- 5 Mart 2011
- 767
- 0
- 66
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.521
kızlar eminim hepiniz bana destek olacak yorumlarda bulunduz ama bana kızmazsanız geçmişe dönüp onları okumak istemiyorum.. sadece hepinize teşekkür ediyorum.. iyi ki varsınız.. rabbim herşeyin hayırlısını, herşeyi gönlünüze göre versin..
test yapmıştım ya, 1 saat sonra ikinci pembe çizgi çıktı, bu testi üretenler sırf bi daha bi daha test yapalım diyemi üretiyolar bunlarıben inanmadım bakın bakiym ben de o göz var mı:82:
kız olsun sen yinede ümidini kesip zor işler yapma..
batı bekle ..
çizgi pembe ise umut vardır..
Canlarım bugunlük bu kadar işten çıkıyorum hayırlı akşamlar allaha emanet olun rabbim herkesin gönlündeki dileği kabul etsin amin.....
selam canım hoşgeldin..
nasılsın....
şööööyle bi topiklere göz attım bu konuda hamile olanda da olmayanda da uzun süre sonra çıkmış bu çizgiler sallaaaaaaaaaasen de ne var ne yok pasi ne durumdasın
Canlarım bugunlük bu kadar işten çıkıyorum hayırlı akşamlar allaha emanet olun rabbim herkesin gönlündeki dileği kabul etsin amin.....
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın ne var ne yok
hira canım bişey sorcam şimdi normalde benim bugün yumurtlama günüm ama ben sanırım dün yumurtladım kasığım ağrıdı bol yapışkan akıntı geldi.ama bugün kupkuruyum acaba yumurtlama sonrası kuru mu olur.yada çatlamadı mı bu yumurta.
hatice canım değerin yükselmiş maşalah..
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Görüşürüz canı kendine iyi bak
bize dua etmeyi unutma kızzHerşey gönlünce olsun sana önce sağlık diliyorum
bende iyiyim hamdolsun..
dışarıdaydım yeni geldim...
yemek yapıcam..
bi bakayım dedim...
ama bence sende bişeyler var..
pasiiiiiiiiiiii, hiraaaaaaa
a.slm canım hoşgeldinselam kızlar................
test yapmıştım ya, 1 saat sonra ikinci pembe çizgi çıktı, bu testi üretenler sırf bi daha bi daha test yapalım diyemi üretiyolar bunlarıben inanmadım bakın bakiym ben de o göz var mı:82:
ayyyyy cevaba bak ben de onları sormuştum zatenbelirti falan varmı onu sordum kıı, ben adet gününe kadar hiç bişeye inanmam geçen ayda çıkmıştı bu çizgiler saatler sonra o zaman heyecanlanmıştım ama batımız gelsede test yapsakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?