- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.481
bende yenı yenı topladım canım cesaretımı batım gecsemı die düşünemıyorum bıle eger negatıf cıkarsa hıc degılse sıkıntı yapmam ve adetım normal zamanında gelır
doktorum adetımın gecıkmesını sadece kendımı sıkıntıya sokmama baglamıstı bu ay
tatlım senınle batımız aynıydı sanırım
benımki 21 haziran ...
slm benim bat imda cumartesi gunu ama ben beklemeyi dusunuyorum o gune kadar aslinda 6 gun oncesinden sonuc alabilecegim idrar testi var ama ben bekliycem
kızlar iyi geceler nasılsınız?
sana gıpta ettim tatlım 3 aydır düşünüyoruz ilk ay idrar yolları iltihabıyla acile gittim bebek vardır belki diye kan tahlili yaptırdım sonucunu bekleyene kadar öldüm öldüm dirildim sonunda da sani yıllardır bekliyomuşum gibi yıkıldımnoluyosa sanki ama aklımı başıma aldım 0 stres aaaa napalım Allah sağlık mutluluk huzur versin inan 3 aydır ilişkilerim bile stresli geçiyo bişey anlamıyorum yok yan yat yok şöyle yap yok böylee ben bıraktım akışına Allah nasıl takdir ederse
selam tatlım bat ne zaman senin
evet stresin cok etkisi varmis o yuzden dusunmemeye calis rahat ol zor ama yapilacak birsey yok yoksa cok uzuluyo insan gercekten sonuc negatif cikinca kismet ne zamansa o zaman olur
canım benim bat çook uzak 8 temmuzda tam.[/QUOT
hımmm iyi bakalım canım sanki bana yakınmış gibi geldi yanlış hatırlıyomuşum bat mat yok artık biti hesap kitap derece aldım geçenlerde onu da kullanmıycammben yatıyorum canım herkese iyi geceler
slm bayanlar nasılsınız bakalım perşem be beta hcg yi tekrarlıyacağız inş
asıl 15.96. yükselirse eğer gerçekten hamileyim ama yükselmez ise yine hayal kırıklığına uğrayacağım
ama bel ve kasık ağrım devam ediyor baş dönmesi tansiyon düşüklüğüde var bu arada dua edinde nolursunuz yükselsin.derecesi hayırlısıyla ....
ezgiiiiiiiiiiiiiiii
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnn
nasılsın kuzummmmm
okula gidicem bırazdann
haftasonuda yoğundu yoktum
ne var ne yok bugün doktora gidicen dimi?
bu arada bugün polene başlıyorum ve eşim de çok merak ettı ben de yicem diyorr
ye aslanım ye dıyom ben dee
günaydın kızlar nasılsınız bakalımezgicim nasıl gidiyo hamilelik :)))
ayy ne mutlu bi söz yaaa
ben dün adet oldum tam 28. günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?