Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Selam kızlar...
Bugün kan tahlılıne gidecektım ama vazgectım
test alıp evde idrardan bakmaya karar verdım...
Ama sonuc yıne NEGATİF koyu kırmızı tek çizgi !!
üzülmemeye calısıyorum adet belirtimde yok ne olacak bılemıyorum
sanırım doktorumu degıstırıcem yada bi psikologa gitmeyı planlıyorum..
Benden kötü haber geldı İnşallah Allah sizilerin yuzunu guldurur bu Ay
Sizleri sevıyorum Allahıma emanet Olun

canım hemen umutszluğa kapılma adetin gelmeden inanma adetin gelirse de üzülme yeni bir aya yeni umutlarla gireceksin bu bile güzel hepimiz yaşıyoruz adetimiz gelince umutsuzluk duygusunu ama hemen atlatıyoruz ve yeniden içimizde bir umut yeşeriyor.daha önce de söylemiştim döllenmeyen yumurtayı atıyorz ama yeniden bir yumurta üretiyoruz onunla birlikte bizim de umudumuz büyüyor uzak değil yakın zamanda bizde mutlu sona erişeceğiz canımbenim sakın üzülme pes etmek yok daha çoook zamanımız var allah sağlık versin önce hepimize.

dur bakalım orda hanfendi, ne bu veda konuşması gibi çıkmamışsa yarın ilk idrarla tekrarlıycaksın, olmazsan doktora gideceksin, bak ezgi arkadaşımız var en güzel örneği, daha geçen ay adet olamamıştı yumurtası çatlayamamıştı, bu ay hamile, böyle yapma arkadaşım birbirimize moral vermemiz lazım

güzelim adetin gemeden neden test yaptınki bak canım regl olduğunu görünce biran üzülüyorsun geçiyor fakat kan ve idrar testi yaptığımızda psikolojimiz bozuluyor bu yazıyı okuyan herkese diyorum adetiniz en az 2-3gün bi geçsin ozaman sonuç daha kesin ve net çıkacaktır....
bende geen ay test yaptım idrar testi pozitif çıktı sevindim kana gittim negatif ....o gün yemin ettim adeyim geçmeden teste para felan vermem paramla psikolojimide bozamam .....:26:

kız ebruuuu ben geçen ay yemin ettim test yaptırmadım ama bu ay şöyle bi 23. gün testi patlatsak biz de pembiq gibi olmamııııııııı

Canımsınız tesekkür ederim yanımda oldugunuz icin ..
Ben 2 yıldır test yapıyorum ve hıc şaştıgını görmedım o yüzden emin oluyorum hemen test yapınca..
Gereksiz umutlanmakta istemıyorum gecen ay cok umut etttım adet olduktan sonra bıle hamıleymısım gibi hissettım
cunku adetım 3 gun sürdü ..
Ya herkes düşünüyor takılıyor bu gebelık Konusuna ama Benımki cok Beter Bısey aklımdan hıc silip atamıyorum
artık takıntı halıne geldi bılıncaltım cok dolu bu konuyla ilgili..
Önce kayınvalidemim benım üzerime yaptıgı yorum ' hadi hadi senın cocugun olsaydı düşükten sonra hemen olurdu 9 aydır hala bısey yok zaten düşük bile yalandı demesi'
ve bi dokrotun rahımıme bakıp bu rahımle hamıle kalamazsın rahımın papatya gibi demesi..
Silemıyorum sanırım bunları zıhnımden
Adetım zaten Kafası güzel sanki alkol almısta öyleee kafasına göre takılıyor canı ne zaman isterse o zaman gelıyor
ne yumurtlama dönemı kaldı nede baska bısey o bari düzenegirebılse..
Soğan kürü yapıcam bu ay umudumu tabıkı yitirmiyorum fakat yıne zor bı dönemın ıcıne girdim halıyle buruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…