- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.261
haklısın canım öyle diyorsa öyle yapmak lazım ama benim yumurtlamam yaklaştı acaba diyorum yumurtaya zarar verirmi.neyse başladım artık olmazsa önümüzdeki aya temiz olurum.
evt ama pek belirti yok sadece bel agrim ve bas agrim var 3-4 gundur ama ben yinede umutlaniyorum iste gecen ayda asetten 1 hafta once midem bulaniyodu 1 hafta boyunca bulanti vardi ama sonunda regl oldum bakalim bu ay ne olacak bekliyorum sabirla sizlerde neler var?
canım kendimizi çok kaptırdığımız zaman vücudumuz bizle oyun oynuyor yani tüm belirtileri yaşatabiliyor ama sonuç olumlu olmayabiliyor boşver belirtilere takılma sen yine de en güzel belirti adetin gelmemesi onun haricindekiler bazen kandırıkçı oluyor.ben de 1 senedir hiçbişey yok canım bekliyoruz umut ediyoruz sadece.
umarim en kisa zamanda alirsin sevincli haberini canim valla belirtilere takilmamaya calisiyorum elimden geldigi kadariyla ama bazen istemedende umutlaniyo insan neyse 1 hafta daha bekliycem bakalim umarim regl olmam:)
inşallah olmazsın canım rahat ol boşver kendini sıkma regl olacaksan da boşuna stres yapıp geciktirmemiş olursun.
yok pek stres yapmiyorum aksine garip rahatim biraz daha bu ikinci ayimiz korunmadan gecen ama yinede karmasik duygular iste ben ilkini 12 haftalikken kaybettim bu yuzden birazda korku var aslinda yine ayni olurmu diye bazen dusunmeden edemiyorum
benim adetim geçti 15 gün oldu, AZ ÖNCE TEST YAPTIM, HİÇ BEKLEMEDEN İDRAR TESTTEN AKAR AKMAZ İKİNCİ ÇİZGİ BELİRDİ, HATTA İLK ÖNCE O ÇİZGİ BELİRDİ, UFF YA BBİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİNCE BELLİ OLMUYORMUYDU, ÇOKÇABUK OLUNCA TEST YANLIŞ OLABİLİRMİ DEDİM KENDİMCE, BU GECE NASIL UYUCAM BEN YA, POZİTİF YANLIŞ OLMA OLASILIĞI VARMI
benim adetim geçti 15 gün oldu, AZ ÖNCE TEST YAPTIM, HİÇ BEKLEMEDEN İDRAR TESTTEN AKAR AKMAZ İKİNCİ ÇİZGİ BELİRDİ, HATTA İLK ÖNCE O ÇİZGİ BELİRDİ, UFF YA BBİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİNCE BELLİ OLMUYORMUYDU, ÇOKÇABUK OLUNCA TEST YANLIŞ OLABİLİRMİ DEDİM KENDİMCE, BU GECE NASIL UYUCAM BEN YA, POZİTİF YANLIŞ OLMA OLASILIĞI VARMI
yanlış olabilir diorum, çünki eczaneden test ala ala, eczaneci 3 tllik vr istiyorsan dedi bende ne farkı var dedim marka farkı dedi, bende ucuz olanı aldım, adi bişiydide ondanmı acaba dedim yaaa uff.
ben de bi tane var göndereyim sana eheheheama onu ben kullanacam 10 gün sonra gönderemem 3 lira felan ama herkeste kullanıyor yani yanlış çıkma olasılığı az hayırlısı olsun miden felandamı bulanmıyor göğüsler şişmedi mi....
eminmisinz canım yauff buda sorumu müneciimmisinz dimi, hayr ben testin yanılma payı varmı acaba die merak ettim, hani bazen hamile old.halde negatif çıkıorya, hatalı pozitif çıkıormu acaba,
canım bu arada benim hep adetim gecikior o yüzden yapmıordm artık ama bu kes merak ettim birden aklıma geldi bu saatte , yapmaz olaydım ya gecenin bu saatinde nasıl uyucam ben, ya yarın negatif çıkarsa((
göğüslerim acımıor ama hafif şiş canım
nisbhr senin bat ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?