Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iyiyim sağol tatlım,sen nasılsın.?:)

bende iyiyim ve yumurtlama günümdeyim dü uzayan akıntı ve sol kasık ağrımdan bide ateşimin düşmesinden yumurtladığımı anladım halvete girdik sabah kalktım temizlenirken baktım yine uzayan akıntı var acaba o fazlasımı yoksa bugün bidahamı yumurtluyom ya ne olabilir

kızlar ateş ölçme nedir bi de ovulasyon testi denen şey nedir allahım hiç bişe bilmiyorum17:

yaşasın bırı cee ledıpası ya benım bata 5 gun kaldı kasıklarım agrıyor tansıyonum hep dusuk hatta dun bayıldım sence hamıle olabılırmıyım.testı ne zamn yapsam cıkar ıkı gun kala yapsam cıkarmı catlıcam

canım inşallah hamişsindir...
test konusuna gelince erken yapmayın çıkmaz diyorlar..
ama bak ezgi gününden önce hem kanda hemde net bir şekilde idrarda gördü..
sende bat gününü bekle istersen.....

canım inşallah hamişsindir...
test konusuna gelince erken yapmayın çıkmaz diyorlar..
ama bak ezgi gününden önce hem kanda hemde net bir şekilde idrarda gördü..
sende bat gününü bekle istersen.....

ınsallah canım hayırlısı evet beklıyım bırazcık daha ama kasık agrım cok anlam veremıyorum sankı bırsey batıyor.kalcamla belımde agrıyor.butun bunlar olmasa hıc umıtlenmıcem ne guzel bıdakı ay kıstımı aldırmayı beklıyordum yoksa aklımda yoktu fazla

inşallah gerek kalmadan bir mucizede seni bulur gelir bebeğin canım....

Ahaa bir pembiq vakası dahaa....Bu ay gelecek olan kerataların hepsi bel ağrısı yapıyorr

Ahaa bir pembiq vakası dahaa....Bu ay gelecek olan kerataların hepsi bel ağrısı yapıyorr

bılmıyorum canım ınsallah oyledır.yorgunum bu aralar ondan dıyorum hep en ıyısı beklemek baska care yok yada merakım gıtsın dıye test yapıcam erkenden cıkmıcak rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…