Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

herşeyin hayırlısı canım...
seninde en hayırlısı olsun canım hakkında..bebek bakımı gerçekten zor..
öyle alt değiştirmek mama yedirmek değil..
sen daha iyi biliyorsun tüm hayatını feda etmek bir yerde..
tüm alışkanlıklarını kısıtlamak...
kolayda değil..
bir hayat canlanıyor ellerinde..
onun geleceği için en güzeli yapmak en iyisini düşünmek gerekiyor..
sen 2 tane evlat yetiştirmişsin...
varsın gelsin bebeğin bunuda en iyi şekilde büyütürsün canım..

aslında cnm bende folic asit plus vardı ama onu kullanma bnm verdiğimi kullan dedi cnm fiyatı nedir biliyonmu cnm ....

solgarın ürünleri çok güzel ve doğal..
eşimde siyah üzüm çekirdeği tabletini kullanıyor..
bende hem folic asid hem çinko tabletini kullanıyorum...
fiyatı 15 tl civarında sanırım...
100 tane var içinde..
zaten yaklaşık 3 ay kullanacaksın..
sonra bıraktırıyor doktor..
bir kutuda sana yeter canım..

canım geçmiş olsun..
allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın...
o gebeliğinde ne kadar zamanda hamile kalmıştın..
hamile kalmanda sorun yoksa tez zamanda gelir bebeğin endişe etme..
bende mart ayında 8 haftalık kürtaj oldum...
ama benim zaten tüp bebek ile gelmişti meleğim hemde 6 yıl sonra

amin canım rabbim kimseye yaşatmasın isteyen herkese hayırlısınla sağlıklı bebişlerimizi nasip eylesin. 2. ayımda hamiş olmuştum kürtajdan sonra dr 2 ay dedı ben 4 ay ara verdım cunku pısıkolojık olarak kendımı cok yıpratmıstım artık hayırlısı dıyorum sureklı aklımda acaba bu ay olucak mı dıye...

merhaba kızlar bilgisi olana sormak istiyorum. erken hamilelik dönemlerinde ya da hamile kalmak istediğimiz zamanlarda yani yumurtlama dönemlerinde denize girmenin bi etkisi olur muuu olmaz mı:44:

kızlar selam doktora gittim 15mmlik bi folikülüm varmış bi hafta içinde çatlayabilir dedi, gün aşırı ilişki önerdi ama kızlar benım hormon tahlilim yapıldı bişey cıkmadı yalnız gecen ay yumurtam çatlamamıştı bu ay çatlatma iğnesi vermesi gerekmez miydi, bana kendi çatlar dedi
ilaç kullanmıyorum yumurtlamam iyiymiş o yüzden mi iğne vermedi acaba (

hiç bi bilgim yok...

iyi akşamlar kızlar.. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize.. iyi ki varsınız..
özel msjlar için de tektek teşekkür ederim ancak hepsine cvp yazamadım çünkü aralarında 10 dk beklemek zorundayım..

çok şükür allahıma iyi olmaya çalışıyorum, çok zor ama geçecek biliyorum.. en azından sizden iyi haberler alsam toparlanmam daha kolay olacak..

beni merak etmeyin, ben yarın datçaya gidiyorum sanırım iyi gelecek bana.. inşallah döndüğümde sizden çok güzel haberler alırım ve ben de tekrar denemek için gerekli gücü toplamış olurum..

Canım emin ol Allah öyle bir sabır ve güç verecekki sana elbette geçecek,Rabbim beterinden korusun,buda senin bir imtihanındı,ne acılar yaşanıyor ne evlatlar kaybediliyor şu yalancı dünyada,acılar ilk günkü gibi olsaydı kimse dayanabilirmiydi,neyse uzatmıyım tatlım,yolun açık olsun,kendine çok iyi bak Allaha emanet ol,seni özleyecezz,SENİ SEVİYORUZ bitanemm

haklısın canım.. yine diyorum çok şükür ki kesesinni görmeden hatta kalp atışını görmeden oldu, yoksa çok daha zor olurdu eminim..zamanı gelince gelecek benim de meleğim biliyorum..en çok da eşime üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte..
ben de sizi çok seviyorumm.. ara ara girmeye çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…