Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kız ebruuuu ben geçen ay yemin ettim test yaptırmadım ama bu ay şöyle bi 23. gün testi patlatsak biz de pembiq gibi olmamııııııııı

pembig testi mecburiyetten yaptırdı ilaç kullanmak için....hiç bir şey tesadüf değildir o rahatsızlıkta vesile oldu öğrendi ama sen keyfi olarak öğrenmek istiyorsun bir dur bebişin rahme yerleşsin o zaten sana ben yerleştim anne diye sinyalleri gönderir bence test yapma

Hos geldınn Tatlımm ..
haklısın kuzum aynen bende öyle düşünenlerdenım
ama bekledıkçe adetım daha cok gecıkıyor die yaptım bu ay testı
yarın adet olmam gerekıyor Alman takvımıne göre, biliosun gecen ay 41. gunde geldı adetım
işte bu yuzden erken yapıyımda yoksa gebelık adetım gelsın istedım tatlım..

canım emin ol hepimizin yani ben kendi adıma aynen senin gibiyim bende bebekle yatıp bebekle kalkıyorum çok acaip kafama takılıyor hep ona endeksliyim sürekli aklımda uykumda bile öyle rüralar görüyorum.buradan çıkamıyorum belki bişeyler daha öğrenirim diye soğan kürüne başladım benimde pko görünümü var 1senedir olmuyor ayrıca milletin lafı kayınvaldelerin görümcelerin doktora görün ısrarları eşimin neden 1sene korundun demesi ve bir sürü şey ama asıl neden zaten belli bu kadar kafaya taktığımız için olmuor kafadan atmakta kolay değil zaten ama mümkün olduğunca aza indirgememiz gerekiyor yoksa bunun sonu bakırköye kadar giddder kendi adıma ama rahat olmaya çalışalım bek ne güsel haberler alıyoruz biz de vericez o güzel haberleri çoookk yakında canım hiç stres yapma.

hat etmiş onlarrrrrrrrrrr olabilir düzensizde olabililirsin, papatya gibi de gelincik gibi de olabilirsin,neticede bir rahmin ve yumurtalıkların var ama bu psikoloji seni geriye götürür, hiç bi faydası olmaz, hemen iyi bi doktor bul ve hemen sorunun çözümünü ara, o sana laf söyleyenler sen gebe kalınca sevinceklermi senin kadar ne kadar önemliler önce bunu düşün her şeyin çözümü sende saklı,kolay değil haklısın ama kaç yıllar boyu bunu yaşayanlar var, mantıklı ol, yolunu çiz,

kız ebruuuu ben geçen ay yemin ettim test yaptırmadım ama bu ay şöyle bi 23. gün testi patlatsak biz de pembiq gibi olmamııııııııı

: ))bekle tatlım sende gerek yok adet günü yaptır bence
Bu arada pembiğin belirtileri aynen bende var az önce gecmısı okudum
içimden dedimki belirtilere aldanmamak gerekıyormus cidden
gecen hafta kasıklarımda şiddetli agrıyla acıle gittim iğne vurdular kadın dogumcuyla görüş dediler.
3 kilo vermısım iştahsızlık halsızlık uyku hali
göğüslerim şişti büyüdü ama agrı sancı yok
Sadece meyva yiyorum yemek falan yedıgımde aradan 10 dk gecınce hafif bi bulantı oluyor sonra gecıyor
Kasıklarımda bugün bıraz batma oldu
Ama test negatif .. Yanı ezginin belirtileri okurken az önce şok oldum aynı bendeki belirtiler die ama hamıle degılım işte sorun burda..

adetin düzensisse soğan kürü faydalıymış....bu soğan kürünü bende geçen ay kullandım 10gün...
ve rahmimin temizlendiğini hissediyorum çünkü öyle pis pis akıntılarım kesildi kokusuz normal akıntım geliyor artık...
:82:

as canım ...iyiyim napim işde yumurtlama günlerimdeyimde eşimin keyfinin gelmesini bekliyorumhalvete gircezde ondanseninde yumurtlama günlerin sen napıyorsun:97:

tatlım bende yumurtlama günlerine girdim ama pek bi belirti yok 2gündür yapışkan akıntım var ama soğandanmıdır yumurtlama mı anlayamıyorum.tam gün 23 diyor nette bakalım zaten bu ay pek sık ilişki yok geçen ay 12 13 kez oldu ama çok kastım bu ay öyle yapmıycam.ne iste kaldı ne hal birazda akışına bırakmak gerektiğini düşünüyorum ama kaçırırmıyım diye de çok korkuyorum.offf çok zor.

