- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.201
Canım batlarımız aynı seninle,benimde son bir saattir alt karın bölgemde ara ara iğne batması gibi ağrım var regl olacam sanki,beklemekten başka yapacak bişey yok,
Canım batlarımız aynı seninle,benimde son bir saattir alt karın bölgemde ara ara iğne batması gibi ağrım var regl olacam sanki,beklemekten başka yapacak bişey yok,
yok canım gayet normal 11 aylık evliym ve istyrm tedavi görmedm ama hep gidip geldm sorun yok beklemedyz
benım de 1 haftadır tansıyonum duşuk ya bugun sonunda bayıldımacaba hamılemıyım benımde basım dondu gozum karardı mıdem bulandı ve bayıldım aynı fılmlerdekı gıbı ıste
düzenli ama niye olmuyo anlamadm progesteron testi istedi doktor erken yapmışım ama yaptımadetlerın duzenlıyse olur canım stres yapma
inanırmsn 9 gün varken test yaptım psikolojm bozuldu sanırm benimki tam kasıkta degl biraz üstü üşüttmmü acaba ya ama her iki taraftada arayla oldu anlamadm ya
benım de 1 haftadır tansıyonum duşuk ya bugun sonunda bayıldımacaba hamılemıyım benımde basım dondu gozum karardı mıdem bulandı ve bayıldım aynı fılmlerdekı gıbı ıste
hepside tam bebiş var diyo senin ne kadardr istysn
mulkistik over ne kız.ılk defa duyuyorum evt 50 yle basaması lazımdı ılk cunku senın.ıkıncı ay 100 oluyor genelde bıde kıstın ıcın bır sey kullanmana gerek yok gecen kıstler kendılıgınden 3 aya gecıyormus gecmeyende gecmıyor.mesela benımkı 10 yıldır saglam
Ay hadi inşallahhhhhh canımm
4 yıllık evlıyım 3 yıldırda doktora gıdıyorum kısmet artık ne dıyım yapıcak baska bır sey yok
Multikistik over için nette pek birşey bulamadım.Ama doktorun söylediğine göre polikistikte birçok kist olurmeş(otabi başka birşey diyor onlara şuanda aklımda değil)Mco da daha az kist olurmuşş.Polikistik over kadar korkutucu değil yani..
KİSTLERİN YAPILARIDA BİRBİRİNDEN FARKLIYMIŞ.Bunlar anladıgım kadarıyla normal kistlere daha çok benziyor.
Polikistikten farklı kistler ilaçlar bunlara ANORMAL ETKİ YAPMIŞ.Doktor bana 100mgla başlıyoruz ve polikistikler buna genelde cevap vermiyor yükseltiyoruz.Sen 50mg klomenle bu hale geldiysen ohoooo dedi.Canım iğneyle deliceklermiş geçmezse..Sence bir yumurtalıkta bu garip kistler varken..Diğer yumurtalıktaki çatlayan yumurta GEÇ döllenmiş bu yüzdende adetim yarıda kesilmiş olabilirmi?Yokmu hiç tanıdıgın duydugun bunu yaşayan
öyle deme 10 yıl sonra olan vardı allah verirse inanmak zor degl inan allah gönlüne göre versn inşolabılırmı kı gercekten boyle bır sey hıc ınanamıyorum nedense sankı olamazmıs gıbıme gelıyor. kafayı yedım sanırım ezgının dedıgı gıbı hamıle kalsam dogurana kaadr ınanmam dogursam da bu benım degıl derım
Bu arada senin NUR TOPUNDAN HABERDARIM.Sanırım hatırlamıyorsun daha önce konuşmuştuk ben bu topikte 1 hafta falan durdum..Sonra bu olay olunca pembike sormak için geldim..Onun söyledikleri genelde doğru çıkıyor diye..
canım bozma moralını pco olmayanmı var allah askına herkes de olan bırsey eger hormonların da problem yoksa bır sey olma dıger tarafta ıkı yumurta kıstmı yumurtamı?
olabılırmı kı gercekten boyle bır sey hıc ınanamıyorum nedense sankı olamazmıs gıbıme gelıyor. kafayı yedım sanırım ezgının dedıgı gıbı hamıle kalsam dogurana kaadr ınanmam dogursam da bu benım degıl derım
yok canım ılk defa duyuyorum boyle bırsey bu doktorun dogru olduguna emınmısın bende de pco var 50 klomenle 3 yumurta buyumustu:44:
Sabret canım olacak inşallah,test için çok erken davranmışsın ama...
hatırlıyorum canım senı unuturmuyum hatta merak edıyordum da nur topu ne kız
öyle deme 10 yıl sonra olan vardı allah verirse inanmak zor degl inan allah gönlüne göre versn inş
Canım neden olmasın herşey olabilirr,neler duyuyoruz okuyoruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?