- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.641
Benimde meleğim olsun diyen anne adayları,herkese günaydın Cumanız mübarek olsun..
Rabbim bu Cuma gününün ve yaklaşan Mirac kandilinin hürmetine tez zamanda ve hayırlısıyla meleklerimizi bizlere göndersin inşallah...
Amin inşallah canım Allah razı olsun güzel duaların için. Günyadın 3. anne adayı :))
A.slm tatlım ben iyiyim,sen nasılsın.?selam hiracım nasılsın?
batına ne kadar var canım?
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
A.slm tatlım ben iyiyim,sen nasılsın.?
karanfilim batım bugünn:18:
A.slm tatlım ben iyiyim,sen nasılsın.?
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
senin günü gününe geliyor sanırım inşallah gelmez de hamilesindir
hiç test yapmadın değil mi
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Allah tamamına erdirsin. ben bu duruma şunu söylüyorum. bizler çocuk için uğraşıyoruz her ay bişey deniyoruz. ama bebeğimiz ömrü ne zaman biçildiyse o ay geliyor biz de şunu kullandım o yüzden bunu kullandm o yüzden oldu sanıyoruz. bi de o kadar şey deniyoruz ki muhakkak bişeyler denediğimiz aya denk gelir yani
offf kızlar gece bi sürü rüya gördüm ama güzel rüyalardı cumanın hayrına iyi çıkar inşallah.birde rüyamda dün gece test yapıyorum ttest aynı derece gibi yapınca yüzde 47 falan çıkıyo.diyorlarki hamile olabilirsinde olmayabilirsinde falan muallakta kalıyorum yine.bişey daha dicem benim dün akşam saatlerinde yine kasık ağrım oldu çok hafifte akıntı vardı yine değerlendirdik biz ne olur ne olmaz diye.ha birde ben soğan suyunu dün 1 bardak içtim ama genelde tok karnına içiyorum bişey olurmu acaba.ayy ne çok şey dedim dimi
çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bu arada ben yurtdışına gidip geliyorum arada sırada yada gidenim gelenim oluyor bu çaydan isteyen olursa sipariş ala bilirim
ben inandım denedim memnun kaldım tadı iğrenç ama sonuç için değer
sağol canım düşündüğün için ama ben daha soğan ekmek aşamasındayım daha bunun incir kürü varr,bal polen karışımı var klomeni var çatlatma iğnesi varrr.o aşamalardan bi geçelim ondan sonra eğer ihtiyaç duyarsak isterim.yine de çok sağol.güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....
günaydın dunyalar tatlısı anne adaylarıı
Canım topiğimiz cok dikkat cekıyor havamız batsınn ayy:82:
Haklısın hatıcecım bende pişman oldum diebılırım ama her şerde bı hayır var derler
eger böyle bı sonuc almasaydın zor giderdim kan testı yaptırmaya..
Sabah erkenden verdım geldım kanımı pzrtesiye cıkar sonucun dediler bayılacaktım sinirden
Neyse gec Olsun guc olmasın diyorum artık
Burada bi özel hastane var orda yaptırayım die düşündum onunda sonucu ertesi güne cıkıyormus vede 39 tl
cok abartı geldı hadi 1-2 saate belli olsa neysem ne
beklıycez artık pzrtesiye kadar.. Canım benım ya ansılda endiselenmısın benım ıcın kıyamam
Valla yazını ilk okudum hayırlıa haberlerle döner ınsallah die hemen dua ettım kuzum bekliyoruz iyi haberlerini
ya rüzgar şimdi geldi ya sinir oldum cnm ben 1 saatte alıyorum neymiş o öyle ya hemde 12.00 lira ooo ölürüz burada beklemekten....
evet canım erken gelir ama gecikmez,ben 10. gün yani ayın 10 unda yumurtladığıma çok eminim 14 eklersek 24..
p.tesi günü evde test yapmıştım tek çizgiydi,işin garip tarafı ne hamileliğe nede adet olacağıma dair hiç bir belirti yok,sadece belim ağrıyor yine dünden beri..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?