Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm canlarım şimdi geldim doktordan doktorum henüz 2 haftalık göremeyiz dedi tatilden dönünce tekrar gel bakalım dedi o zaman herhalde görürüz inşallah
bana progesteron verdi gidince herhangikötü bir durumla karşılaşmamak için....

Canım adet olursam p.tesi günü bel ağrısı için doktora gidecem,hayatımda böyle ağrı çektiğimi hatırlamıyorum,batıma 10 gün kala üç dört gün ağrıdı ve kesildi dünden beri yine ağrıyor anlamadım gitti ya...Hadi adetim gelecekse en azından bir iki sivilcem çıkardı iki gün önceden hafif kasık ağrım olurdu,karnım şişerdi,bunların hiçbiri yok,hadi hamileyim desem ne göğüslerde bi değişiklik var ne iştahımda ne başka bişeyyy,vucüdum benimle oyun oynuyor sanırım..
neyse en geç p.tesi ne belli ne olduğu...

Hayırlısıyla görürsün keseyide miniğin kalp atışlarınıda duyarsın sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah..

cnm bnm teşekkür ederim progestan hakkında ne biliyorsunuz....

canım güzel haberler ile dünmüşüsn..
allah tatamına erdirsin inşallah..
progesteron hormonu hamileleliğin devamı sağlayan bebeği rahime bağlayan bi hormon..
bu ilaçta o hormonu bolca bulunduruyor içinde..
yani kullanman çok iyi..
ben tüp bebek yaptırdığımda günde 9 tane vajinal fitil olarak kullanıyordum...

evet hayırlısı böyleymiş napalım senin gelmemiş henüz inş gelmez hayırlısı neyse o olsun canım
Elbette cnm,hayırlısı olsun varsın 3-5 ay geç olsun
selam kızlar nasılsınız..
rabbim mubarek cuma yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....

A.slm bitanem,Aminler olsunn,ben iyiyim sağol,sen nasılsın..

Son düzenleme:
Elbette cnm,hayırlısı olsun varsın 3-5 ay geç olsun

A.slm bitanem,Aminler olsunn,ben iyiyim sağol,sen nasılsın..

hamdolsun bende iyiyim..
adet oldum müthiş bir bel ağrısı ile beraber...
sabah pembe bir lke geldi erken kalkmıştım..
geri uyudum biraz..
belimin ağrısıyla açtım gözümü hemen ilaç aldım...
senin gelen giden yok maşallah inşallahda gelmeyecek canım benim...

canım banada fitil olarak verecekti ama şimdi tatilde kullanamazsın dedi o yüzden ağızdan olanı verdi birde folic asit 400 mg solgar verdi

Geçmiş olsun canım ya,umarım seninkininde son gelişi olur,sen erkenmi oldun ne banamı öyle geldi,evet şimdilik gelen giden yok,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..Ben bugün karmaşık duygular içersindeyim,bir yandan çok istiyorum bir yandanda bebek sahibi olmanın sorumluluklarını düşünüyorum garip bir korku kaplamış beni,tamam acemi değilim ama yıllardan sonra gelecek olana en güzel şekilde bakabilecekmiyim,gecen yeni doğum yapan arkadaşın bebeğini değişirken elim ayağım dolaştı,artı iki ergenle uğraşıyorum,yani olursa işim çok zorr..Doğurmakla iş bitmiyor malesef..

Son düzenleme:
as canım amin inşallah bende adet oldum ağrılarım başladı sen nasılsın

benimde adetim başladı başlamaz olasıca
belim ağrıyor çok fena heme ilaç aldım..

ben düşük yaptım ilaç ile...
o gece bel ağrısından sağdan sola dönemiyordum..
ertesi gün doktora giittiğimde sordum..
rahim kasılmaları en yoğun belde hissedilir demişti..
adetin ilk günleri belimizin ağrıma sebebi buymuş..

canım banada fitil olarak verecekti ama şimdi tatilde kullanamazsın dedi o yüzden ağızdan olanı verdi birde folic asit 400 mg solgar verdi

canım ağızdanda kullanılıyor..
fakat uyku hali yapıyor biraz..
birde benim doz çok yüksek olduğu için oyle kullandım..
folic asid bende aynı markanın kullanıyorum canım....

merhaba arkadaşlar 7 aralıkta 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durdugu ıcın kurtaj oldum 2 aydır da calışmalara basladık bende hayırlısınla ve sabırsızlıkla beklıyorum meleğimiz gelmesini en güzel haberimizi paylaşırız...

canım ağızdanda kullanılıyor..
fakat uyku hali yapıyor biraz..
birde benim doz çok yüksek olduğu için oyle kullandım..
folic asid bende aynı markanın kullanıyorum canım....

aslında cnm bende folic asit plus vardı ama onu kullanma bnm verdiğimi kullan dedi cnm fiyatı nedir biliyonmu cnm ....

Merhaba canım hoşgeldin,Allah bir daha yaşatmasın,inşallah en kıza zamanda sana meleğini gönderir Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…