Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

inş canım ya inş. yarın bakmaya korkuyorum ilk kes bu kdr ümitlendim ve hayal kırıklığı çok kötü çok,, bu ay adetim gelir gelmes doktora gitcektim ondan bakmıştım gebe değilsem adet söktürücü bişilr içicektim

ne kadar zamandır istiyorsun canım.yarın sen yap bi test daha yada git kanda baktır daha garanti olsun.ama ben sanmıyorum testin bozuk çıkacağını.yarın bize haber vermeyi sakın unutma haa sevinçli haberi.

benim de bebişim olmuyo kızlar yaaa ben de takılayım bundan sonra bari buraya beni de alın aranıza soğan suyu içiyorum şimdi,eşim kokusuna bile dayanamıyor ama ben nelere katlanıyorumm offf inşallah bu ay tutar

Canım rahat ol meleğin seninledir inş.15 gün geçmiş tabiki anında çıkar,tebrik ederim cnm,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

Tutmadı tatlımmm,gündüz çok uyumuştum
ohh iyiki tutmamış sohbet ederiz azıcık benim bugece eşim yok bende çenem düştü oturuyorum soğansuyumuda içtim.kafam güzel
yine umudum yok.. bugün diodumki göğüslerim ağrımazsa bebiş var dedim içimden akşama doğru ağrımaya başladı 1 yıldır bekliyoruz ama hayırlısı olsun diyelim

canım bende 1 yıldır istiyorum ama nasip olmayınca olmuyor.hem neden umutsuz oldun ki göğüs ağrısı da belirti.olmazsa da üzülme allah bizlere ve eşimize sağlık versin elbet birgün bize de nasip olur anne olmak.

vermezmiyim canım haber ,inş.hayırlı haberlerle gelirim, biz 1 yıldır deniyorus canım, ama hiç bir beliriti yok, mide bulantısı yok,kokuya hassasiyet yok, ne bileyimbaşka ne olurki,

Canım rahat ol meleğin seninledir inş.15 gün geçmiş tabiki anında çıkar,tebrik ederim cnm,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..

çok teşekür ederim canım, inş dediğin gibidir, allahım ne olur artık ne olur hafif kasıklarımda ağrı var ama adet ağrısı gibi kasıkta hemen,

benim de bebişim olmuyo kızlar yaaa ben de takılayım bundan sonra bari buraya beni de alın aranıza soğan suyu içiyorum şimdi,eşim kokusuna bile dayanamıyor ama ben nelere katlanıyorumm offf inşallah bu ay tutar

katıl tatlım katıl valla bende katılalı 2 3 ay oldu ama prof oldum kızlar sayesinde yani öğrenmediğim bişey kalmadı.afiyet olsun bende bugün başladım soğansuyuna.ne kadar zamandır bebiş için uğraşıyorsunuz?

öyle tabiki inşallah canım ama ne ilim gçğüs ağrısı en belirgin adet belirtimdir başka belirti yaşamam bide biraz belim ağrıyo şuanda dün acaba kan testi yaptırsammı dedim hevesim kırıldı

vermezmiyim canım haber ,inş.hayırlı haberlerle gelirim, biz 1 yıldır deniyorus canım, ama hiç bir beliriti yok, mide bulantısı yok,kokuya hassasiyet yok, ne bileyimbaşka ne olurki,

Canım herkesin bünyesi farklı,sende olan bir belirti bende olacak diye bişey yok,hem bazılarında 5-6 haftalıkken başlıyor bulantılar filan rahat ol sen

canım o belirtilere hiiiiiiççç takılma her bünye aynı değil belki sen çok rahat bir hamilelik geçireceksin ve hiç belirtin olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…