Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hmmm anıyorum canım,benimkisi geçtimi geçmedimi bilmiyorum,rahim filmini bi çektirebilseydim bütün sonuçlarımı alıp gidecem yine doktora,sende soğan suyuyla geçirirsin umarım...

ama tadı bana kotu gelıyor denedım bır kac kere yutamadım
hmmm anıyorum canım,benimkisi geçtimi geçmedimi bilmiyorum,rahim filmini bi çektirebilseydim bütün sonuçlarımı alıp gidecem yine doktora,sende soğan suyuyla geçirirsin umarım...

benımkıne sogan suyu vız gelır ınatcı o yerınden bılem kımırdamıyoruyuz kıme cektıysesende takıp ettır kıstını bak gıdıyormu hep sabıtmı ben 10 sene oncede doktora gıttıgımde bır tane kıstın var dıyorlardı o galıba kanka olduk bız onunla ama sıkıldım

yok tatlım ya o kadar kötü değil tadı ama mide meselesi belki seninki hassastır canım.benim minicik kistler halindeydi canım inşallah bu soğan suyu fayda eder.önümüzdeki ay baktırıcam tekrar.ama ben korkuyorumda bu soğan suyu yumurtama zarar verirmi diye çünkü tam yumurtalama haftasındayım kistlerle birlikte yumurtayıda gönderirse yandık.sen de aldır kistini canım eğer bi sorun yaratmayacaksa ama eğer doğurganlığına etki etmiyorsa ve rahatsızlık vermiyorsa aldırma.

ben dorguanlıga etkısı oldugunu dusunuyorum.kıst sonucta olmaması gereken bırsey ıllakı zararlıdır. ben yumurtayamıyorum kendılıgımden adet de olmuyorumsende sogan suyunu fahatlıkla ıcebılırsın fazla kıstlerı kaybedıyor.yumurtanında cabuk buyumesını saglıyor.:81::81::81:bır tarafındamı pco var senın ıkı tarafındada mı

öyleyse iyi bir doktora aldır canım belki her şey yoluna girer.benim bir tarafta pko görünümü var tahliller iyi.diğer tarafta yumurtam var gösterdi.evet içicem soğansuyunu canım çünkü azönce lavabodaydım ve etki ettiğini gördüm.

once allaha sonra doktoruma guvenıyorum canım prfosor sonucda..senın dıger tarafın calısıyor demekkı problemın yok fazla hadı bakalım hayırlısı bu ay ınsallah hamış olursun nese canım ben cıkıyım artık gorusuruz sonra

merhaba cnm nasılsın ne olur banada dua edin bnm de bebeğim bnm olmaya devam etsin beta hcg 15.96 çıktı perşembe günü yenileyecem tahlili 5 gün var adetime......

419
haftaya tekrar çağırdı inşallah keseyi görücezz

canım benım bak ne güzel değerin artmış
Allahım bebeiğini kucağına almayı ,sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana.
çok mutlu oldum
ben de okadar çok istiyorum ki bu muttluluğu tadmayı
bakalım mevlam ne zaman uygun görecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…