Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlımmm yapma öyle amaaa..soğan suyuna devam ett bak göreceksin bişeyciğin kalmaz,ve en kısa zamanda gelip burda HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM diye bağırırsın..

dogru canım ''regliyle atılıyomuş'' hatta

zaten atılmıyo tedavisi var tatlım zor degl araştırdıysanda sorun degl kistler

Az önceki atılıyor dedğin yazına yorum yapmıştım.Reglle atılıyorda atılmayabilyorda..Benimki atılmadı..Tedavisi var bliyorum ama benimki büyük ihtimalle iğneyle delinicek..çünkü 7cm olmuş.

tatlımmm yapma öyle amaaa..soğan suyuna devam ett bak göreceksin bişeyciğin kalmaz,ve en kısa zamanda gelip burda HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM diye bağırırsın..

ahhh canımbenim nasıl istiyorum bir bilsen öyle bağırmayı.ama kararlıyım içicem soğan suyunu tadı da hiç kötü değil ben öksürük olunca daha kötü şeyler içtiğimden tadı iyi geldi bana ama ben akşam 55 6 gibi içtim ya gece 12 1 gibi bi daha içsem olurmu acaba.

Soğan kürü 2 öğün içiliyor.Sabah-öğlen yada öğlen-akşam yada akşam ve yatarken..(yemeklerden yarım saat önce)

Son düzenleme:

yok tatlım bu gece içme bence dokunabilir midene,sabah aç karına içersin..

Hmmm ben sabah ve akşam diye biliyordum..

Googda arat istersen.İbrahim saraçoğlunun seda sayanın programına çıktığı zaman ki videosu var.Orada soğan kürünü anlatıyor.Ben tarifide oradan yanzi bizzat kendi ağzından almıştım.2 öğün diyor.Sabah-öğlen yada öğlen-akşam- yada akşam-gece tabiki aç karınla..

Son düzenleme:

Yok canım aratmaya gerek yok,ben yanlış biliyormuşum demekki..

Hmmm ben sabah ve akşam diye biliyordum..

tatlım bi çok yerde öğle ve akşam diye okudum eviitax arkadaşta aynı şeyi söylüyor.şimdi öğle içmiş olsaydım 12 gibi içmiş olcaktım ve akşam 5 gibi içecektim ya ben akşam 5 gibi içtim gece 1de yatmadan önce içsem yine arada 7 saat falan geçmiş oluyor ya ondan sordum.bugünlük öyle içeyim yarın öğle akşam yaparım artık:26:

Slm arkadaslar bu siteyi yakin zamandir takip ediyorum daha yeni uye olabildim bende cok istiyorum bebek sahibi olmayi iki aydir korunmuyoruz bu ayki bat im 25 haziran umarim hamileyimdir ve herkez istedigi o sevincli haberleri en kisa zamanda alir sevgiler...

Uyku düzenim bozuk oldugunda bende akşam ve gece içmiştim.Faydasınıda gördüm soğan kürünün..Üstelik 9günde..İbrahim saraçoğlu ÖĞÜN ATLAMADAN İÇMENİN EN UYGUN OLDUGUNU söylüyor istersen sabah öğlen iç ama adamın dediğini yapıp öğün atlama bence..

hoşgeldin canım iyi ettin burda çok güzel dostluklar var.karşılık beklemeden herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor bildiği kadarıyla ve hiç insanın aklında soru işareti kalmıyor.inşallah sende hamile kalmışsındır çoktan batına az kalmış.

haklısın canım öyle diyorsa öyle yapmak lazım ama benim yumurtlamam yaklaştı acaba diyorum yumurtaya zarar verirmi.neyse başladım artık olmazsa önümüzdeki aya temiz olurum.

evt ama pek belirti yok sadece bel agrim ve bas agrim var 3-4 gundur ama ben yinede umutlaniyorum iste gecen ayda asetten 1 hafta once midem bulaniyodu 1 hafta boyunca bulanti vardi ama sonunda regl oldum bakalim bu ay ne olacak bekliyorum sabirla sizlerde neler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…