- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.761
kız ebruuuu ben geçen ay yemin ettim test yaptırmadım ama bu ay şöyle bi 23. gün testi patlatsak biz de pembiq gibi olmamııııııııı
güzelim adetin gemeden neden test yaptınki bak canım regl olduğunu görünce biran üzülüyorsun geçiyor fakat kan ve idrar testi yaptığımızda psikolojimiz bozuluyor bu yazıyı okuyan herkese diyorum adetiniz en az 2-3gün bi geçsin ozaman sonuç daha kesin ve net çıkacaktır....
bende geen ay test yaptım idrar testi pozitif çıktı sevindim kana gittim negatif ....o gün yemin ettim adeyim geçmeden teste para felan vermem paramla psikolojimide bozamam .....:26:
slm ebrucum azönce giremedim sende çıkmışsın nasılsın?
Canımsınız tesekkür ederim yanımda oldugunuz icin ..
Ben 2 yıldır test yapıyorum ve hıc şaştıgını görmedım o yüzden emin oluyorum hemen test yapınca..
Gereksiz umutlanmakta istemıyorum gecen ay cok umut etttım adet olduktan sonra bıle hamıleymısım gibi hissettım
cunku adetım 3 gun sürdü ..
Ya herkes düşünüyor takılıyor bu gebelık Konusuna ama Benımki cok Beter Bısey aklımdan hıc silip atamıyorum
artık takıntı halıne geldi bılıncaltım cok dolu bu konuyla ilgili..
Önce kayınvalidemim benım üzerime yaptıgı yorum ' hadi hadi senın cocugun olsaydı düşükten sonra hemen olurdu 9 aydır hala bısey yok zaten düşük bile yalandı demesi'
ve bi dokrotun rahımıme bakıp bu rahımle hamıle kalamazsın rahımın papatya gibi demesi..
Silemıyorum sanırım bunları zıhnımden
Adetım zaten Kafası güzel sanki alkol almısta öyleee kafasına göre takılıyor canı ne zaman isterse o zaman gelıyor
ne yumurtlama dönemı kaldı nede baska bısey o bari düzenegirebılse..
Soğan kürü yapıcam bu ay umudumu tabıkı yitirmiyorum fakat yıne zor bı dönemın ıcıne girdim halıyle buruldum
kız ebruuuu ben geçen ay yemin ettim test yaptırmadım ama bu ay şöyle bi 23. gün testi patlatsak biz de pembiq gibi olmamııııııııı
Hos geldınn Tatlımm ..
haklısın kuzum aynen bende öyle düşünenlerdenım
ama bekledıkçe adetım daha cok gecıkıyor die yaptım bu ay testı
yarın adet olmam gerekıyor Alman takvımıne göre, biliosun gecen ay 41. gunde geldı adetım
işte bu yuzden erken yapıyımda yoksa gebelık adetım gelsın istedım tatlım..
as canım ...iyiyim napim işde yumurtlama günlerimdeyimde eşimin keyfinin gelmesini bekliyorumhalvete gircezde ondan seninde yumurtlama günlerin sen napıyorsun:97:
canım emin ol hepimizin yani ben kendi adıma aynen senin gibiyim bende bebekle yatıp bebekle kalkıyorum çok acaip kafama takılıyor hep ona endeksliyim sürekli aklımda uykumda bile öyle rüralar görüyorum.buradan çıkamıyorum belki bişeyler daha öğrenirim diye soğan kürüne başladım benimde pko görünümü var 1senedir olmuyor ayrıca milletin lafı kayınvaldelerin görümcelerin doktora görün ısrarları eşimin neden 1sene korundun demesi ve bir sürü şey ama asıl neden zaten belli bu kadar kafaya taktığımız için olmuor kafadan atmakta kolay değil zaten ama mümkün olduğunca aza indirgememiz gerekiyor yoksa bunun sonu bakırköye kadar giddder kendi adıma ama rahat olmaya çalışalım bek ne güsel haberler alıyoruz biz de vericez o güzel haberleri çoookk yakında canım hiç stres yapma.
: ))bekle tatlım sende gerek yok adet günü yaptır bence
Bu arada pembiğin belirtileri aynen bende var az önce gecmısı okudum
içimden dedimki belirtilere aldanmamak gerekıyormus cidden
gecen hafta kasıklarımda şiddetli agrıyla acıle gittim iğne vurdular kadın dogumcuyla görüş dediler.
3 kilo vermısım iştahsızlık halsızlık uyku hali
göğüslerim şişti büyüdü ama agrı sancı yok
Sadece meyva yiyorum yemek falan yedıgımde aradan 10 dk gecınce hafif bi bulantı oluyor sonra gecıyor
Kasıklarımda bugün bıraz batma oldu
Ama test negatif .. Yanı ezginin belirtileri okurken az önce şok oldum aynı bendeki belirtiler die ama hamıle degılım işte sorun burda..
adetin düzensisse soğan kürü faydalıymış....bu soğan kürünü bende geçen ay kullandım 10gün...
ve rahmimin temizlendiğini hissediyorum çünkü öyle pis pis akıntılarım kesildi kokusuz normal akıntım geliyor artık...
