- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.341
selam gece kuşlarıııbeni de uyku tutmadı yaaaaaa
ben de ezgiyi okudum canım sıkıldı, kafama takıldı şimdi, erken test yapıp doktora söylemek mi gerekiyo acaba düşmemesi için ne kullanmalıyım, test falan yapsınlar, böyle olmazki bilgilendirsinler zaten zar zor hamile kalıyoruz
herkese iyi geceler beni de uyku tutmadı karnım çok ağrıyo daha doğrusu göbeğim neden acaba soğandan mı ki???
oh oh gece kuşları çoğalıyoruz.hoşgeldin canım senin batına kaç gün var üşütmüş olabilirsin soğan kasık ağrısı yapar senin karnın ağrıyor ama gebeliktede karın ağrısı oluyormuş eğer yakınsa batın.
hoşbulduk tatlım..bat 30 haziran... deme yaa hamilemiyimki acabaaaaaa:44::44::44: yaa biz tayinciyiz bugün ev topladık ağır ağır kolileri ordan oraya taşıdım sonra başladı ağrı ama kasığım değil tam göbeğim..bi de baya bi halsizim.evde çiş testi var yapsam çıkarmı ki
yap yap yapşaka yapıyorum canım daha 1 hafta var çıkmaz büyük ihtimalle ama sen yine de tedbirli ol ağır şeyler taşıma gebe olsan bile tam yerleşme günlerin adete 1 hafta kala.allah korusun olası bir gebeliği bile sonlandırırsın her zaman tedbirli ol.
ayyy bacım valla zaten zor tutuyom kendimi yapmicamsen de soğan suyu içiyodun var mı ağrı akıntı felan?
yok tatlım tut kendini yapma sakın adetin geçerse yaparsın.evet bugün soğan suyunda 5.günümdü bende akıntı ağrı yok ama bugün hem akıntım hem kasık ağrım oldu yumurtlama diye tahmin ediyorum ve değerlendirdim.sen ne yaptın yaptırdın mı progresteron testini.
yok yaa yaptırmadım tayinler açıklanınca bi heyecana kapıldık unuttum..bi de mutluluğuma gölge düşürmesinden korktum açıkçası....adetimin geçmesini beklicem...benim soğanda 7.günüm bende de pek bi değişiklik yok açıkçası biraz sağ kasıkta batma...kimisinde kanama bile oluyomuş anlamadım...demekki bizim içimiz temiz bacım
hayırlı olsun canım nereye atandınız.evet bende de değişiklik olmadı zaten doktor enfeksiyon ve akıntın yok demişti demekki dediğin gibi temiziz
yaa canım ben atanamayan öğretmenlerdenimama eşim asker tayinimiz hakkariye çıktı...biz de dış karakollar olursa(ki bu dağlarda bayırlarda oluyor) eş götürülemez diye bi durum var ondan korkuyoduk ama çok şükür hakkari merkez çıktı yani ben de eşimle gidebileceğim...baya sıkıntılı günler geçirdik neyseki kurtulduk... sen ne iş yapıyorsun
ahhh pembig ah ah ahhhh gece gece içimi yaktın çok geçmiş olsun şu anda sözlerin bittiği yerdeyim yazdıklarını bire bir yasamıs biri olarak içim titriyor sabır diliyorum biliyorum içinden hiç atamıcaksın ama en azından rabbim böyle istedi deyip tevekkül etmek lazım ....kendine iyi bakkızlar çok üzgünüm ama bebeğim maalesef benimle kalmadı..herşey çok da güzel giderken aniden benden koptu gitti..bel ağrılarım çok fazlalaştı ve dün kasık karın ağrısıyla birleşti, akşam hafif kahverengi akıntı geldi, dedim bekliyim biraz.. biraz daha geldii.. biraz daha derken gece azaldığını görünce rahat rahat yattım uyudum.. ama sabah müthiş bir sancıyla uyandım ve bir de baktım felaket bir kanama.. hemen hastaneye gittik, kan değerne bakıldı ve müthiş bir hızla düşmeye başlamış.. hatta büyük ihtimalle zaten daha yüksekken pazartesi de düşük çıkmış ama ben o arada baktırmadığım için düştüğünü anlayamamış olabiliriz..hala aşırı kanamam var be kocaman bir parça gitti benden bu sabah..
napıcam bilmiyorum, ne diycem bilmiyorum.. ne olursa olsun şükredip umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. kimseyle konuşmak istemiyorum..
çok üzgünüm......
evet evet burdayım fakat 2 gün öncesine kadar bi gitmiştim ama pembigin yazısıyla sarsıldım canım yaaaebruuuu yaşasınnnnn ben de uyuyamadım iyiki burdasınn
aynen çok yoruldum uhhhhhoşgeldin canım benimde bi türlü uykum gelmedi ohh iyiki geldiniz ama bu ebru geçmişi okuyor bitiremezde
canlı örnek bende varım karsınızda bende geçen sene temmuzun 6 sında gebe olduğumu öğrendim benden koyu kırmıızı akıntı gelmeye basladı bende yerleşme sandım sonra gece belimde bir ağrı basladı kasıklarıma doğru feci bir şekilde kıvrandım terin içinde kaldım sonra kaN BOSALDI ...zeynep kamildee tuvaLLETTE ki çığlıklarım benim hala kendi kulaklarımda çınlıytr o yüzden pembiği okuyunca kendim aklıma geldim ....kızlar birkez daha diyorum gebe olduğunuzu öğrendiğiniz anda en ufak kanamaya hemen doktora gidin hemen hemenben de ezgiyi okudum canım sıkıldı, kafama takıldı şimdi, erken test yapıp doktora söylemek mi gerekiyo acaba düşmemesi için ne kullanmalıyım, test falan yapsınlar, böyle olmazki bilgilendirsinler zaten zar zor hamile kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?