evet canım bende öyleyım işte evde temızlık bile yapmıyorum annem zaten delirtiyor cok hareketlısın sende cocuk durmaz diyor.
ya bu çalısan saatlerce ayakta kalan insanlar ansıl hamıle kalıyor ..
Yanı her söylenen söz insanda kalıcı etkı bırakıyor.. ben bu ay cok umutluydum sizlere güzel haber verecektım ama olmadı kısmet artık önumuzdeki ay
ve sizlerdende guzel haberleri en kısa zamanda beklıyorum cnm..

2 yıl olmuş, artık iyi bir doktora gitmelisin, doktor uygun görürse kürünü de yaparsın, adet olmazsan git, inşallah gerek de kalmaz hamilesindir, neticede bir de düşüğün var yani hamile kalabiliyosun

bunları söyleyen doktoru degıstırdım cnm
Bu doktorda hıcbı halt edemedı rahım filmi cektirdim hıcbı problem yok prolaktınımde sınırdaymıs onun ıcınde ilaç kullandım düşmüştür heralde.
Sanırım ezgının doktoruna gidicem bende aynı hastaneye gidiyoruz cunku onunlaa bıde bu ay sogan kürü ve incir kürü deneyecegım cnm ..

benimde rahım filminden sonra cok akıntım geldı resmen içim söküldü 6-7 gun sürdü
bıde sogan kürünü deneyecegım ezgide yapmıstı o kürü bak simdi hamıle darısı bızlerin basına cnm

bak canım kafanı biraz toparla ilk önce ve benim dediklerimi yap
ilk olarak çevrendki herkeze bir bahane bulup bebek düşünmediğini ikna et bi çenelerini kapatmalarını sağla
2-herşeyi yaradan rabbim öyle büyükki bir ol demesiyle yeri gögü yaradan rabbimin sanada bir evlat vereceğine inan ve bol bol dua et bir gün bebeğin olucağını ama vaktinin dolmadığını düşün ...
kayınvalidene ve görümcenlere biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye eikna et ....ve rahat rahat çalsımalarına devam et
bak gör sonra ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler umudunu yitirme sakın...bu ay olmazsa diğer ay var

belirtilere asla inanma canım aslaaaaa.........

herkese iyi geceler hanımlar...benim bat'ım 30 haziran,ovulasyon da 16'sı felandı..çarşamba günü progesteron tahlili vercem hcgye bakılsa hamileysem çıkar mı?yani kanda kaç günlükken çıkar???

aynen canım diyorum ya ikimizde aynı belirtiler var ama o hamıle ben degılım ...

herkese iyi geceler hanımlar...benim bat'ım 30 haziran,ovulasyon da 16'sı felandı..çarşamba günü progesteron tahlili vercem hcgye bakılsa hamileysem çıkar mı?yani kanda kaç günlükken çıkar???

progresteron testi adetin 21.günü yapılcakmış canım ben de yaptırcam ayın 29 unda.o zaman bata 1 hafta kalmış oluyor yani sen kaç günde oluyorsun bilmiyorum ama çıkması lazım zaten testten de anlıyorlarmış yüksek çıkıyormuş sanırım gebelik varsa

yani diyorumki mesela ovulasyon 16'sı ya o gece halvete girdik diyelim tutarsa 18'inde hemen belli oluyor mu..hani diyolar ya kanda 2 günlükken bile belli oluyor diye

yani diyorumki mesela ovulasyon 16'sı ya o gece halvete girdik diyelim tutarsa 18'inde hemen belli oluyor mu..hani diyolar ya kanda 2 günlükken bile belli oluyor diye

yok canım bence olmaz diye düşünüyorum çünkü o gece döllenme oldu diyelim rahme yerleşmesi bir hafta da falan oluyor yerleşme olduktan sonra belli olur bence hem belki geç döllenme olacak.ama senin bat 30 diyorsun sat ne zamandı?ama yine de merak edersen baktırırsın kanda eğer belli olmazsa ve adetin geçerse yine yaptırırsın.

canım sat 2 hazirandı benim,13, 14, 16 iyi çaılştık 23 haziranda progesteronuma baktıracam hcg ye de baktırsam çıkar mı acaba offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…