- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.141
Kızlar şu videoyu izlermisiniz...
Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
değerlendirdim canım azönce kocişte evdeyken ama ben 15 20 dk yatabildim ve hemen banyo yapmak zorunda kaldım acaba az da olsa kalmışmıdır içerde yaa
öyleyse yaptırma canım sen ben hiç kan testi yaptırmadım nasip olmadı ya adetim önce geldi ya da 2 3 gün sonra hemeen geldi.
canım 15 20 dk yeterlidir,öyle okumuştum
bilmiyorum canım gerisi allaha kaldı.ama azönce baya yoğun kıvamlı akıntım oldu sol kasığımda da ağrı başladı aslında hiç istekli değildim ve dün yapmıştık ama o ağrıyla akıntıyı görünce dedim kaçırmayım ama bakalım nasip bu işler.aslında soğan suyu yapmış olabilirmi diye tereddütte kaldım ama ya tutarsa dedim ve yaptık.aslında takvime göre yumurtlama günüm yarındı.yanlışmı yaptım acaba.
Evet büyük ihtimalle yumurtladın sen
canım yanlış yapmadın yumurtlamadan önce hazır spermlerin bulunması daha iyiymiş
döllenme daha kolay oluyormuş..
Bundan sonrada batına kadar gün aşırı çalışın derim..
tamam canım öyleyse yarın yok diğer gün yine off çok canımı sıkıyo bu iş benim yaa hiç istek kalmadı eşimde bıktı artık valla onda da istek bırakmadım.
kızlar çok üzgünüm ama bebeğim maalesef benimle kalmadı..herşey çok da güzel giderken aniden benden koptu gitti..bel ağrılarım çok fazlalaştı ve dün kasık karın ağrısıyla birleşti, akşam hafif kahverengi akıntı geldi, dedim bekliyim biraz.. biraz daha geldii.. biraz daha derken gece azaldığını görünce rahat rahat yattım uyudum.. ama sabah müthiş bir sancıyla uyandım ve bir de baktım felaket bir kanama.. hemen hastaneye gittik, kan değerne bakıldı ve müthiş bir hızla düşmeye başlamış.. hatta büyük ihtimalle zaten daha yüksekken pazartesi de düşük çıkmış ama ben o arada baktırmadığım için düştüğünü anlayamamış olabiliriz..hala aşırı kanamam var be kocaman bir parça gitti benden bu sabah..
napıcam bilmiyorum, ne diycem bilmiyorum.. ne olursa olsun şükredip umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. kimseyle konuşmak istemiyorum..
çok üzgünüm......
passii geçmişi mi okuyorsun kuzum sen?
evet canım malesef yıklıdım
evet canım malesef yıklıdım
sorma canım hepimiz yıkıldık ben hala şoktayım inanamıyorum inanmak ta istemiyorum hayatımızdaki her şey pamuk ipliğine bağlı resmen.biz ne kadar işi sağlam tutsakta aslında hiçbir şey bizim elimizde değil.bunu anladım umarım ezgi de en yakın zamanda kendini toplar.keşke bir mucize olsa.
sorma canım hepimiz yıkıldık ben hala şoktayım inanamıyorum inanmak ta istemiyorum hayatımızdaki her şey pamuk ipliğine bağlı resmen.biz ne kadar işi sağlam tutsakta aslında hiçbir şey bizim elimizde değil.bunu anladım umarım ezgi de en yakın zamanda kendini toplar.keşke bir mucize olsa.
evet ya bu ne bende cok uzuldum nıye bole oldu kı sımdi
dilerimki bütün isteyenlerin içlerinde küçücük mucizeler oluşsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?