Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

günaydın hanımlar misafirim var o yüzden pek giremiyorum nasılsınız bakalım.
benim de moralim düşük şu günlerde. korunmayı beraber bıraktığımız bi arkadaşım 8 haftalık hamile bakalım sıra bize ne zaman gelecek.. Rabbim aratmasın.

canım bende kullandım klomen i bana faydası olmadı ama benım prolaktınımde sorun var belkide o yğzden tutmadı
cogu kişi kalmıs ama klomenle hamıle artı catlatma iğnesiyle cok daha kesin kalınıyormus..:26:

prolaktının kac cıktı ?ne ılacı verdı canım

porugam benım adet dönemımı yazmıssın sanki aynan bende öyle olmusum demekki bu ayda 9 ay boyunca gelemeyecek bence
cnm sen benim adetin dengesizliginee bak bide
gecen ay 40.gun ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ay 32.gun bakalim bu ayda 50.gun fln olurum heralde artarak gittigine gore

inşallah canım haftaya çarşamba terar gidicem iğneyi yapıcak doktor bu ay niye bilmiyorum ama çok değişik bi ümit var içimde

ne bebisi kız ols keske:))

ıyıyım canım mutfaktaydım yenı gordum meseajını senden naber ?

zaten test almaktan utanıyorum artık eczaneler tanıdı hep benı artık uzak yerlerden alıyorum
benden de iyilik cok sukur cnm iste kirmizilari gormem yakin sanirim ona taktim su anda
kızlarrr ben yüksek müsadenizle aranızdan ayrılıyorum...
kendinize iyi bakın..
akşama görüşürüz gari

oldu tatlim gorusuruz

bi mutfağa gittim geldim ne çok kaynatmışsınız kızlar yaa
ama olsun kaynatın susmakta iyidir.bende soğan suyumu kaynattım içicem birazdan bugün 5.gün

sare88 burda hathar diye bi arkadaş sanırım şu an hamile klomen ya da iğne kullandı bildiğim kadarıyla

gözü kör olmayasıca prolaktın kabusum oldu
o yuzden gecıkıyor benımde adetım bakalım soğan küü nasıl gelecek bana..

Kızlar bişey sorcamm, şimdiye kadar tüm okuduğum hamilelerde hep belirti olarak göğüs şişmesi ve acıması oluyomuşş, benim de adet belirtisi her ay 1 hafta önceden şişer ve acır bu gün 6 gün var ve hiç şişmedi acımıyo da neden acaba:44:

gunaydın canım bozma moralını seker sıra gelecek bızede senı cok ıyı anlıyorum.ınsan arkadsı ıcın sevınrken ıcınde bır burukluk oluyor.benımde kankam hamıle kaldıgında cok sevınmıstım ama uzulmustumde degısık bır duygu.sımdı dogdu bıle ama ben sevmeye gıdemıyorum oda bırsey demıyor uzuluyor bana hıc konusmuyoruz bu mevzuları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…