Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Tatlım hiççç belli olmaz valla,hiç beklemediği halde hamile olduğunu öğrenen çokk var,belki sende onlardan birisin

Ne bileyim, 13. ve 14. günleri boş geçirdik,akıntı da olmadı, kasık ağrısı da, yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı canım ya zamanı gelince olacak

Pasiiiiiiiiiiiiiiii

canannnnnnn..
kız benimde bu ay hiç ağrım sızım olmadı yumurtlama zamanında..
sadece bir gece dayanılmaz baş ağrısı çektim..
acaba hastamı oluyorum diye sabah ateşimi ölçtüm 35. 9 çıktı...:26:
ama bugün sanki karnımın içinde rahim bölgemde boyle hafif sızlama gibi bi hareketlilik var..
acep yumurtlamadım adet erkenmi gelecek:26::26::26:
aman gelirse gelsin
zaten ben temmuz sonunuda başlıyorum tedaviye

bu arada sen nasılsın

Ne bileyim, 13. ve 14. günleri boş geçirdik,akıntı da olmadı, kasık ağrısı da, yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı canım ya zamanı gelince olacak

Canım Allahın ne zaman vereceğini biz bilemeyiz,evet şansımızı yükseltmek kendimizi takip ediyoruz ama inan bir defalık birliktelikle bile hamile kalınabilir,çok iyi hatırlıyorum oğlumda batıma 3 yada 4 gün vardı,korunmasız birlikte olduk ve günüm geçti bekle bekle gelmeyince test yaptım pozitif çıktı,yengemde adetten hemen sonra hamiş kaldı,nerden biliyorsun diyeceksin :)abim askerdi izne gelmişti gideceği günden bir önceki gün yengem temizlenmişti ve birlikte olmuşlardı,yani demem okii Allahın mucizelerine akıl sır ermez:)

galiba o gün yumurtlamışsın:26: değerlendirdiysen gayet iyi hatta bi gün önce olduysa daha iyi adetten 10 gün önce falan sızı hissediyorum ben de genelde ama adet olacağını sanmıyorum, ben de anlayamadım bu ay 13. 14. günlerde hafif batmalar oldu ama akıntı olmadı, biz çaılmadık bide, bu gün 17. gün yine batmalar oluyo iki gündür anlamadım ama akıntı yok, galiba bu ay yumurtlamadım:97:

Canım herkesinki aynı çıkacak değil ya,hem idrar testi için acele etmişsin,adetin gelmezse p.tesi kanda baktır derim

canım ama ben soğan suyu içytim ya 10. gün akıntım ve müthiş yumurtlama ağrım olmuştu. testi de 26. gün yaptım. yani ona göre çıkması lazımdı. neyse ben de en önemli 2 günü boş geçirdim. hem yaz tatiili de geldi nasılsa yorgun da olmıycam temmuz korksun benden
pasicim canan merhaba:3.

O konuda kesinlikle haklısın canım, biz ihtimallere göre değerlendirme yaptığımız için umutsuzluğa kapılıyoruz, tabiki hiç belli olmaz, çocuk mevzuu tamamen kader, bi sadece çabalıyoruz, ama Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor

ayy desene kiminin adet biter bitmez kimininse adete bi kaç gün kala olabiliyor. ben bu ay 19. günde bıraktım ne biliyim bazıları bebeğe zararı olur diiyor doktor öyle demiş.:26:

Hoş geldin canımmmm temmuzda birlikte el eleyiz merak etme

ayy desene kiminin adet biter bitmez kimininse adete bi kaç gün kala olabiliyor. ben bu ay 19. günde bıraktım ne biliyim bazıları bebeğe zararı olur diiyor doktor öyle demiş.:26:

Keşke bırakmasaydın tatlım,bildiğim kadarıyla herhangi bir risk söz konusu olmadıkça birliktelik bebeğe zarar vermiyor...

ayy sorma zaten o gece o başağrısının arasında eşim tutturdu ..
yapıştı eteğime..
hem başım ağrıyor kımıldadığım zaman feci bıçak saplanıyor gibi oluyordu...
ama ben ona rağmen eşimi kırmadım yaptım
meğersem yumurtlama dönemi başağrısı olurmuş sonradan öğrendim..
zaten ben bu ay gün saymıyorum..belirti aramıyorum..
belkide o yüzden yumurtlama dönemindeki belirtileri hissetmedim..
kendimi dinlemediğim için..
ama baş ağrısı tam bir felaketti..
benim normalde adet olmadan 1 gün önce öyle ağrır..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…