- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.521
Kocaman bir tek çizgiiiiiii
ee daha erken de ondannn
hadi ben gidiyorum
bata ne kadar var canım
inşallah gelmez de geç döllenmedir.
deryoşşşşşş nasılsın bebişiiimmm
agebbbb canım tebrk ederim seniiiiii rabbimsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
agebb hamile miiii
Allah tamamına erdirsin canımm
Ezgi de hamileee
ya benim midem bulanmıor, başım dönmüyor:18::18::18:, kasıklarım ağrıor bişi olmasın sakın, karnım acıkıor ama canım bişi istemior,
al bendende o kadr koca bır tek cızgie o zamn ben nıye bayılıyorum tansıyonum dusuk mıdem bulanı yor kasıklarım agrıyor neyse en azından bır hafta sonra doktora gıdıcem o zamana kadar ıcım rahat eder
yok be şeker kendımızı kandırmayalaım cıksa silik milik bır sey cıkardıDaha erken o yüzden çıkmadııbenim için iyi oldu aslında bunca belirtiden sonra en azından kırmızıları görünce şok olmam
yok be şeker kendımızı kandırmayalaım cıksa silik milik bır sey cıkardıaman cok ta tın aylar torbayamı gırdı ben bır adet olayımda kıstıme gosterıcem gununu
zaten sadece bır tarafımda pco var dıger taraftakı kıst o gıdınce hersey yoluna gırer umarım.bıde ustune soğan suyu ıcerım oooooo bıttı gıttı ramazandan sonra ınsallah oldu bu iş
Canım seninki ne kistiydi,benimde folikül kisti vardı son gittiğimde,ama doktor gebeliğe engel değil demişti..doktorum eşimin akrabası,yoksa moralim bozulmasın diyemi öyle dedi acaba:44:
Bencede bu ay olmazsa başla soğan kürüne,inşallah faydasını görürsün tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?