Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar bende kolomen ve ovitrellla kullandım bu ay çok sancım var bugün iğneden sonra 5. günüm sonuç ne kadar gün sonra belli olur bu şekilde hamile kalan varmı

canım hayırlı olsun tedavin..
ilk tedavide hamile kalanda var..
hiç kalamayanda var(benim gibi)
inşallah seninki çok bekletmeden gelir..
sancı yumurtaların geliştiği ve çatladığı içindir..
sonuç için iğneden 14 gün sonrasını bekle..
önceki sonuçlar yanıltıcı olabilir...

yok yok canım ateşin çıkacak çıkacak çıkacak ve volkanik patlama olacak içindende bi ateş parçası çıkacak ben geldim anne diyecek inşallah.

Canım hamilelik varsa ortalama kaç gibi çıkması gerekiyor,ben başından takip etmedim ateşimi ara ara baktım onlarıda unuttumbu sabah yataktan çıkmadan ölçtüm 36.7 çıktı,bir haftadan fazladır gün içindede 37 den düşmedi,benim bat yarın:26:

ayyyy pasi yaaaa süpersin ateş artması normal insanlar için iyiye işaret ama bizim için bilemiycemm valla artık ben vücudumdan bi şey anlamıyorum o kafasına göre takılıyo ben de ben de de belirti yok, günümüz gelince bakcaz artıkkkk

canım aslına bakarsan bende çok anlamaıyorum...
normalde kaç çıkmasını...
ama oyle belli bir kriteri yok sanırım..
mesela benim geçen ay...
adete yakın hergün bir derece düşştü..
36.1 ile adet oldum..
ama bu sabah 36.5 çıktı...
batada 3 gün var...
anca düşer benim
ama senin yüksek inşallah bebeğin geliyordur canım...

teşekkür ederim bu 2. kez klomen kullanışım aralık ayında kullandım fakat kiste çevirdi 25 cm kadar çıktı ilk deneyimimde çok kötü şeyler yaşadım.şimdide korkuyorum sancım oldukça kasrnımda çok şişti ben bu ay yarım klomen kullandım 5 gün boyunca 3 tane yumurtam oldu.beklemek çok zor allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım geçmiş olsun..
inşallah bu tedavin hayırlısı ile sonuçlanır...
amin her nerde dileyen isteyen varsa rabbim sesini duysun...

pasiiiiii yarın ilk idrarla idrar testi yapak mıııı

inşallah düşmez ateşin mink mucizen gelir,canım benim,emin ol senin haberini alırsam kendim hamileymişim gibi sevinecem,hepinizin benden önce hamile kalmasını istemiyorsam ne olayım,ama işte Rabbimin işine karışılmaz kimin nasibinde varsa ona gönderiyor meleğini..

bende hamdolsun içgüveysinden halliceyim
bat yaklaştıkça kendimi dinlemeye başladım her zamanki gibi
ama sanırım bu ay ilk başlardan dinlemedim diye küstü benim vucut bana..
hiç pas vermiyor...

al bendende o kadar,benimde ne adet ne hamilelik belirtisi hiç bişey yok anacım,ama az önce hafif başım döndü(sıcaklardandır) ve bugün yine belim ağrıyor(çok iş yaptım ondandır)

hiraaaaaaaaaaaaaaaaaa çömlek kebabı dedin vala dibim düştü yaaaaaaa bayılırım öyle şeylere hiç yemedim ama eminim güzeldir eğer hamileysem 1 çömlek borcun var ama için rahat olsun yine de

canım saol güzel dileklerin için...
bir vakti saati var..
ama gel biz bu aciz kullanırına anlat işte...
tevekkül edip beklemekten başka çaremiz yok canım...

hiraaaaaaaaaaaaaaaaaa çömlek kebabı dedin vala dibim düştü yaaaaaaa bayılırım öyle şeylere hiç yemedim ama eminim güzeldir eğer hamileysem 1 çömlek borcun var ama için rahat olsun yine de

ayyyyyyyyyyy kıyamam yaaa kurban olsun sana çömlekler ne demekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…