- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.501
günaydın kızlar nasılsınız bakalımezgicim nasıl gidiyo hamilelik :)))
ayy ne mutlu bi söz yaaa
ben dün adet oldum tam 28. günde.
kızlaaaaaar günaydınnnnnhamileyimmmmmmm
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.kızlaaaaaar günaydınnnnnhamileyimmmmmmm
Güle güle canım kolay gelsingünaydın canımmm
çok şükür adetın gelmiş hem de 28 günde ne güzellll
bu ay umut olsun senın için
hepimiz için
çıkıyorum kızlar ben okula gididem toplantı var
öpüldünüzzz
Ayy yer onu teyzesi belirtilerin başladı mı canım neler oluyor anlatsanagünaydın canımmm
hayırlısı olsun hakkında ne diyelim.. en azından zamanında geldi de seni strese sokmadı
valla ben de iyiyim işte nolsun şimdiden uğraşıyorum bıcırıkla
damLaguventasdemir,karanfilce,pembiq,hepberaber,,Günaydın canlar...
Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.
Güle güle canım kolay gelsin
Ayy yer onu teyzesi belirtilerin başladı mı canım neler oluyor anlatsana
evet en azından zamanında geldi ama tam geleceği gün ateşim daha da düştü biliyor musun ezgi yani ateş yöntemi harika. canım bişey soracam şimdi yumurta çatlamadan önce 1 gün ateş düşüyor sonra da çatlıyor ve yükseliyor değil mi?
düştüğünde mi ilişkiye girmek gerekir çıktığında mı
günaydın tatlım nasılsın?
bu arada sen sanki iltihap için ilaç kullanıyordun değil mi?kızlaaaaaar günaydınnnnnhamileyimmmmmmm
canım hoşgeldin nasılsın?Sabah sabah harika bir haber buu tebrik ederim canım,inşallahh sağlıcakla kucağına alır misss kokusunu içine çekersin meleğininn
kızlar biliyosunuz benim son 1-2 günüm
uzunca bir süre burda olmayacağım
o yüzden lütfen listeyi birileri güncellesin
tablo şeklinde olmasa da ilk listemiz şeklinde olsun farketmez
ama en azından hergün bir kişi güncellerse ya da biri devamlı takip ederse iyi olur
evet canım sabah ateşin düşük çıktığında anla ki o gün çatlayacak ve o gün ilişki olmalı ertesi günde baktın ki fırlamış demek çatlamış 24 saat dolmadıysa bence tekrar ilişki olmalı o gün de..
canım benim belim kopuyo resmen ağrıdan bir de baş ağrısı yapıyo, kasıklarımda batmalarım arttı, ve nerdeyse bütün gün uyuycam
ayrıca galiba benim hcg hızla yükseldi çünkü midem felaket çok da erken başladı yaa yandım bennnn
seninkiler ikiz olmasın
Teşekkür ederim canım,iyiyim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor,mercimeğin üzmüyor seni dimi
bu arada sen sanki iltihap için ilaç kullanıyordun değil mi?
canım hoşgeldin nasılsın?
canım ben devam ederim de bi ara o listeyi kopyaladım karma karışık aldı. sen o tabloyu excelde mi yaptın eğer öyleyse benim maile atsana. bu arada canım tabi hergün girebilirim inşallah ama kardeşim filan da gelecek inşallah aksaklık olmaz.
seninkiler ikiz olmasın
başladı ufaktan üzmeye
çok sağol tatlım ben wordde tablo yapıp oraya yazıyorum ordan kopyala yapıştırla buraya ekliyorum ama devamlı saklı bir listem yok hep tek tek yapıyodum
bakalım değer kaç çıkacak bugün 2 de doktordayım:18:
kayıtlı wordün yok mu yani her seferinde sadece sonuna eklemiyor musun yeni hamile kalan kişiyi.
şimdi bi tane eklesene canım hem o listede bi göreyim seni sonra wordde bi tablo yapıp içine yapıştırıyım bi bakayım olacak mı
bu arada geçmişi okudunuzmu bilmiyorum,ben 1 saat kadar önce test yaptım
kızlaaarrr midem çok fenaaa
ben bişeyler yemeye çalışayımm
tamam canım yarım saate gelcem yaparız bir bakalım
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu arada geçmişi okudunuzmu bilmiyorum,ben 1 saat kadar önce test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?