- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.461
Aynen artık nezaman olursa o zaman olcak,ama aylar geçtikçe insan ister istemez yıpranıyo ne yapacağını şaşırıyo, geçen ay süper gün aşırı çalıştık yumurtlamayı da anladım, çok umutluydum, olmadı bu ay hem yumurtlamayı anlamadım hem de çalışamadık önemli günlerde, şimdi bide yaz tatili, herkese de söyledim korunmayı bıraktığımı, soruyolar haliyle bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılırrrrr
inşallah güzel haberi verirsin bize, moralim düzeliyo valla her hamile haberi duyduğumda, tabiki nasip ama insanoğluyuz işte bi an önce olsun istiyoruz, umutsuzluğa kapılıyoruz,
Aynen ya her ay gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı bu ay gelmedi sinir oldum.O kadar planladım ama doğumum kesin yaz tatiline gelecek izinler de yanacak.Ben de söyledim ya millet sorup duruyor. Birkaç ay daha olmazsa sormazlar, bıkarlar artık.Kaç yıllık evlisin?Ben 3 yıllık. 28 yaşındayım.Biraz geç kaldık sanırım.
Aynen ya her ay gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı bu ay gelmedi sinir oldum.O kadar planladım ama doğumum kesin yaz tatiline gelecek izinler de yanacak.Ben de söyledim ya millet sorup duruyor. Birkaç ay daha olmazsa sormazlar, bıkarlar artık.Kaç yıllık evlisin?Ben 3 yıllık. 28 yaşındayım.Biraz geç kaldık sanırım.
Geçmiş olun canım. 3 ay olacak. Ama bana 3 yıl gibi geldi.Her ay aynı şeyler.Çalış çalış, sonra bekle.Sonra da regl ol. Hep aynı. Daha ne kadar sürecek bakalım. Rabbim hayırlısı ile müjdeli haberler almayı naip etsin.
kızzlarr merhaba nasılsınız bakalım
mrb hosgeldinn:))
hos geldın tatlım
slm kızlarr naber test yapmayı düşünenler var galiba:44: benimde cuma günü batım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok ağrıyooooooooooooooo negatif çıkacak gibi
hşbulduk canım ya kızlar sizdede oluyomu böle içimi sıkıyolar sanki çok şükür hiç problemim de yok ama niye böyle bugünlerde
bende yenı yenı topladım canım cesaretımı batım gecsemı die düşünemıyorum bıle eger negatıf cıkarsa hıc degılse sıkıntı yapmam ve adetım normal zamanında gelır
doktorum adetımın gecıkmesını sadece kendımı sıkıntıya sokmama baglamıstı bu ay
tatlım senınle batımız aynıydı sanırım
benımki 21 haziran ...
bende oyle bir belirti yok ama siskinlik var cok kotu patlicakmis gibi gerci regl den once olur genelde odemden dolayi ama
slm kızlarr naber test yapmayı düşünenler var galiba:44: benimde cuma günü batım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum çünkü göğüslerim çok ağrıyooooooooooooooo negatif çıkacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?