Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canimm güle güleee yine gelcemm.seni hiç yanlız bırakırmıyımm

canim 37.5 gün içinde olanm atesim..sabah 36.5 36.6 oluyoodu ama bu sabahh 36.4 e düstüü anlam vermedimmm

canım, ateş ölçme iyi hoş da yorgun olduğun zaman, uykusuz olduğun zaman düşebiliyomuş, ya da her kadında aynı olmuyomuş, takma ateşi sen, okadar çalıştın, bi tane spermcik ulaştıysa yumurtaya gerisi yalannn

canim 37.5 gün içinde olanm atesim..sabah 36.5 36.6 oluyoodu ama bu sabahh 36.4 e düstüü anlam vermedimmm
9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.6 koyu sarı akıntı
25. gün 36.8 sarı akıntı
26. gün 36.5 sarı akıntı
27. gün 36.7 çok az akıntı
28. gün 36.5 çok az akıntı
29. gün 36.1 adet oldum

bak canım bu benim ateş tablom
keşke ezgi de eklese atşe tablosunu

Son düzenleme:

gerçeekten ateş çok işe yarıyoooo.ama senniki baya yüksek gitimiş.benimki dogru düzgün yükselmiyooo.sadece dün 36.4 ten 36.6 yükseldiii ve bugun 23.günmüm

baya dalgalıymış canım ben bu kadar uzun süredir ateşimi takp etmiyorum ama son 4 gündür hep 36.6-36.5 arası gidiyo cuma batım bakalım hayırlısı

canım öncelikle allah kavuştursun...
inşallah doktor kontrolünde iyi geçer..
ne kadar zamandır düşünüyorsunuz bebek..
zaman 1 yılı geçtiyse..
doktora gitmende fayda vardır...

8 haftalıktı canım bebeğimin kalp atışları durmuştu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum mantığım destekliyor ama yüreğim karşı koyuyor yinede bakalım rabbim hayırlısıyla hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah :))

canlarımm beni özlemeye devam edin.suanda kayınvaldemdeyiz.ayıp oluyoo çıkmama lazım sizi seviyorum.beni unutmayın yine gelcemm

gerçeekten ateş çok işe yarıyoooo.ama senniki baya yüksek gitimiş.benimki dogru düzgün yükselmiyooo.sadece dün 36.4 ten 36.6 yükseldiii ve bugun 23.günmüm
canım b,lemiyorum benimde yüksek gitti gitti sonra bi indi çıktı bi indi çıktı hoop en çok düşünce adet oldum ama ezgidede inip çıkmalar olmuş. keşke o da eklese demiştim ama ekledi mi acaba
baya dalgalıymış canım ben bu kadar uzun süredir ateşimi takp etmiyorum ama son 4 gündür hep 36.6-36.5 arası gidiyo cuma batım bakalım hayırlısı

aslında dalgalı değil ben 24. gün anladım adet olacağımı ama bi gün sonra yükselince ümitlenmiştim ama değilmiş malesef ki.. adet olacağım gün ise müthiş düştü.

dalgalı dediğim yani bi inmiş ni çıkmış benimki hiç bu kadar yükselmedi hep 36.7-36.6-36.5 arasında dolaşıyo benimki dün36.6 dı 36.5 e düştü bugün cumaya kadar düşerseee adetim geliyo offfff:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…