Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Ezgi nasılsın cnm üzme kendini rabbim neylerse güzel eyler biliyorum
bu sözlerim boş geliyor sana ama elimden bişey gelmiyorki.....

test yapmıştım ya, 1 saat sonra ikinci pembe çizgi çıktı, bu testi üretenler sırf bi daha bi daha test yapalım diyemi üretiyolar bunları ben inanmadım bakın bakiym ben de o göz var mı:82:

amin canım hepimizin gönlündeki muradı verecek rabbim tez zamanda inşallah........

Canlarım bugunlük bu kadar işten çıkıyorum hayırlı akşamlar allaha emanet olun rabbim herkesin gönlündeki dileği kabul etsin amin.....

Canım elektrikler kesildi yazamadım kusura bakma,şöyle diyim, adet bittikten sonra kuru dönem başlıyor taki yumurtlayana kadar,yumurta çatlasada çatlamasada üç beş gün sonra tekrar kuru dönem başlıyor,tabi kişiden kişiye değişebilir,ama döllenme olursa adete 5-6 gün kala akıntı başlıyor...

hatice canım değerin yükselmiş maşalah..
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Görüşürüz canı kendine iyi bak

saol birtanem teşekkür ederim inşallah yarın dr kontrolum var dua edinde keseyi görebilsin doktorum cnm bnm allaha emanet ol hayırlı akşamlar yarın görüşmek dileğimle bye....

bende iyiyim hamdolsun..
dışarıdaydım yeni geldim...
yemek yapıcam..
bi bakayım dedim...
ama bence sende bişeyler var..

ayyyyy cevaba bak ben de onları sormuştum zaten belirti falan varmı onu sordum kıı, ben adet gününe kadar hiç bişeye inanmam geçen ayda çıkmıştı bu çizgiler saatler sonra o zaman heyecanlanmıştım ama batımız gelsede test yapsakkkk

slm kızlar bende kolomen ve ovitrellla kullandım bu ay çok sancım var bugün iğneden sonra 5. günüm sonuç ne kadar gün sonra belli olur bu şekilde hamile kalan varmı

canım belirti sorduğunu biliyorum
hiçbir belirtim yok..
bu sabah ateşim 0.1 derece artış gösterdi
bat yaklaştıya düşmesi gerekiyordu ama yükselmiş..
demekki yüksekten atlamayı seviyor ateşim..
çıkıp çıkıp balıklama dalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…