Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım sat 2 hazirandı benim,13, 14, 16 iyi çaılştık 23 haziranda progesteronuma baktıracam hcg ye de baktırsam çıkar mı acaba offf

hımm öyleyse 1 hafta kalmış oluyor o zaman çıkma ihtimali yüksek canım çünkü burada bir arkadaşımız 1 hafta kala tesadüfen öğrendi.progresteron testinin yanında onuda yaptır merakın gider.ben de öyle yapmayı düşünüyorum haftaya çarşamba benim zamanımda.inşallah olumlu sonuçlar alırız.

hadi bakalım çarşambalar bize uğur getirsin çok sıkıldım artık yaa bıktım tek çizgiden...zaten bi hamile kalayım şu zıkkım gebelik testlerinden 10 tane alıp yapacam sır tek çizgilere inat...artık eczacı, eşime abi napıyosunuz bu gebelik testlerini yiyomusunuz demiş hahahah ben de eşime kızdım sen de hep aynı yerden niye alıyosun diye

ay çok komik.benimde testle ilgili bir anım var ben de hayatımda 2 kez yaptım.ikinci aldığımda eczaneye gitmiştim almak için ama bir baktım eczanede tanıdıklar var ordaki kız buyrun dedi ben de hemen grip için ne önerirsiniz diye sordum birden oda saydı falan sonra arkamı döndüm ve baktım gitmiş tanıdıklar ve ben en iyisi bir gebelik testi alayım dedim.kız bana güldü gribe iyi mi geliyormuş dedi.ben de evet çok iyi geliyor bi deneyin dedim sonra tabi açıklamasını yaptım tanıdık vardı diye.ayyy çok komikti yaaaa..

hahahaha her derde devaaa:))) ben de erkek eczacıya gebelik testi var mı dedim 3 çeşit çıkardı,hangisi daha iyi dedim eczacı tuhaf tuhaf baktı bana neyse dedim pembesini ver çok cici görünüyodu napim

hahahaha her derde devaaa:))) ben de erkek eczacıya gebelik testi var mı dedim 3 çeşit çıkardı,hangisi daha iyi dedim eczacı tuhaf tuhaf baktı bana neyse dedim pembesini ver çok cici görünüyodu napim

ne hallere düştük ya allahım bizi bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah.sen ne kadar zamandır istiyorsun canım kaç yaşındasın?

Döllenen hücre bir yandan çoğalmaya öte yandan Fallop tüpü içinde ilerlemeye başlar. Hücre çoğalması ikiye katlanarak devam eder ve rahim iç tabakasına gelindiğinde canlı artık büyümüş ve blastosist adı veilen bir "hücreler yığını" haline gelmiştir.
Blastosist rahim iç tabakasının en verimli bölgesinde yerleştiğinde (implantasyon) gebelik başlamıştır.

İmplantasyon sonrası yeni canlı hemen beta-HCG adı verilen bir hormon üretmeye başlar ve bu hormon kana geçer. Hormon kan yoluyla kadının bütün iç organlarına iletilerek vücuda "gebelik başlamıştır" mesajını verir. Bu mesajı alan organların her biri gebelik için kendi hazırlıklarını yapmaya başlarlar ve değişim başlar.

alıntıdır.

inşallah cuma günü size müjdeli haberimi veririm hcg 15.96 çıkmıştı hayırlısı bakalım perşembe günü tekrarlanıcak hcg canlarım ne olur dua edin .....

ezgi cnm bnm bnm adetime 6 gün kala testim 15.96 çıktı sence hamile olabilirmiyim
çatladıktan 12 günü baktırdım...dr çok sevinme dedi perşembeyi bekle dedi
bakalım perşembe günü tekrar yapıcaz düşmezse hamilesin dedi düşerse ilacın etkisi dedi sence ilacın etkisi kalırmı bu kadar ya bir cvp verip beni rahatlatın nolursunuz....

ne hallere düştük ya allahım bizi bu sıkıntıdan kurtarsın inşallah.sen ne kadar zamandır istiyorsun canım kaç yaşındasın?

canım dün bağlantı kopunca çıkmak zorunda kaldım,soruna bugün cevap vereyim.23 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, 6 aydır bebiş istiyoruz.doktoro gittim pcos ve prl var dedi...2 yıl hapla korundum onun etkisi olabilir dedi. sen?

günaydın canım ben de 26 yaşındayım yaklaşık 2yıllık evliyim.ben de 9 10 ay kadar hap kullandım 1senedir de olmuyor ve ben hap yüzünden bu kadar uzadığını düşünüyorum.pko görünümü bende de var.

evet kesinlikle haptan kaynaklanıyor nerden içtiysek şu lanet şeyleri...bak bol bol incir ye ve soğan kürü uygula

evet kesinlikle haptan kaynaklanıyor nerden içtiysek şu lanet şeyleri...bak bol bol incir ye ve soğan kürü uygula

soğan kürünü uyguluyorum canım bugün 4.günüm.ne kadar hap kullanırsan o kadar zaman korur diyorlar o zaman da geçti ama bence hala koruyor.neyse elbet bir gün etkisi biter.

soğan kürünü uyguluyorum canım bugün 4.günüm.ne kadar hap kullanırsan o kadar zaman korur diyorlar o zaman da geçti ama bence hala koruyor.neyse elbet bir gün etkisi biter.

yaaa desene 2yıl olmicak benim o zaman offff...yaa bi topikte okudum ilişki sonrası sırt üstü felan yatmicakmışsın sağa yada sola yatacakmışsın yarım saat.sağa yatıca erkek sola yatınca da kız oluyomuş deneyen çoğu kişi hamile kalmış ben de denedim

evet bende duymuştum daha önce burdadakızlar konuştu ama ben ne tarafımda pko görünümü var bilmiyorum ki o yüzden riske atmak istemiyorum hep düz yatıyorum çok fazlada duramıyorum çünkü geçen aylarda bu yüzden idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.şimdi eşime keçiboynuzu pekmezi içiriyorum.eğer yapmadıysan sen de soğan kürü yap canım işe yarıyormuş gerçekten en azından temizliyor.stres yapma 5 yıl hap kullanıpta bıraktığı zaman hemen kalanlar var kişiden kişiye değişiyor.

evet canım haklısın hayırlısı olsun soğan suyu içiyorum ben de 6.günüm bugün yarında test yaptırcam inşallah tutmuştur..

az önce arkadaşımdan bi haber aldım benden 9 ay sonra evlenmşti ev arkadaşımdı o da korkuyordu olmayacak diye. 2-3. denemelerinde tuttu ve 8 haftalık hamile şu ann
Allahım bize de nolurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…