- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.441
canım ben yapmayı düşünmüyorum..
ama şöyle bişey var..
ayın 24 de lazer epilasyon randevum var..
acaba o sabah yapsammı diyorum..
sonra amannn diyorum bunca zaman olmadı şimdmii olacak diyorum ve vazgeçiyorum..
o sabahki ruh halime bağlı
Beeeen geeeeeeeldiiiiiiiiiim:79::79::79:
Hiççç belli olmaz canımm,neden olmasınkii.?
tamam bitanem çıkıyordun tuttum seni kusura bakma:)
Umarım bu ay hepimiz hamile kalırız.
Hoşgeldinn canımmm:80:
slm benimkide 25 haziran sende herhangi belirti varmi bende bekliyorum gunun gelmesini :))
Ben de hiçbir belirti yok malesef. Her zaman adetten önce göğüslerim ağrırdı bu ay o da yok. 23 haziranı bekliyorum sabırsızlıkla. Sen de bir değişiklik var mı peki canım.
aaayyyy varmı gelişme nurcum, topik çok durgun bu aralar:26: benim de moralim bozuk, 14. ve 15. 17 18 de çalışamadık, ne zaman yumurtladığımı anlamıyorum, 12. gündn beri her gün kasık batmalarım oluyo, gelecek ay da memleketteyim ağustosa kaldım of yaaaaaaaaaa:84::84:
rüzgaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr:84::84:
Valla araya yaz tatili girmesi işleri iyice durgunlaştıracak.Temmuz tatil, ağustos ramazan derken eylüle sil baştan.(Konuya dahil oldum ama kusura bakmayın.)
Canımmm Nolduuu kız dur bebişi düşürecenn Allah korusunnn
walla bendede cok fazla bir belirti yok bel,bas ve karin agrisi var sanki regl olacakmisim gibi agri ama bilemiyorum basim hic agrimazdi bu ay 3-4 gundur hergun aygiyo
Hadi inşallah hamilesindir.Regl belirtileri ile aynı diyorlar.Ben de o belirti de yok. Ama hiç umudum yok. Sanırım hamile değlim öyle hissediyorum. Artık iyice umudumu kaybettim.İyi haberlerini bekliyorum.
ah canım nedemek yaaa hepimiz aynı yolun yolcusu değilmiyizeylül ayıda sakat benim öğretmenim, doğum izni falan mahvoluyo, salak kafam:95: sanki hemen doğurcak gibi artis artis nisan da bıraktım korunmayı, şimdi bööyllllllllee meeeeeeeeliyorum
yaaaaaaaaaaayyyyyyyy demeeeeeeeeee hemen de gaza geldim, kk da tek ilikşiyle hamile kalanları okuyorum fakirin ekmeği umutttttttt asıl sen nasılsın bebişimiz nasıl
ah canım nedemek yaaa hepimiz aynı yolun yolcusu değilmiyizeylül ayıda sakat benim öğretmenim, doğum izni falan mahvoluyo, salak kafam:95: sanki hemen doğurcak gibi artis artis nisan da bıraktım korunmayı, şimdi bööyllllllllee meeeeeeeeliyorum
yaaaaaaaaaaayyyyyyyy demeeeeeeeeee hemen de gaza geldim, kk da tek ilikşiyle hamile kalanları okuyorum fakirin ekmeği umutttttttt asıl sen nasılsın bebişimiz nasıl
saol canim insallah sen niye umutsuzsun ki kacinci denemeniz benim bu ay ikinci olucak 7 ay once bi dusuk yasadim bakalim hayirlisi olur gec olsun guc olmasin :))
Ya seninle aynı durumdayım ben de öğretmenim.Ben de ocak ya da şubatta doğması için çok plan yaptım.Martta korunmayı bıraktım nisanda hamile kalırım diye düşündüm ama nerdeeeee. Artık izin falan düşünmüyorum olsun da ayı fark etmez.Paln yapmamak gerek sanırım.
kız ben hamıle degılım icinemı dogdu yoksaaaaaaaa Bat:21 ama ben yarın kan tahlılı yaptıracagım bakalım sonuc ne olacak
walla Rabbım istersen korunurken bıle kalırsınn Yanı heran herşey olabılır canım benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?