- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.001
bende görmuyorum 1-2 gundur tulayı
ezgıde hazırlık yapıyor sanırım annesine gidecek yzlıga gececeklermıs orada kalacakmıs yaz sezonu boyunca ..
kızlarr hazır hekea burdayken bikere daha sorayım.ben dün klomene başladımilk ayda gebelik olur mu acaba inanılmaz heycanlıyım.bu arada soğan kürü çok iyi geldi bana kisler 1 ayda kaybolmuşklomene başladık
prolaktınım sınırda cıkmıstı onun ıcın bı hap verdı doktor içinde 2 tane hap var bi tanesını ic demıstı belkide ondanda gecıkebılır bu ay
adetım gelse hayırlısıyla hemen soğan kürüne baslayacagım adetımı düzene girmesı icin canım..
cnm sen benim adetin dengesizliginee bak bide
gecen ay 40.gun ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ay 32.gun bakalim bu ayda 50.gun fln olurum heralde artarak gittigine gore
canım bende kullandım klomen i bana faydası olmadı ama benım prolaktınımde sorun var belkide o yğzden tutmadı
cogu kişi kalmıs ama klomenle hamıle artı catlatma iğnesiyle cok daha kesin kalınıyormus..:26:
benden de iyilik cok sukur cnm iste kirmizilari gormem yakin sanirim ona taktim su andane bebisi kız ols keske:))
ıyıyım canım mutfaktaydım yenı gordum meseajını senden naber ?
zaten test almaktan utanıyorum artık eczaneler tanıdı hep benı artık uzak yerlerden alıyorum
kızlarrr ben yüksek müsadenizle aranızdan ayrılıyorum...
kendinize iyi bakın..
akşama görüşürüz gari
canım çok tavsiye ediyorum bende. benim iki kistim vardı.geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktorum hem onları kullandım hemde soğan kürü yaptım.dün iki gün önce kontrolüm vardı.kis falan kalmamış
benimde son 1 bucuk haftam burda ..bende tatile geliorum turkiyeye
günaydın hanımlar misafirim var o yüzden pek giremiyorum nasılsınız bakalım.
benim de moralim düşük şu günlerde. korunmayı beraber bıraktığımız bi arkadaşım 8 haftalık hamile bakalım sıra bize ne zaman gelecek.. Rabbim aratmasın.
porugam benım adet dönemımı yazmıssın sanki aynan bende öyle olmusumdemekki bu ayda 9 ay boyunca gelemeyecek bence
prolaktının kac cıktı ?ne ılacı verdı canım
sare88 burda hathar diye bi arkadaş sanırım şu an hamile klomen ya da iğne kullandı bildiğim kadarıyla
soğan kürü kaç kür uygulanıyor acaba 1 ay yeterli mi bilgisi olan var mı
hadi gözünaydın canım bakarsın tatilde müjdeyi verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?