Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

rica ederim...evet bebişe giden her yol mübahtır...amuda bile kalkarım yeter ki bebiş olsun

arada bi hüzün gelıyor gözlerim doluyor herkesi herşeyı sucluyorum aslında herşey Allah tan inancsız bı ınsanda degılım ama işte elimizde degıl üzülmemek..
Kafanı karıstırma tatlım olabılır erken sökülmüşşsündür cunku herşeyı düzene koyuyormus sogan kuru bende baslayacagım bu ay kısmetse cunku adetım gelmıyor benımde bılıosun 41. gün oldum gecen ay, polende yemegı düşünüyorum cok faydalı bısey cunku yedıgımız herşey hormon ve genelı yararsız hıc degılse polen yiyelım..
Hayırlısıyla ezgıye yaradı bizede yarasınn inşallahhhhh Canımsın benım iyi haberlerini alırım kısmetse..
Öptüm akşama görüşürüz tatlısım

ay cnm bende seni özledim inşallah hayırlısıyla müjdeyi perşembeye garantileyecem size hayırlısı birtanem.....fazla yorma kendini....

oyy minik yavrun içindedir inşallah kuzum hayırlı iyi haberlerini beklıyoruz cnm ..
valla kafa dagıtayım die kalkıstm temızlıgede yoksa oturup kendımı dınlıyorum
İçimde klasık müzik calıyor resmen acayip daralıyorum yanı anlayacagın nefret ediyorum bu huyumdan
kırmızıları bı görsem kısmetse rahatlayacagım ve hemen kürlere baslayacagım ..

Canım yumurta büyütmek icin iğne bende kullandım (menogon) kalçadan vuruluyordum hıcbı sancı acı hıssettırmıyor aradan bi saat gecınce et kesmıs gibi bısey oluyor kalcanda oda mühim bısey degıl yanı.. adetımın 2. günü basladım 5 gün vuruldum ama asılama düşünmedıgım ıcın kestım iğneyi
doktorumun söylemıne göre 5+5 10 tane vuruluyormussun sonra catlatma iğnesi ..
Çatlatma iğneside göbekten oluyormus ve ondada hıc sancı acı hıssetmıyormussun kendin bıle uygulayabılıyormusun
Allah yar ve yardımcın OlSun ınsallah herşey dilediğin gibi olur..
bende asılamadan devam et doktorun dedigine uymalısın iyi bir yol secmıs bence..

rüzgarcım canım geçmişte okudum...
testin negatif çıkmış...
adet olana kadar ümit kaybetmek yok...
adet olduktan sonrada yeni ay için bol ümit bol çalışma canım...
rabbim tez zamanda güldürecek yüzümüzü inşallah.........

iyi akşamlar hepinize kızlar ben geldim nasılsınız bakalım pasiflora biraz üzgün gibisin ne oldu anlat bakalım canım

iyi akşamlar hepinize kızlar ben geldim nasılsınız bakalım pasiflora biraz üzgün gibisin ne oldu anlat bakalım canım

aşkitomm nooldu sanaaaa
niye düşmüş bakiyim senin o güzel yüzünnn:26:

kızlar moralim bozuk gibi..
benim tüp bebek işi sanırm eylüle kalıyor
sabah kasığımdaki ağrı için doktoru aradım..
beni bi dünya azarladı ...kendimi dinlediğim için
sonra transferi konuştuk..
ben temmuzdaki adetimden sonra başlamak istediğimi soyledim...
ama doktor ağustosun ilk 10 günü yokmuş..
benim transferde o zamana denk geliyor...
zaten ramazan dedi...
eylüle alalım ikimizde stres olmayalım dedim..
çareesiz kabul ettim

ayyy tatlım ya bu kociş beni bi rahat bırakmadı karnı acıkır çay ister karpuz ister bıktım yaaa.ben seni beğenmezmiyim canımbenim.yazdıklarını okudum.tatlım ben sevindim açıkçası boşver bir ay öte atılsın bişey olmaz belki hiç yaptırmana gerek kalmıycak inşallah öyle olacak dualarımızla.allahım seni öyle sevindirsin ki bu çektiklerine bedel olsun inşallah canımbenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…