Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Passimm inşallah okursun bunu..
Bende bu ay cok umutluyum cunku göğüslerim buyudu barız bı sekilde ama ne acı ne sancı yok İşte buda umudun artmasını dahada şiddetlendiriyor
cünku benım ilk hamıleliğimde göğüslerim acayip büyümüştü ama acı agrı yoktu
yarın kan tahlılı yaptırıcam cnm eger hamıleysem sanada umut olmak istıyorum bitanem
inŞallah hamıleyızdır sekerr bugün sabahı zor edicem valla öpüyorum senı

Aynen ya her ay gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı bu ay gelmedi sinir oldum.O kadar planladım ama doğumum kesin yaz tatiline gelecek izinler de yanacak.Ben de söyledim ya millet sorup duruyor. Birkaç ay daha olmazsa sormazlar, bıkarlar artık.Kaç yıllık evlisin?Ben 3 yıllık. 28 yaşındayım.Biraz geç kaldık sanırım.

inşallah güzel haberi verirsin bize, moralim düzeliyo valla her hamile haberi duyduğumda, tabiki nasip ama insanoğluyuz işte bi an önce olsun istiyoruz, umutsuzluğa kapılıyoruz,

evet canım bu konuda cok haklısın hemen olsun istıyoruz olmayıncada hayal kırıklıgı yasıyoruz ben cuma günü yaptıracaktım testı ama negatif görünce dahada fena hıssedıyorum kendımı
adetim gununde gelse kırmızıları görsem o derece yıpranmıyor duygularım
garip bi his iste ama bu defa cesaretımı topladım inşallah yarın sabah erkenden yaptırıcam
hayırlısı cıkmazsada yaz tatılını iyi bi sekilde gecirmeyı düşünüyorum c

ben de 2.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım, aslında tam zamanı, öncesinde istemedim ben olmasını, şimdi de olmayınca tutuştum ayyyyyyy aklıma neler gelmiyo, ben doktora gittim her şey normalmiş, eşimden şüphelenmeye başladım, sperm sorunu mu var acaba diye zaten eylüle kadar olmazsa 6 ay geçmiş oluyo tam teşekküllü ikimizde kontrolden geççez napalım:44:

canım karsı komsum 5 yıllık evlı ve 31 yasında henuz cocuk düşünmeye vakit bulamamıslar bıle...
bırde kuzenım var 32 yasında bu yaz düğünü var yanı biz gec kalmıs degılız hıc keyfını bozma bence ...

tesekkur ederim seninde cok uzun olmamis umutuzluga kapilma bence cunku ne kadar cok kafamiza takarsak o kadar gecikiyomus bircok yerde bu sekilde yorumlar okudum

slm kızlarr naber test yapmayı düşünenler var galiba:44: benimde cuma günü batım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok ağrıyooooooooooooooo negatif çıkacak gibi

slm kızlarr naber test yapmayı düşünenler var galiba:44: benimde cuma günü batım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok ağrıyooooooooooooooo negatif çıkacak gibi

bende yenı yenı topladım canım cesaretımı batım gecsemı die düşünemıyorum bıle eger negatıf cıkarsa hıc degılse sıkıntı yapmam ve adetım normal zamanında gelır
doktorum adetımın gecıkmesını sadece kendımı sıkıntıya sokmama baglamıstı bu ay
tatlım senınle batımız aynıydı sanırım
benımki 21 haziran ...

off çok stres yapmayalım yaa bu konudaa olursa olurr kızlarr olmazsa da zamanını bekliyodur

slm benim bat imda cumartesi gunu ama ben beklemeyi dusunuyorum o gune kadar aslinda 6 gun oncesinden sonuc alabilecegim idrar testi var ama ben bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…