Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aminnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnn
rabbi la tezerni ferden ve ente hayrülvarisin
bunu pembiq söylemişti arada ben de söylüyorum ezberledim.

canım benım cok saol iyi dileklerin ıcın
eger benımde yaz süreci boyunca olmazsa ekim kasım gibi aşılama düşünüyorum
bizimde bugün evlenme yıl dönumumuz düğünümüz olmustu nikahımız haziran 3 tü ikisinide kutluyoruz
eşimden habersız yaptırıcam testı yarın süpriz yapmak istıyorum İnşallahhhh
işyerıne göndericem testı böyle hayallerim var ben bugün sabaha kadar zor uyurum
test yapacagım zamanlar cok heyecan yapıyorum...
ezgiyle bi karsılasamıyoruzki belirtileri bı ögrenseydım

rabbim mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin size..
mutluğunuza mutluluk katacak evlatlar vers,n tez zamanda inşallah canım....

rüzgarcım ezginin pek bir belirtisi yoktu sadece beli ağrıyordu ama o çok önce öğrendi batına 1 hafta falan vardı belki şimdi belirtiler başlamıştır.sende varmı belirti.hadi inşallah yarın müjdeyi verirsin.

vallaaaa cicim, ilk iki ay pek heyecanlıydım geçmek bilmiyodu ama boyumun ölçüsünü aldım, o yüzden geçiyo şimdi günler

oylemi kacinci ayin peki anlasilan uzun suredir bekliyosun umarim en kisa zamanda alirsin sevincli haberini benim bu ikinci ayim ilk hamilelik dusukle sonuclandi 7 ay once simdi tekrar basladik bakalim

Aman yok be canımmm, 13 ile 14 ü boş geçirdik 12 ve 15. günlerde oldu sadece bu günde 18. gün nerdeeeeee keşke okadar doğurgan olsaydımmmmm:86:

bu işler hiççç belli olmuyor canım ne zaman yumurtladığın belli değil bazısı adetten hemen sonra kalıyor bazısı adetine 2 gün kala ama düşünsene biz hep ortasında diye o zamanlar çalışıyoruz hiçbir şey kesin değil o yüüzden nasip bu iş.

bılıyorum canım kasıgında sancıyla gitmişti acıle ve hamış oldugunu ögrenıip geri geldı zaten benıde bunlar şüphelendırıyor
bende 3 gün önce mıde ve ksıgıma vuran bı sancıyla acile gittim tam 4 saat cektım bu agrıyı iğne yaptılar ama kan tahlılı yapmadılar kadın doguncuyla görüş denildi
bende cuma yaptırıcaktım kan tahlılını ama bıraz daha beklıyım dedim..
bendeki belirtiler şöyle;
ara ara belim cok agrıyor
mide bulantım oldu dün1-2 saat hıc dınmedi
bugün yıne sabah uyandıgımda bulantım vardı ve belim agrıyordu
2-3 kilo kadar vermısım yanı bılmıyorum nedir sabah olsada hemen tahlıle gitsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…