- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.661
canım geçmişe baktım hem teldeyim
Kızlar ben çıkıyorum sofra hazılayacamgörüşmek üzeree kendinize cici bakın öpüyorum hepinizii
aşkitommmm hoşgeldiiinnnn
yerleşme kanaması hemen hemen bat ile aynı günlerde olur diye biliyorum,yerleşme kanaması çok az oluyormuş,adetin sökülmezse yarın test yap derim..
Kızlar ben çıkıyorum sofra hazılayacamgörüşmek üzeree kendinize cici bakın öpüyorum hepinizii
Ezgiiiiiiiiiiitatlım tekrardan hayırlı uğurlu olsun, topik sana uğurlu geldi biz de inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tadarız ezgi yaa sen bata kaçıncı gün öğrendin hamişliği ve kaçıncı gün yumurtladın hain planlarım va rda
kızlar bende çıkıyorum kocam 1 saatte geliyormus evde 1 gr yemek yok bugün paso uyudum ...gdimde yemek yapim bari bu gece çalısma var çünkü aç aç olmaz
adet geçince gebeliği öğrenmekte fayda var doktor ona göre tutunma ilaçları felan veriyor müdahale ediyor ...
ben geçen sene bu zaman hamile kalmısım adetim geçti havalardan sandım test yaptım çıkmadı adetimi 8 gün geçince yaptım anca o zaman idrarda silik çizgi çıktı kan testi yaptırmadım bilmiyordum....sonra o arada benden kahverengi az az lekeler geliyordu her geçen gün rengi açılmaya basladı hamile olduğumu öğrendim yerleşme kanaması diye seviniyordum 2 gün sonra düşük yaptım anlatıyorumki sizde bilmeyenlerde bunları yasamasın die
çok sağol tatlım hepinize uğurlu gelecek bu topik görürsünnn
canım benim 14. gün çatladı ve 23. gün öğrendim yani çatlamanın 10. günü
sat 21 mayıstı 12 haziranda öğrendim 11.19 çıkmıştı kan sonucum
bende 15.gün çatladım sat 24 ü çıkarmı acaba kanda ama yaptırmaya cesaret edemiyom çünkü umudum yok
aşkitommmm hoşgeldiiinnnn
eee yani 7 haziranda çatladı ozaman senin bugün yarın adet günün tatlımm bekle bakalım gelmezse yaptır bir test
hımm tamam kayseriye geliyomuşsun sanırım banada uğra görüşelim tatlım
hoşbuldum aşkitom..
değerin ve miniğin büyümüş maşallah subhanallah...
hep boyle katlaya katlaya gitsin..
kucağına aldığın haberinide alalım canım
çok sağol tatlım hepinize uğurlu gelecek bu topik görürsünnn
canım benim 14. gün çatladı ve 23. gün öğrendim yani çatlamanın 10. günü
sat 21 mayıstı 12 haziranda öğrendim 11.19 çıkmıştı kan sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?