Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım 3 yıllık evliyim,5 aydır deniyoruz.dr a gittim pcos ve prolaktin var bende.tabi 2 yıl hapla korundum 3 gündür ben de soğan suyu içiyorum.iğrenç felan yazıyolardı yorumlarda ama ben baya baya keyifle içtim hiç de öyle kötü değil sadece kokusu biraz ağır okadar. sen ne kadar zamandır istiyorsun?

canım bende yaklaşık 2 yıllık evliyim 1sene istemedim hap kullandım 1 senedir istiyorum ama 5 6 aydır dikkat ediyorum her şeye.benimde geçen gittiğim doktor pko görünümü var dedi ama sadece bir tarafta varmış.onun için bende başladım soğan suyuna.inşallah şifa olur hepimize.

inşallah canım inşallah alırız bebişlerimizi kucağımıza..ben soğan suyuna adetin 15. günü başladım 15 gün içecem..sen kabuklarını soyuyor musun yoksa soymadan mı kaynatıyorsun...bağlantı sorunlu yaaa

inşallah tatlım.benim bugün ilk günümdü 11.gün adetimin.evet canım soğanın dış kabuğunu soyuyorum önce suyu kaynatıyorum su kaynayınca soğanı altıya falan bölüp içine atıyorum ve 5dk öyle ağzı kapalı kaynatıyorum.ılıyınca içiyorum.ohhhhhhhh misssssssss

Bim paket hariboyu bitirdim.Şimdiye kadar onunla meşkuldüm.Aradada okana bakıyorum.Bu gecelik değil canım ben hergece böyleyimm..Evdede tekim şeker komasına girersem tek görgü tanıgı sizlersiniz

teksen evde normal ye canım sekerlerıben cıkıyorum canım zaten sorunlu sıte ıyı geceler

kızlar şu anda saat gece 4 ben gece 1 de sünnet düğününden geldim öğlen 5 de lavobaya gittiğimde masallah elime baya uzayan akıntı geldi zaten yumurtlama günleri içerisindeyim ...
kasıklarım daha doğrusu sol kasığım feci derecede ağrımaya basladı o uzayan akıntıyı bu sefer net gördüm...
zaten sabah ateşimde 35.8 çıktı
2 gündür 36.0 dı yani düşüş oldu anladım zaten ...
sünnetten sonra eltime gittik illaha tutturdu bende kal diye ya gitmem gerek diyorum anlamıyorum
1 saat dil döktü en sonunda anlattım kaçtık geldik eşimde halvete girdik hayrlısı ile tutar insallah..
yarın sabah ateşim 35.8den 36.2 nin üstünde çıkarsa anlıcamki yumurtladım
bu soğan kürü gerçektende işe yaradı.....
yarın görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…