Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Benimde meleğim olsun diyen anne adayları,herkese günaydın Cumanız mübarek olsun..
Rabbim bu Cuma gününün ve yaklaşan Mirac kandilinin hürmetine tez zamanda ve hayırlısıyla meleklerimizi bizlere göndersin inşallah...

Son düzenleme:

Amin inşallah canım Allah razı olsun güzel duaların için. Günyadın 3. anne adayı :))

Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile

bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Allah tamamına erdirsin. ben bu duruma şunu söylüyorum. bizler çocuk için uğraşıyoruz her ay bişey deniyoruz. ama bebeğimiz ömrü ne zaman biçildiyse o ay geliyor biz de şunu kullandım o yüzden bunu kullandm o yüzden oldu sanıyoruz. bi de o kadar şey deniyoruz ki muhakkak bişeyler denediğimiz aya denk gelir yani

senin günü gününe geliyor sanırım inşallah gelmez de hamilesindir
hiç test yapmadın değil mi

evet canım erken gelir ama gecikmez,ben 10. gün yani ayın 10 unda yumurtladığıma çok eminim 14 eklersek 24..
p.tesi günü evde test yapmıştım tek çizgiydi,işin garip tarafı ne hamileliğe nede adet olacağıma dair hiç bir belirti yok,sadece belim ağrıyor yine dünden beri..:26:

offf kızlar gece bi sürü rüya gördüm ama güzel rüyalardı cumanın hayrına iyi çıkar inşallah.birde rüyamda dün gece test yapıyorum ttest aynı derece gibi yapınca yüzde 47 falan çıkıyo.diyorlarki hamile olabilirsinde olmayabilirsinde falan muallakta kalıyorum yine.bişey daha dicem benim dün akşam saatlerinde yine kasık ağrım oldu çok hafifte akıntı vardı yine değerlendirdik biz ne olur ne olmaz diye.ha birde ben soğan suyunu dün 1 bardak içtim ama genelde tok karnına içiyorum bişey olurmu acaba.ayy ne çok şey dedim dimi

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bu arada ben yurtdışına gidip geliyorum arada sırada yada gidenim gelenim oluyor bu çaydan isteyen olursa sipariş ala bilirim

ben inandım denedim memnun kaldım tadı iğrenç ama sonuç için değer

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin dediğine önceleri bende katılıyordum boş şeyler diyordum kendi haline bırakmıştım bi ara ama durumum dahada kötü olmuştu sonra tekrar bir kaç ay ara verdim çünkü cenazemiz vardı ve ben hiç bu konularla ilgilenmiyordum ama baktım olmuyor hiç birşey işe yaramıyor bu çayı denedim sadece iğne tedavime hazırlık olsun nasıl olsa bi işe yaramaz diyordum ama kullanan insanların yüzde 99 da işe yaradığı gibi bendede işe yaradığına inanıyorum darısı inşallah sizlerin başına

bu arada ben yurtdışına gidip geliyorum arada sırada yada gidenim gelenim oluyor bu çaydan isteyen olursa sipariş ala bilirim
ben inandım denedim memnun kaldım tadı iğrenç ama sonuç için değer

Allah hayırlara çıkarsın canım,muhtemelen senin yumoş çatlatı,benimde öyle olmuştu yumurtladıktan iki gün sonra uzayan sıvıyı tekrar gördüm ve müthiş kasık ağrısı çektim,netten çok araştırdım,ve ben yumurtanın çatladığına kanaat getirdim,değerlendirmekle iyi etmişsin tatlım,soğan suyu aç karnına içiliyor yemeklerden 20 dk önce

sağol canım düşündüğün için ama ben daha soğan ekmek aşamasındayım daha bunun incir kürü varr,bal polen karışımı var klomeni var çatlatma iğnesi varrr.o aşamalardan bi geçelim ondan sonra eğer ihtiyaç duyarsak isterim.yine de çok sağol.güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....

canım allah kolaylık versin tüm o saydığın aşamalardan hızlı bir şekilde geçtim büyük sabır istiyor gerçekten sinirleri yıpranıyor insanın ben saldıracak yer arıyordum bazen inşallah hiç birine gerek kalmadan hamile kalırsın

canım bel ağrısı garip bişey bak ezginin de beli ağrıdı hamilelerin de beli ağrıyor adet olanın da. benim de bu ay adet halimde hep belim ağrıdı ama soğan suyundan olsa gerek bu ay karnım çok az ağrıdı normalde ben adetken ağlayacak ve kusacak hale gelirim karın ağrısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…