Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

idrar testi için erken olduğunu biliyorum,daha önce hiç kullanmamıştım,bir nevi alıştırma yapıyorum

bata ne kadar var canım
inşallah gelmez de geç döllenmedir.

Canım çıkmıştım şimdi gördüm yazını,batım 24 yada 25 Haziran..Adet olursam ayın 30 unda rahim filmi çektirecem,bir sorun yoksa kendi haline bıracam takip filan etmeyecem sıkıldım artık yok yumurtladımmı yok çatladımmı,belirtilerede çok takar oldum neredeyse hapşırdığımda bile belirtimi diye araştırır oldum çok stres yapıyorum..
Tamam benimki ilk değil ama insan taktımı takıyor işte..

bu arada dikkat ettimde hamile kalan bir çok arkadaşımız artık uğramaz olduu,aşkolsun diyorummmmmmmm

deryoşşşşşş nasılsın bebişiiimmm

agebbbb canım tebrk ederim seniiiiii rabbimsağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmm

çok teşekür ederim cnm, bu ay hamiş ne kdr çok, bende şimdi gördüm canım sende hamiş olmuşsun tebrik ederim bende, umarım biizmle kalırlar,,

agebb hamile miiii
Allah tamamına erdirsin canımm
Ezgi de hamileee

evet cnm çok teşekkr ederim, dün öğrendim daha, herzamnki gecikmelerden die yapmamıştım ama 5-6 haftalık hamişmişim, ezgi=pempiq dimi, yeni duydum daha, onun ne kdrlık acaba,
bu arada senin adın neydi canım, benim adım ayşe

ya benim midem bulanmıor, başım dönmüyor:18::18::18:, kasıklarım ağrıor bişi olmasın sakın, karnım acıkıor ama canım bişi istemior,

Kocaman bir tek çizgiiiiiii

al bendende o kadr koca bır tek cızgi e o zamn ben nıye bayılıyorum tansıyonum dusuk mıdem bulanı yor kasıklarım agrıyorneyse en azından bır hafta sonra doktora gıdıcem o zamana kadar ıcım rahat eder

Son düzenleme:
al bendende o kadr koca bır tek cızgi e o zamn ben nıye bayılıyorum tansıyonum dusuk mıdem bulanı yor kasıklarım agrıyorneyse en azından bır hafta sonra doktora gıdıcem o zamana kadar ıcım rahat eder

Daha erken o yüzden çıkmadıı benim için iyi oldu aslında bunca belirtiden sonra en azından kırmızıları görünce şok olmam

Daha erken o yüzden çıkmadıı benim için iyi oldu aslında bunca belirtiden sonra en azından kırmızıları görünce şok olmam
yok be şeker kendımızı kandırmayalaım cıksa silik milik bır sey cıkardıaman cok ta tın aylar torbayamı gırdı ben bır adet olayımda kıstıme gosterıcem gununu

yok be şeker kendımızı kandırmayalaım cıksa silik milik bır sey cıkardıaman cok ta tın aylar torbayamı gırdı ben bır adet olayımda kıstıme gosterıcem gununu

Canım seninki ne kistiydi,benimde folikül kisti vardı son gittiğimde,ama doktor gebeliğe engel değil demişti..doktorum eşimin akrabası,yoksa moralim bozulmasın diyemi öyle dedi acaba:44:

Son düzenleme:
zaten sadece bır tarafımda pco var dıger taraftakı kıst o gıdınce hersey yoluna gırer umarım.bıde ustune soğan suyu ıcerım oooooo bıttı gıttı ramazandan sonra ınsallah oldu bu iş

zaten sadece bır tarafımda pco var dıger taraftakı kıst o gıdınce hersey yoluna gırer umarım.bıde ustune soğan suyu ıcerım oooooo bıttı gıttı ramazandan sonra ınsallah oldu bu iş

Bencede bu ay olmazsa başla soğan kürüne,inşallah faydasını görürsün tatlım..

Canım seninki ne kistiydi,benimde folikül kisti vardı son gittiğimde,ama doktor gebeliğe engel değil demişti..doktorum eşimin akrabası,yoksa moralim bozulmasın diyemi öyle dedi acaba:44:

canım benımkı de folükül kısti ama uzun yıldır var normal kıstın 3 ay da gıtmesı lazımmıs ama benımkı gıtmedı.bunca zamn doktorlarda bana aynı seyı soyledı engel degıl dedıler.ama sol tarafım da hıc yumurta gelısmedı gelıssede catlamadı.3 yıl her ay gıttıgımde kıstım duruyordu.son gıttıgım doktor alalım bunu buradan dedı.bende memnun oldum alsın.cunku dıger doktorlarda olumsuz bır seyle karsılastıklarında kıstını alsak nasıl olur dıyorlardı.ama kımse cesaret edemedı bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…