Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlarr selammm varmısınız sallamaya:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: ben haa mii lee yimmm, o kdr çok heyecanlıydım ki sonuş çıkana kadr kalp ritmim delirdi, devlete gitttimm 5 haftalıkk dedi değerlerim 11297 gibi bişilerdi, 2 hafta sonra gel aklp atışlarını bakalım dedi, vitamin verdi, çok heyecanlıyım, kimseye söylkemek istemiorum bilemiyorum bu saatten sonra düşük olma ihtimali myoktur inş. doktor bişi demedi başka devlette ne olabilriki başka, h.içi gidicem başka doktora,

canım bi sürü belirti var inşallah hamilesindir.yarını bekleme istersen bi özelin aciline git test yaptır.hemen çıkıyor nasılolsa.

oylemi kacinci ayin peki anlasilan uzun suredir bekliyosun umarim en kisa zamanda alirsin sevincli haberini benim bu ikinci ayim ilk hamilelik dusukle sonuclandi 7 ay once simdi tekrar basladik bakalim

bu ay 3. denemem canım çok da olmadı aslında ama 2 ay gün aşırı denedik olmadı, o yüzden umutsuzum biraz
inşallah sen de en kısa zamanda bize güzel haberi verirsin canım

Doğru söylüyosun canım ama baştan sona da gün aşırı olmuyo bee, biz de gene olmamıştır diye umutsuzluğa düşüyoruz

tatlım hayırlı uğurlu olsun ben sana demiştim dün akşam hatırlıyorsan.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.bizede dua et canım.

[/COLOR]
daha gunum gecmedı batım 21 haziran cnm erkenden ögrenmek istıyorum cok heyecan yapıyorum sonrada adetım gecıkıyor eger gebelık yoksa

Anladımmmm, ilk defa bu belirtileri yaşıyosan büyük ihtimalle hamilesindir canım, eğer 14. gün gibi yumurtladıysan şimdi idrarda çıkabilir, denedinmi, yarın kanda baktırırsın:94:

tebrikler canim umarim saglikli bir hamilelik gecirirsin sana tavsiyem bence simdiden soyleme herkeze sonra allah korusun kotu bisey olursa onlarda cok uzulur biz o hatayi yaptik bir kere biliyorum insan sabredemiyoherkeze soylemek istiyo ama sabret istersen biraz daha en azindan tehlike gecene kadar tebrikler tekrardan

şampiyonluk kupasını kaldırdın ne guzell
Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayıda nasip eder
Bebişine ve ailene saglıklı mutlu huzurlu ömürler versın rabbım
darısı bizilerin basına kuzummm cok sevındım adınaa .....

hayırlı olsuuuunnn allahım tüm isteyenlere nasib etsinnnn sağlıkla kucağına alırsın inşalaaaaaaaaaahhhh

tatlım hayırlı uğurlu olsun ben sana demiştim dün akşam hatırlıyorsan.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.bizede dua et canım.

teşekkür ederim canım yaa,çok mujtluyum ya çok standart bişi olur ama herkesinde dediği gibi tam umudu kestiğin anda geliveriorlar keratalar, allah herkese gönlüne göre versin, umarım şu 3 ayı atlatırıs

öle yapıcam canım ailelerimize söledik ama kimseye sölemicem başka, şöyle 2-3 aylık olsun bakalım, allah sizede nasip etsin, dua edin kızlar ve inanın, ben çok umutsuzdum ama oldu işteeee.

kızlar bilen varsa listeyi güncellesin pembiqimiz gelene kadar.

canım bi sürü belirti var inşallah hamilesindir.yarını bekleme istersen bi özelin aciline git test yaptır.hemen çıkıyor nasılolsa.
ilk defa bu tarz belirtiler yasadım o yuzden bıraz daha umutlandım aslında .. yarını bekleyecegım acılde sorun cıkarırlarsa üzülürüm die gitmıyorum
Anladımmmm, ilk defa bu belirtileri yaşıyosan büyük ihtimalle hamilesindir canım, eğer 14. gün gibi yumurtladıysan şimdi idrarda çıkabilir, denedinmi, yarın kanda baktırırsın:94:

evet canım bu ay ilk defa böyle oldu kısmet artık idarar testı bende düşündum aslında ama
gecen ay herkes husrana ugradı idrar testıyle o yuzden direk kanda baktırmayı tercıh ediyorum ...
eskiden adet yaklasınca göğüslerim taş gibi olur şişerdı acırdı uyusurdu şimdi öyle bısey yok
Annemde hep söylerdı sanırım adet olacaksın die göğüslerimde suan o tarz bı degısıklıkte olmayınca iyice arttı umudum ..

öle yapıcam canım ailelerimize söledik ama kimseye sölemicem başka, şöyle 2-3 aylık olsun bakalım, allah sizede nasip etsin, dua edin kızlar ve inanın, ben çok umutsuzdum ama oldu işteeee.

kan tahlılı yaptırmıssın sanırım ve cok iyi cıkmıs sonucun adetıne daha 6 gun varken maşallah :)
belirtin varmıydı seker , bende yarın tahlıl yaptırıcam benımde bata 2 gun kaldıda cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…