- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.381
çok saol canım, pempiq nerede bu arada.
kan tahlılı yaptırmıssın sanırım ve cok iyi cıkmıs sonucun adetıne daha 6 gun varken maşallah :)
belirtin varmıydı seker , bende yarın tahlıl yaptırıcam benımde bata 2 gun kaldıda cok heyecanlıyım
canım adet tarihim geçti benim, 2 haziranda olacaktı fakat benim hep en az 1 hafta geciktiği için BAT ımı 9 haziran demiştm, ama yineden geçti epey, belirti hiç yok inan, yine herzamnki gecikmedir die baktım, 5 haftalık olmuş,, inş hepinizinde olur canım,inş.
kızlar bende kaçar öpüyorum hepinizi hayırlı habeerlerle gelin inşallah....
kızlarr selammm varmısınız sallamaya:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: ben haa mii lee yimmm, o kdr çok heyecanlıydım ki sonuş çıkana kadr kalp ritmim delirdi, devlete gitttimm 5 haftalıkk dedi değerlerim 11297 gibi bişilerdi, 2 hafta sonra gel aklp atışlarını bakalım dedi, vitamin verdi, çok heyecanlıyım, kimseye söylkemek istemiorum bilemiyorum bu saatten sonra düşük olma ihtimali myoktur inş. doktor bişi demedi başka devlette ne olabilriki başka, h.içi gidicem başka doktora,
yumurlamayı artırmak ıcın ne onerırsınız?
bakaleee selammmNasılsın canım senin batın geçmiş test yaptınmııı.??
nerden anlıyosunuz bunu tablo felan mı var varsa beni de ekleyin belki uğurlu gelir
Evet canım listemiz var,batını yaşını kilonu ve kacıncı bebişin olduğunu yazarsan pembiq arkadaşımız gelince ekler senide...
buraya mı yazayım
hiracım nasılsın napıyorsun
Evet canım listemiz var,batını yaşını kilonu ve kacıncı bebişin olduğunu yazarsan pembiq arkadaşımız gelince ekler senide...
bat: 30 haziran, yaş:23, kilo:52, hiç bebişim yok benide ekleyiiiiiiiiiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?