Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
nerelerdesin yaaaaaaaaaa sensiz olmuyo topikkkkkkkkkkk

canimmmmmmm bende sizleri çok özledim.geri döncem aranıza MERAK ETMEE.ama biraz zaman varr.adetime 1 hafta kaldı ama bel agrımdan başka bi belirtim yok.sende varmi bişilerr

canimmmmmmm bende sizleri çok özledim.geri döncem aranıza MERAK ETMEE.ama biraz zaman varr.adetime 1 hafta kaldı ama bel agrımdan başka bi belirtim yok.sende varmi bişilerr

yok beeee belirti falan 13 ve 14. günleri boş geçirdik sevgili kocam sayesinde yorgunmuşşş bu ay haberler sen den gelcek

yok beeee belirti falan 13 ve 14. günleri boş geçirdik sevgili kocam sayesinde yorgunmuşşş bu ay haberler sen den gelcek

buayyy çok çalıştım vallhii boş gercen günlerimm sadece 11.14.17 inşalah onlardada yumurtlammaışımdırr.seninkide belli olmazz tatlımm.bibakrsın 3.güzel haberi verirrz buay pasi sen benn

hoşgeldin canım...
ageb hamile.....
sen nasılsın.....
gitme bidaha

canimm benimm asma yüzünü yemin ederim öyle özlüyoruömkii seniii.hep aklımdasinizz.ara ara gircem dedim sözümü tututum.hamile arkadasa hayırlı olsun.insalah bizde bu ay güzel haberler veririz.varmi belirtin falan tatlım.biliyosun 1 haftamiz kaldıııı

kız gerisini değerlendirdiysen şansın var..
illa 13 14 olcak diye kaide yok ya

insalahh pasicanim benim..13.günde yaptımm atesim bi fırladıı 2 gün öncee bu sabahta geri düsütüüü niye anlamasım.daha 1 hasfta var adetimeee:26: ama gün içinde 37.5

olsun başladınn nasılsa agostos senni ayın olcakk güzel arkadasim benimm

ayy sorma tülay...
temmuz 20 gibi eve dnücem aşağı yukarı o zmananlara adetim gelecek...
sonra hemen startı vericez allahın izniyle..
valla düşündükçe içimde kelebekler uçuşuyor...
heyecandan kalbim çarpıyor..
inşallah rabbim utandırmaz bebeğimiz gelir artık

buayyy çok çalıştım vallhii boş gercen günlerimm sadece 11.14.17 inşalah onlardada yumurtlammaışımdırr.seninkide belli olmazz tatlımm.bibakrsın 3.güzel haberi verirrz buay pasi sen benn

kız gerisini değerlendirdiysen şansın var..
illa 13 14 olcak diye kaide yok ya

ama ben 13 veya 14 te yumurtladığımı düşünüyorum, çünkü 2 aydır 27 günde adetoluyorumpsikolojikmi yoksa

tülüü pasiii ve ben her ay batlarımız yakın oluyo her ay 3 ümüzde hamileyia diyoruz ama olmuyoo, birimiz çıkalım artık aradan, dalton kardeşler gibi olduk

gecenkii söylediklerimi tekrar ettirme basna tatlımm.allahım senide görcek bukadar caba boşa cıkarmı hiçç yaa.bukadar el acıp dualrımız geri çevrilirmii agostosta annesin

insalahh pasicanim benim..13.günde yaptımm atesim bi fırladıı 2 gün öncee bu sabahta geri düsütüüü niye anlamasım.daha 1 hasfta var adetimeee:26: ama gün içinde 37.5

inşallah canım..
bebeğinin habercisidir ateşindeki dalgalanmalar..
ben ölçmüyorum ateşimi:26::26:
neyse ben çıkıyorum eşim geliyor..
özletme bi daha kendini
canan ve tülay öpüyorum sizi kızlar..
bat arkadaşlarım benim

ben çıkmayaa niyetliyimm.sizindee ya yanımda ya bir adım arkamda görmek istiyorumm.benimkide sanirim 16.catladiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…