Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar birbirimize hayırlı haberler veririz inşallah gmrüşmek üzere çıkıyorum ben çünkü midem de bulanıyo benim bilgisayara baktıkca daha fena oldum...sıcaklardan da olabir izmir 35 drece bugün..

ayy tabikii sıra sizde tatlımmm bak teker teker dökülüyoruz artıkkkk

kızlar yemek yiyip geliyorum..
çok acıktım..
bugün bir gezdim bir gezdim..
boğaz turuna çıktık arkadaşlarla...
ohhh miss gibi...
keyfime keyif kattım.....
motivasyonum süper

ay kızlar ya moralim çok bozuk ya nasıl içim sıkılıyor kocamıda gönderdim diyarbakıra yeniden yalnızlık başlıyor yarın doktora gidecem bende görüşecem herhangi bir tedaviye falan başalyayım mı diye şimdiye kadar ilaç bile kullanmadım hamile kalmak için ama artık beklemek istemiyorum bakalım artık hayırlısı ..

canım öncelikle allah kavuştursun...
inşallah doktor kontrolünde iyi geçer..
ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebek..
zaman 1 yılı geçtiyse..
doktora gitmende fayda vardır...

canım öncelikle allah kavuştursun...
inşallah doktor kontrolünde iyi geçer..
ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebek..
zaman 1 yılı geçtiyse..
doktora gitmende fayda vardır...

sağol canım ya benim bebeğim ölmüştü karnımda 3 ay önce kürtaj oldum doktorumda 3 ay geçsin öyle düşün demişti işte temmuzda tekrar başlayacaktık ama ayın 23 ünde benim yumurtalarımın çatlama süresi yarın doktorumla konuşacam 23 ünde korunmasam olurmu diye zaten temmuza 1 hafta kalmış oluyor yani birdaha temmuzun 20 sine falan denk gelcek yumurtalarımın çatlaması onu bekleyecek enerjim yok ama benim hamile kalma konusunda herhangi bir sıkıntım yok bu yüzden acaba doktor bir ilaç falan uygularmı yada bekleyelim mi der beklemek istemiyorum off çok uzattım canım kusura bakama ama moralim çok bozuk azdıkça yazdım öyle ...

benim adetim hiç geçmiyoki hatta test adetime 1 hafta kala test yapıyoum ardından adet oluyrum stresten günleride şaşırdı....
ama giç geçmiyor zaten benim adet geçerse teste gerek yok anlıcamda işde bi gçse...
günler geçmiyorki 15 gün nasıl geçiçek bilmiyorum

canım öncelikle geçmiş olsun..
gebeliğin ne kadarlık sonlandırıldı bilmiyorum..
ama eğer erken haftalarda olduysa korunma süresini genelde kısa tutuyor doktorlar..
bende mart ayında kürtaj oldum...
8 haftalıktı kalp atışı hiç olmadı..
tüp bebek ile hamile kalmıştım..
kürtajdan sonraki ilk kontrolumde doktorum 1 ay korunun dedi bana..
daha sonra korunmanıza gerek yok dedi...
2 . adet dönemindede tekrar transfer olabilirsin demişti..
bence çokda hesap kitap işine takılma..
inan bizim planlarımızla olmuyor..
allahın takdiri..
bırak zamana zamanı geldiğinde zaten gelip seni bulacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…