- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.701
hoş geldin canım, kimse kalmamış ben de hamişler topiğine bakıyodum, ağzım sulanaraktan
tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
nerelerdesin yaaaaaaaaaa sensiz olmuyo topikkkkkkkkkkk
bende doğum hikayelerini okudum geçen gün...
ağla ağlabir hal oldum
canimmmmmmm bende sizleri çok özledim.geri döncem aranıza MERAK ETMEE.ama biraz zaman varr.adetime 1 hafta kaldı ama bel agrımdan başka bi belirtim yok.sende varmi bişilerr
BEN GELDİMMMM.VARMİ yeni bebiş haberleriiii
yok beeee belirti falan13 ve 14. günleri boş geçirdik sevgili kocam sayesinde yorgunmuşşş bu ay haberler sen den gelcek
pasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüne alemdesiniz yaaaa var mı hareket sizde:92:
hoşgeldin canım...
ageb hamile.....
sen nasılsın.....
gitme bidaha
yok beeee belirti falan13 ve 14. günleri boş geçirdik sevgili kocam sayesinde yorgunmuşşş bu ay haberler sen den gelcek
bende şimdilik bi belirti yok...
ama yarın adet belirtileri başlar
kız gerisini değerlendirdiysen şansın var..
illa 13 14 olcak diye kaide yok ya
olsun başladınn nasılsa agostos senni ayın olcakk güzel arkadasim benimm
buayyy çok çalıştım vallhii boş gercen günlerimm sadece 11.14.17 inşalah onlardada yumurtlammaışımdırr.seninkide belli olmazz tatlımm.bibakrsın 3.güzel haberi verirrz buay pasi sen benn
kız gerisini değerlendirdiysen şansın var..
illa 13 14 olcak diye kaide yok ya
ayy sorma tülay...
temmuz 20 gibi eve dnücem aşağı yukarı o zmananlara adetim gelecek...
sonra hemen startı vericez allahın izniyle..
valla düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor...
heyecandan kalbim çarpıyor..
inşallah rabbim utandırmaz bebeğimiz gelir artık
insalahh pasicanim benim..13.günde yaptımmatesim bi fırladıı 2 gün öncee bu sabahta geri düsütüüü niye anlamasım.daha 1 hasfta var adetimeee:26: ama gün içinde 37.5
ama ben 13 veya 14 te yumurtladığımı düşünüyorum, çünkü 2 aydır 27 günde adetoluyorumpsikolojikmi yoksa
tülüü pasiii ve ben her ay batlarımız yakın oluyo her ay 3 ümüzde hamileyia diyoruz ama olmuyoo, birimiz çıkalım artık aradan, dalton kardeşler gibi olduk
insalahh pasicanim benim..13.günde yaptımmatesim bi fırladıı 2 gün öncee bu sabahta geri düsütüüü niye anlamasım.daha 1 hasfta var adetimeee:26: ama gün içinde 37.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?