Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

gözün aydın canım Allah kucagınada almayı nasip eder ınsallah ...

gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizlerede nasip olur inşallah en kısa zamanda

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah

canım inşallah test yanılmıyordur....
ve hemen çıktıysa bence vardır....

Testi yapmadın say,Ben seni kan vermeye gittin sanıyordum...

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah

gözün aydın canım..
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım inşallah kan testinde pozitif çıkar bize müjdeyi verirsin

Testi yapmadın say,Ben seni kan vermeye gittin sanıyordum...

burda acılde kan testı yapılmıyormus sordum canım idrardan bakıyoruz dedi bende test alıp evde yapmayı tercıh ettım
yanı testınde guvenılırlıgı olmadıgı icin yarın bakıcam artık duruma göre gidip kan verıcem....
off umutlanmak istemedıkçe herşey üstüme gelıyor kafamdan sılmıstım ben hamıle olmadıgımı rahattım
yıne basımı belaya s0ktum
Bu arada test kurudkcada 2. çizgi görünürlüğünü kaybettı suan bakıyorumda hıcbısey yok aradan yarım saat gectı ama yapalı..
en guzeli kan tahlılı

canım sen en iyisi yarın git kan ver..
boyle belrsizlikle aklın iyice karışacak..
şimdi yaptığın testi unut...
sabah git içini rahatlat.....

Hadi bakalım inşallah yarın müjdeyi verirsin bize canım...

hadi inşallah hamilesindir, ben de çıkacak o çizgi koşa kan testine giderim sen fazla geciktirme canım bence de yarın git baktır,

hadi inşallah hamilesindir, ben de çıkacak o çizgi koşa kan testine giderim sen fazla geciktirme canım bence de yarın git baktır,

bence testte bı arıza var canım cidden cunku 2. çizgi kayboldu yarım saat ıcınde
nerem dogruki test dogru cıkacak hey Allahım kendı kendıme gelın guvey Oldum yokmu Küçük Altın takannnn
neyse ben cıkıyorum uzanıcam bıraz grşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…