- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.541
kızlarr ben kaçtımmm kociş evde pazara gidecez,gelirim yine,öpüyorum hepinizii...
baslıcam ınsallah ıcebıldıgım kadar ıcerım bırdahakı ayda deam ederım
canım benımkı de folükül kısti ama uzun yıldır var normal kıstın 3 ay da gıtmesı lazımmıs ama benımkı gıtmedı.bunca zamn doktorlarda bana aynı seyı soyledı engel degıl dedıler.ama sol tarafım da hıc yumurta gelısmedı gelıssede catlamadı.3 yıl her ay gıttıgımde kıstım duruyordu.son gıttıgım doktor alalım bunu buradan dedı.bende memnun oldum alsın.cunku dıger doktorlarda olumsuz bır seyle karsılastıklarında kıstını alsak nasıl olur dıyorlardı.ama kımse cesaret edemedı bence
ama tadı bana kotu gelıyor denedım bır kac kere yutamadımslm canım benim soğanküründe bugün 3.günüm hatta şimdi yanımda şu ana kadar pek bi değişiklik göremedim ama içicem .tadı hiç kötü değil.bence içmelisin sende nasılolsa bir zararı yokmuş.
hmmm anıyorum canım,benimkisi geçtimi geçmedimi bilmiyorum,rahim filmini bi çektirebilseydim bütün sonuçlarımı alıp gidecem yine doktora,sende soğan suyuyla geçirirsin umarım...
ama tadı bana kotu gelıyor denedım bır kac kere yutamadım
benımkıne sogan suyu vız gelır ınatcı o yerınden bılem kımırdamıyoruyuz kıme cektıyse sende takıp ettır kıstını bak gıdıyormu hep sabıtmı ben 10 sene oncede doktora gıttıgımde bır tane kıstın var dıyorlardı o galıba kanka olduk bız onunla ama sıkıldım
yok tatlım ya o kadar kötü değil tadı ama mide meselesi belki seninki hassastır canım.benim minicik kistler halindeydi canım inşallah bu soğan suyu fayda eder.önümüzdeki ay baktırıcam tekrar.ama ben korkuyorumda bu soğan suyu yumurtama zarar verirmi diye çünkü tam yumurtalama haftasındayım kistlerle birlikte yumurtayıda gönderirse yandık.sen de aldır kistini canım eğer bi sorun yaratmayacaksa ama eğer doğurganlığına etki etmiyorsa ve rahatsızlık vermiyorsa aldırma.
ben dorguanlıga etkısı oldugunu dusunuyorum.kıst sonucta olmaması gereken bırsey ıllakı zararlıdır. ben yumurtayamıyorum kendılıgımden adet de olmuyorumsende sogan suyunu fahatlıkla ıcebılırsın fazla kıstlerı kaybedıyor.yumurtanında cabuk buyumesını saglıyor.:81::81::81:bır tarafındamı pco var senın ıkı tarafındada mı
öyleyse iyi bir doktora aldır canım belki her şey yoluna girer.benim bir tarafta pko görünümü var tahliller iyi.diğer tarafta yumurtam var gösterdi.evet içicem soğansuyunu canım çünkü azönce lavabodaydım ve etki ettiğini gördüm.
merhaba cnm nasılsın ne olur banada dua edin bnm de bebeğim bnm olmaya devam etsin beta hcg 15.96 çıktı perşembe günü yenileyecem tahlili 5 gün var adetime......
canım inşallah yükselir değerin, gönlünü ferah tut
merhaba cnm nasılsın ne olur banada dua edin bnm de bebeğim bnm olmaya devam etsin beta hcg 15.96 çıktı perşembe günü yenileyecem tahlili 5 gün var adetime......
Pembikom hoşgelmişsinn,nasıl geçti tatlım kızımız nasıl...
ezgiiiiiiiiiiiiiiii
annem gittin mi doktoraaaa
hadi hadi söyleee
419
haftaya tekrar çağırdı inşallah keseyi görücezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?