Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

haklısın canım öyle diyorsa öyle yapmak lazım ama benim yumurtlamam yaklaştı acaba diyorum yumurtaya zarar verirmi.neyse başladım artık olmazsa önümüzdeki aya temiz olurum.

Ben adetin 2.günü başlamıştım 9gün kullanmıştım.Hiç bilmiyorum canım onu.Sadece şunu okumuştum hocaya biri soğan kürü gebeliği engellermi dediğinde(tutunmasını) Hocadan hayır soğan kürü düşüğe sebep olmaz ancak gebe kalındığını öğrendiğinde bırakılmalıdır demişti.Zaten kür 15gün kullanılıyor sonra hafta sonra 15gün daha kullanılıyor diye biliyorum yalnış hatırlamıyorsam ben devam etmediğim için tam hatırlamıyorum süresini ama böyle birşey.bu durumda yumurtlamaya denk geliyor sanırım sorun olmaz

canım kendimizi çok kaptırdığımız zaman vücudumuz bizle oyun oynuyor yani tüm belirtileri yaşatabiliyor ama sonuç olumlu olmayabiliyor boşver belirtilere takılma sen yine de en güzel belirti adetin gelmemesi onun haricindekiler bazen kandırıkçı oluyor.ben de 1 senedir hiçbişey yok canım bekliyoruz umut ediyoruz sadece.

umarim en kisa zamanda alirsin sevincli haberini canim valla belirtilere takilmamaya calisiyorum elimden geldigi kadariyla ama bazen istemedende umutlaniyo insan neyse 1 hafta daha bekliycem bakalim umarim regl olmam:)

umarim en kisa zamanda alirsin sevincli haberini canim valla belirtilere takilmamaya calisiyorum elimden geldigi kadariyla ama bazen istemedende umutlaniyo insan neyse 1 hafta daha bekliycem bakalim umarim regl olmam:)

inşallah olmazsın canım rahat ol boşver kendini sıkma regl olacaksan da boşuna stres yapıp geciktirmemiş olursun.

inşallah olmazsın canım rahat ol boşver kendini sıkma regl olacaksan da boşuna stres yapıp geciktirmemiş olursun.

yok pek stres yapmiyorum aksine garip rahatim biraz daha bu ikinci ayimiz korunmadan gecen ama yinede karmasik duygular iste ben ilkini 12 haftalikken kaybettim bu yuzden birazda korku var aslinda yine ayni olurmu diye bazen dusunmeden edemiyorum

yok pek stres yapmiyorum aksine garip rahatim biraz daha bu ikinci ayimiz korunmadan gecen ama yinede karmasik duygular iste ben ilkini 12 haftalikken kaybettim bu yuzden birazda korku var aslinda yine ayni olurmu diye bazen dusunmeden edemiyorum

geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten ama düşünmemeye çalış.sağlıcakla gelir bebeğin inşallah.

benim adetim geçti 15 gün oldu, AZ ÖNCE TEST YAPTIM, HİÇ BEKLEMEDEN İDRAR TESTTEN AKAR AKMAZ İKİNCİ ÇİZGİ BELİRDİ, HATTA İLK ÖNCE O ÇİZGİ BELİRDİ, UFF YA BBİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİNCE BELLİ OLMUYORMUYDU, ÇOKÇABUK OLUNCA TEST YANLIŞ OLABİLİRMİ DEDİM KENDİMCE, BU GECE NASIL UYUCAM BEN YA, POZİTİF YANLIŞ OLMA OLASILIĞI VARMI

bence hamilesin işte 15 gün geçmiş bi de... belirtin yokmu

yanlış olabilir diorum, çünki eczaneden test ala ala, eczaneci 3 tllik vr istiyorsan dedi bende ne farkı var dedim marka farkı dedi, bende ucuz olanı aldım, adi bişiydide ondanmı acaba dedim yaaa uff.

hiç bir belirdim yok canım, sadece arada kasıklarım ağrıordu, sürekli değil, soğuk vurunca ağrıyıp geçior, başka bişi yok

canım hamilesin kesin bence.çünkü 15 gün geçmiş o yüzden hemen çıkmış çizgiler hormonun bol miktarda bulunması sonucunda.çok sabırlısın o kadar zaman bekledinmi biz daha günü gelmeden yapıyoruz da.neyse canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

yanlış olabilir diorum, çünki eczaneden test ala ala, eczaneci 3 tllik vr istiyorsan dedi bende ne farkı var dedim marka farkı dedi, bende ucuz olanı aldım, adi bişiydide ondanmı acaba dedim yaaa uff.

ben de bi tane var göndereyim sana ehehehe ama onu ben kullanacam 10 gün sonra gönderemem 3 lira felan ama herkeste kullanıyor yani yanlış çıkma olasılığı az hayırlısı olsun miden felandamı bulanmıyor göğüsler şişmedi mi....

eminmisinz canım ya uff buda sorumu müneciimmisinz dimi, hayr ben testin yanılma payı varmı acaba die merak ettim, hani bazen hamile old.halde negatif çıkıorya, hatalı pozitif çıkıormu acaba,
canım bu arada benim hep adetim gecikior o yüzden yapmıordm artık ama bu kes merak ettim birden aklıma geldi bu saatte , yapmaz olaydım ya gecenin bu saatinde nasıl uyucam ben, ya yarın negatif çıkarsa ((

göğüslerim acımıor ama hafif şiş canım

bence yüzde 90 canım o hatalı test denilenler silik çizgi çıkanlar canım bazen vücutta o hormon az miktarda da olsa bulunursa silik çıkabiliyor ama sen döktüğüm anda çıktı diyorsun zaten en önemliside bu hem 15gün geçmiş daha ne olsun hemen çıkar tabi sevin sen bence canım rahat ve mutlu bir uyku uyu.ama yarın bi acile git kanda baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…