Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

öyleyse yaptırma canım sen ben hiç kan testi yaptırmadım nasip olmadı ya adetim önce geldi ya da 2 3 gün sonra hemeen geldi.

Yok tatlım yaptırmıyacam,batım cuma günü, p.tesi ye kadar regl olmazsam ozaman yaptıracam inş..bakarmısın yüzde 50 si adetle birlikte gidiyormuş..:26:
ayy acaba ezgi can ne durumda kıyamam yaa

canım 15 20 dk yeterlidir,öyle okumuştum

bilmiyorum canım gerisi allaha kaldı.ama azönce baya yoğun kıvamlı akıntım oldu sol kasığımda da ağrı başladı aslında hiç istekli değildim ve dün yapmıştık ama o ağrıyla akıntıyı görünce dedim kaçırmayım ama bakalım nasip bu işler.aslında soğan suyu yapmış olabilirmi diye tereddütte kaldım ama ya tutarsa dedim ve yaptık.aslında takvime göre yumurtlama günüm yarındı.yanlışmı yaptım acaba.

Evet büyük ihtimalle yumurtladın sen
canım yanlış yapmadın yumurtlamadan önce hazır spermlerin bulunması daha iyiymiş
döllenme daha kolay oluyormuş..
Bundan sonrada batına kadar gün aşırı çalışın derim..

tamam canım öyleyse yarın yok diğer gün yine off çok canımı sıkıyo bu iş benim yaa hiç istek kalmadı eşimde bıktı artık valla onda da istek bırakmadım.

tamam canım öyleyse yarın yok diğer gün yine off çok canımı sıkıyo bu iş benim yaa hiç istek kalmadı eşimde bıktı artık valla onda da istek bırakmadım.

Anlıyorum seni tatlım,bizdede durumlar aynı..Aman bende bu aydan sonra akışına bırakacam,stres yapa yapa bi hal olduk..

Ben çıkıyorum canlar,yemek yapıcam,ne olur ezgi için dua edin Allah yardımcısı olsun çabuk atlatsın kuzum yaa

benim güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım...
acını, içindeki fırtınaları çok iyi anlayabiliyorum...
hastanede bebeğimden ayrılacağım haberini aldığım güne gittim geldim..
teselli kelimeleri biliyorum çare olmaz sana...
en kısa zamanda kardeşini getirecek sana bebeğin..
rabbim yar ve yardımcın olsun aşkitom.........

evet canım malesef yıklıdım

sorma canım hepimiz yıkıldık ben hala şoktayım inanamıyorum inanmak ta istemiyorum hayatımızdaki her şey pamuk ipliğine bağlı resmen.biz ne kadar işi sağlam tutsakta aslında hiçbir şey bizim elimizde değil.bunu anladım umarım ezgi de en yakın zamanda kendini toplar.keşke bir mucize olsa.

dilerimki bütün isteyenlerin içlerinde küçücük mucizeler oluşsunn

canım benim en kısa zamanda toplayacak ben inanıyorum...
kocaman ve sapasağlam bir yüreği var onun...
bende doktor bana kalp atışı yok bir hafta bekleyelim dediğinde
o bir hafta boyunca hep bir mucize için dua ettim...
rabbim hayırlısını versin hepimiz için inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…