:82:
hat etmiş onlarrrrrrrrrrrolabilir düzensizde olabililirsin, papatya gibi de gelincik gibi de olabilirsin,neticede bir rahmin ve yumurtalıkların var ama bu psikoloji seni geriye götürür, hiç bi faydası olmaz, hemen iyi bi doktor bul ve hemen sorunun çözümünü ara, o sana laf söyleyenler sen gebe kalınca sevinceklermi senin kadar ne kadar önemliler önce bunu düşün her şeyin çözümü sende saklı,kolay değil haklısın ama kaç yıllar boyu bunu yaşayanlar var, mantıklı ol, yolunu çiz,
adetin düzensisse soğan kürü faydalıymış....bu soğan kürünü bende geçen ay kullandım 10gün...
ve rahmimin temizlendiğini hissediyorum çünkü öyle pis pis akıntılarım kesildi kokusuz normal akıntım geliyor artık...
:82:
bak canım kafanı biraz toparla ilk önce ve benim dediklerimi yapcanım emin ol hepimizin yani ben kendi adıma aynen senin gibiyim bende bebekle yatıp bebekle kalkıyorum çok acaip kafama takılıyor hep ona endeksliyim sürekli aklımda uykumda bile öyle rüralar görüyorum.buradan çıkamıyorum belki bişeyler daha öğrenirim diye soğan kürüne başladım benimde pko görünümü var 1senedir olmuyor ayrıca milletin lafı kayınvaldelerin görümcelerin doktora görün ısrarları eşimin neden 1sene korundun demesi ve bir sürü şey ama asıl neden zaten belli bu kadar kafaya taktığımız için olmuor kafadan atmakta kolay değil zaten ama mümkün olduğunca aza indirgememiz gerekiyor yoksa bunun sonu bakırköye kadar giddder kendi adıma ama rahat olmaya çalışalım bek ne güsel haberler alıyoruz biz de vericez o güzel haberleri çoookk yakında canım hiç stres yapma.
belirtilere asla inanma canım aslaaaaa.........: ))bekle tatlım sende gerek yok adet günü yaptır bence
Bu arada pembiğin belirtileri aynen bende var az önce gecmısı okudum
içimden dedimki belirtilere aldanmamak gerekıyormus cidden
gecen hafta kasıklarımda şiddetli agrıyla acıle gittim iğne vurdular kadın dogumcuyla görüş dediler.
3 kilo vermısım iştahsızlık halsızlık uyku hali
göğüslerim şişti büyüdü ama agrı sancı yok
Sadece meyva yiyorum yemek falan yedıgımde aradan 10 dk gecınce hafif bi bulantı oluyor sonra gecıyor
Kasıklarımda bugün bıraz batma oldu
Ama test negatif .. Yanı ezginin belirtileri okurken az önce şok oldum aynı bendeki belirtiler die ama hamıle degılım işte sorun burda..
bak canım kafanı biraz toparla ilk önce ve benim dediklerimi yap
ilk olarak çevrendki herkeze bir bahane bulup bebek düşünmediğini ikna et bi çenelerini kapatmalarını sağla
2-herşeyi yaradan rabbim öyle büyükki bir ol demesiyle yeri gögü yaradan rabbimin sanada bir evlat vereceğine inan ve bol bol dua et bir gün bebeğin olucağını ama vaktinin dolmadığını düşün ...
kayınvalidene ve görümcenlere biraz evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum diye eikna et ....ve rahat rahat çalsımalarına devam et
bak gör sonra ne eyler mevlam ne eylerse güzel eyler umudunu yitirme sakın...bu ay olmazsa diğer ay var
belirtilere asla inanma canım aslaaaaa.........
herkese iyi geceler hanımlar...benim bat'ım 30 haziran,ovulasyon da 16'sı felandı..çarşamba günü progesteron tahlili vercem hcgye bakılsa hamileysem çıkar mı?yani kanda kaç günlükken çıkar???
progresteron testi adetin 21.günü yapılcakmış canım ben de yaptırcam ayın 29 unda.o zaman bata 1 hafta kalmış oluyor yani sen kaç günde oluyorsun bilmiyorum ama çıkması lazım zaten testten de anlıyorlarmış yüksek çıkıyormuş sanırım gebelik varsa
yani diyorumki mesela ovulasyon 16'sı ya o gece halvete girdik diyelimtutarsa 18'inde hemen belli oluyor mu..hani diyolar ya kanda 2 günlükken bile belli oluyor diye
yok canım bence olmaz diye düşünüyorum çünkü o gece döllenme oldu diyelim rahme yerleşmesi bir hafta da falan oluyor yerleşme olduktan sonra belli olur bence hem belki geç döllenme olacak.ama senin bat 30 diyorsun sat ne zamandı?ama yine de merak edersen baktırırsın kanda eğer belli olmazsa ve adetin geçerse yine yaptırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?