Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla geçen ay okadar umutluydum kiiiiiii süper çalıştık , annem rahatsızlandı hastanede yanında refakatçi kaldığım zaman adet oldum, üzülemedim bile annem ağır bastı, döndüğümde zaten adet bitmişti çalışmalara başladım, herkesin hamile kalma şartı eşit aslında inşallah sıra sendedir

canım benim saol....
inşallah tez zamanda hepimizin olacak....
ben buna innaıyorum..
ama en önemlisi hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun hepimize inşallah....

selam kızlar

uzun zamandır yazamadım ,

umudunuzu yıtırdıgınız anda bazen hayat suprız yapıyor ınsana .

bana oyle oldu suan 14.haftamdayım ılk kalp atısını duydugumda bıle ınanamamıstım hamıle olduguma ,

hormon testı yaptırmıstım adetlerım gecıkıyor dıye doktor sonucuna gore yumurtlamaların duzensız tutturman bıraz zaman alabılır zor olabılır demıstı kı yıne adet gecıkmesı sandıgım o ay kan testınde ogrendım hamıle oldugumu.

sızde hıc moralınızı bozmayın herkesın yumurtlaması aynı zamanda olmuyor sız sız olun ısı sansa bırakmayın adet olacagınız son gune kadar deneyın:)

darısı hepınızın basına ...
allah bu duyguyu hepınıze en yakın zamanda tattırsın ıns.

eeee sonuççç.??

eeeeeeeeeeeeee sonuç

2. çizgi toz pembeye yakında olsa cıktı ama testin guvenılırlıgını kontrol edeyım die bı girdimki
yorumlarda ne göreyım
<<<<<<<Bebe Time Marka Testleri Almayın Yanıltıcı Sonuç Veriyor.. <<<<<<<<
Yanı içime dogmus gibi iyiki bakmısım hamıle olamayabılırım yarın kanda baktırmaya karar verdım kuzular
ama bencede hamıle degılım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…