- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.301
hemen uyumak istiyorum uyuyabilirsem sabah olsun hemen kalkmak istiyorum,
katıl tatlım katıl valla bende katılalı 2 3 ay oldu ama prof oldum kızlar sayesinde yani öğrenmediğim bişey kalmadı.afiyet olsun bende bugün başladım soğansuyuna.ne kadar zamandır bebiş için uğraşıyorsunuz?
canım 3 yıllık evliyim,5 aydır deniyoruz.dr a gittim pcos ve prolaktin var bende.tabi 2 yıl hapla korundum3 gündür ben de soğan suyu içiyorum.iğrenç felan yazıyolardı yorumlarda ama ben baya baya keyifle içtim hiç de öyle kötü değil sadece kokusu biraz ağır okadar. sen ne kadar zamandır istiyorsun?
kızlar kadınlar kulübünde sorun var dimi sürekli bağlantı kopuyorrrr.:84:
uykusu firari olan biri daha geldi hayalllllllllll
canım bende yaklaşık 2 yıllık evliyim 1sene istemedim hap kullandım 1 senedir istiyorum ama 5 6 aydır dikkat ediyorum her şeye.benimde geçen gittiğim doktor pko görünümü var dedi ama sadece bir tarafta varmış.onun için bende başladım soğan suyuna.inşallah şifa olur hepimize.
evetttt evitax ve hayali de uyku tutmadı
uykusu firari olan biri daha geldi hayalllllllllll
evetttt evitax ve hayali de uyku tutmadı
evet sekerler tutmadı ama sıtede benı tutmuyor dusuyorumsız nıye uyumuyorsunuz
inşallah canım inşallah alırız bebişlerimizi kucağımıza..ben soğan suyuna adetin 15. günü başladım 15 gün içecem..sen kabuklarını soyuyor musun yoksa soymadan mı kaynatıyorsun...bağlantı sorunlu yaaa
Bim paket hariboyu bitirdim.Şimdiye kadar onunla meşkuldüm.Aradada okana bakıyorum.Bu gecelik değil canım ben hergece böyleyimm..Evdede tekim şeker komasına girersem tek görgü tanıgı sizlersiniz
evet sekerler tutmadı ama sıtede benı tutmuyor dusuyorumsız nıye uyumuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?