- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.681
Geçmiş olsun canım ya,umarım seninkininde son gelişi olur,sen erkenmi oldun ne banamı öyle geldi,evet şimdilik gelen giden yok,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Ben bugün karmaşık duygular içersindeyim,bir yandan çok istiyorum bir yandanda bebek sahibi olmanın sorumluluklarını düşünüyorum garip bir korku kaplamış beni,tamam acemi değilim ama yıllardan sonra gelecek olana en güzel şekilde bakabilecekmiyim,gecen yeni doğum yapan arkadaşın bebeğini değişirken elim ayağım dolaştı,artı iki ergenle uğraşıyorum,yani olursa işim çok zorr..Doğurmakla iş bitmiyor malesef..
aslında cnm bende folic asit plus vardı ama onu kullanma bnm verdiğimi kullan dedi cnm fiyatı nedir biliyonmu cnm ....
merhaba arkadaşlar 7 aralıkta 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durdugu ıcın kurtaj oldum 2 aydır da calışmalara basladık bende hayırlısınla ve sabırsızlıkla beklıyorum meleğimiz gelmesini en güzel haberimizi paylaşırız...
Canlarım çıkmalım ben biraz işlerim var sonra gelirim yine,öptüm hepinizi Allaha emanet olun..
canım geçmiş olsun..
allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın...
o gebeliğinde ne kadar zamanda hamile kalmıştın..
hamile kalmanda sorun yoksa tez zamanda gelir bebeğin endişe etme..
bende mart ayında 8 haftalık kürtaj oldum...
ama benim zaten tüp bebek ile gelmişti meleğim hemde 6 yıl sonra
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
slm kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
slm hoşgeldin adım hatice sizinle aynı aşamadayız
kızlar selam doktora gittim 15mmlik bi folikülüm varmış bi hafta içinde çatlayabilir dedi, gün aşırı ilişki önerdi ama kızlar benım hormon tahlilim yapıldı bişey cıkmadı yalnız gecen ay yumurtam çatlamamıştı bu ay çatlatma iğnesi vermesi gerekmez miydi, bana kendi çatlar dedi
ilaç kullanmıyorum yumurtlamam iyiymiş o yüzden mi iğne vermedi acaba(
merhaba kızlar bilgisi olana sormak istiyorum. erken hamilelik dönemlerinde ya da hamile kalmak istediğimiz zamanlarda yani yumurtlama dönemlerinde denize girmenin bi etkisi olur muuu olmaz mı:44:
iyi akşamlar kızlar.. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize.. iyi ki varsınız..
özel msjlar için de tektek teşekkür ederim ancak hepsine cvp yazamadım çünkü aralarında 10 dk beklemek zorundayım..
çok şükür allahıma iyi olmaya çalışıyorum, çok zor ama geçecek biliyorum.. en azından sizden iyi haberler alsam toparlanmam daha kolay olacak..
beni merak etmeyin, ben yarın datçaya gidiyorum sanırım iyi gelecek bana.. inşallah döndüğümde sizden çok güzel haberler alırım ve ben de tekrar denemek için gerekli gücü toplamış olurum..
Canım emin ol Allah öyle bir sabır ve güç verecekki sana elbette geçecek,Rabbim beterinden korusun,buda senin bir imtihanındı,ne acılar yaşanıyor ne evlatlar kaybediliyor şu yalancı dünyada,acılar ilk günkü gibi olsaydı kimse dayanabilirmiydi,neyse uzatmıyım tatlım,yolun açık olsun,kendine çok iyi bak Allaha emanet ol,seni özleyecezz,SENİ SEVİYORUZ bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?