olmadı, kasık ağrısı da, yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorumhakkımızda hayırlısı canım ya zamanı gelince olacak
canannnnnnn..
kız benimde bu ay hiç ağrım sızım olmadı yumurtlama zamanında..
sadece bir gece dayanılmaz baş ağrısı çektim..
acaba hastamı oluyorum diye sabah ateşimi ölçtüm 35. 9 çıktı...:26:
ama bugün sanki karnımın içinde rahim bölgemde boyle hafif sızlama gibi bi hareketlilik var..
acep yumurtlamadım adet erkenmi gelecek:26::26::26:
aman gelirse gelsin
zaten ben temmuz sonunuda başlıyorum tedaviye
bu arada sen nasılsın
Canım herkesinki aynı çıkacak değil ya,hem idrar testi için acele etmişsin,adetin gelmezse p.tesi kanda baktır derim
bende hamdolsun iyiyim..
senin belin hafilemiş..
kız bebiş var sende bu ay bak diyeyim...
ezgi ile belirtilerin aynı...
Canım Allahın ne zaman vereceğini biz bilemeyiz,evet şansımızı yükseltmek kendimizi takip ediyoruz ama inan bir defalık birliktelikle bile hamile kalınabilir,çok iyi hatırlıyorum oğlumda batıma 3 yada 4 gün vardı,korunmasız birlikte olduk ve günüm geçti bekle bekle gelmeyince test yaptım pozitif çıktı,yengemde adetten hemen sonra hamiş kaldı,nerden biliyorsun diyeceksin :)abim askerdi izne gelmişti gideceği günden bir önceki gün yengem temizlenmişti ve birlikte olmuşlardı,yani demem okii Allahın mucizelerine akıl sır ermez:)
Canım Allahın ne zaman vereceğini biz bilemeyiz,evet şansımızı yükseltmek kendimizi takip ediyoruz ama inan bir defalık birliktelikle bile hamile kalınabilir,çok iyi hatırlıyorum oğlumda batıma 3 yada 4 gün vardı,korunmasız birlikte olduk ve günüm geçti bekle bekle gelmeyince test yaptım pozitif çıktı,yengemde adetten hemen sonra hamiş kaldı,nerden biliyorsun diyeceksin :)abim askerdi izne gelmişti gideceği günden bir önceki gün yengem temizlenmişti ve birlikte olmuşlardı,yani demem okii Allahın mucizelerine akıl sır ermez:)
canım ama ben soğan suyu içytim ya 10. gün akıntım ve müthiş yumurtlama ağrım olmuştu. testi de 26. gün yaptım. yani ona göre çıkması lazımdı. neyse ben de en önemli 2 günü boş geçirdim. hem yaz tatiili de geldi nasılsa yorgun da olmıycam temmuz korksun benden
pasicim canan merhaba:3.
Hoş geldin canımmmmtemmuzda birlikte el eleyiz merak etme
ayy desene kiminin adet biter bitmez kimininse adete bi kaç gün kala olabiliyor. ben bu ay 19. günde bıraktım ne biliyim bazıları bebeğe zararı olur diiyor doktor öyle demiş.:26:
galiba o gün yumurtlamışsın:26: değerlendirdiysen gayet iyi hatta bi gün önce olduysa daha iyiadetten 10 gün önce falan sızı hissediyorum ben de genelde ama adet olacağını sanmıyorum, ben de anlayamadım bu ay 13. 14. günlerde hafif batmalar oldu ama akıntı olmadı, biz çaılmadık bide, bu gün 17. gün yine batmalar oluyo iki gündür anlamadım ama akıntı yok, galiba bu ay yumurtlamadım:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?