- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.281
ooooooooooo canım benim bat karanlık taaa 8 temmuz.seninki yakın mı canım.
evet canım 23 yada 24ü gibi ama göğüslerim ağrımaya başladı bakalım hayırlısı
bence yüzde 90 canımo hatalı test denilenler silik çizgi çıkanlar canım bazen vücutta o hormon az miktarda da olsa bulunursa silik çıkabiliyor ama sen döktüğüm anda çıktı diyorsun zaten en önemliside bu hem 15gün geçmiş daha ne olsun hemen çıkar tabi sevin sen bence canım rahat ve mutlu bir uyku uyu.ama yarın bi acile git kanda baktır.
ohh ne güsel az kalmış hadi hayırlısı canım.
ooooo iyi geceler hatunlarr
hiraaaa uyku tutmadımı tatlımmmmmm
inş canım ya inş. yarın bakmaya korkuyorum ilk kes bu kdr ümitlendim ve hayal kırıklığı çok kötü çok,, bu ay adetim gelir gelmes doktora gitcektim ondan bakmıştım gebe değilsem adet söktürücü bişilr içicektim
benim adetim geçti 15 gün oldu, AZ ÖNCE TEST YAPTIM, HİÇ BEKLEMEDEN İDRAR TESTTEN AKAR AKMAZ İKİNCİ ÇİZGİ BELİRDİ, HATTA İLK ÖNCE O ÇİZGİ BELİRDİ, UFF YA BBİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİNCE BELLİ OLMUYORMUYDU, ÇOKÇABUK OLUNCA TEST YANLIŞ OLABİLİRMİ DEDİM KENDİMCE, BU GECE NASIL UYUCAM BEN YA, POZİTİF YANLIŞ OLMA OLASILIĞI VARMI
ohh iyiki tutmamış sohbet ederiz azıcık benim bugece eşim yok bende çenem düştü oturuyorum soğansuyumuda içtim.kafam güzelTutmadı tatlımmm,gündüz çok uyumuştum
yine umudum yok..bugün diodumki göğüslerim ağrımazsa bebiş var dedim içimden akşama doğru ağrımaya başladı 1 yıldır bekliyoruz ama hayırlısı olsun diyelim
hayırdır uyku tutmadımı tatlım hoşgeldin
ohh iyiki tutmamış sohbet ederiz azıcık benim bugece eşim yok bende çenem düştü oturuyorum soğansuyumuda içtim.kafam güzel
Canım rahat ol meleğin seninledir inş.15 gün geçmiş tabiki anında çıkar,tebrik ederim cnm,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
benim de bebişim olmuyo kızlar yaaa ben de takılayım bundan sonra bari buraya beni de alın aranızasoğan suyu içiyorum şimdi,eşim kokusuna bile dayanamıyor ama ben nelere katlanıyorumm offf inşallah bu ay tutar
ohh iyiki tutmamış sohbet ederiz azıcık benim bugece eşim yok bende çenem düştü oturuyorum soğansuyumuda içtim.kafam güzel
canım bende 1 yıldır istiyorum ama nasip olmayınca olmuyor.hem neden umutsuz oldun ki göğüs ağrısı da belirti.olmazsa da üzülme allah bizlere ve eşimize sağlık versin elbet birgün bize de nasip olur anne olmak.
vermezmiyim canım haber ,inş.hayırlı haberlerle gelirim, biz 1 yıldır deniyorus canım, ama hiç bir beliriti yok, mide bulantısı yok,kokuya hassasiyet yok, ne bileyimbaşka ne olurki,
vermezmiyim canım haber ,inş.hayırlı haberlerle gelirim, biz 1 yıldır deniyorus canım, ama hiç bir beliriti yok, mide bulantısı yok,kokuya hassasiyet yok, ne bileyimbaşka ne olurki,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?