Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Evet canım dua edecez sabredecez şükredecez daima,bak çok şükür en azından hamile kalabiliyorsun,Rabbim hayırlısıyla tekrardan bir melek gönderecek sana inşallah..

canım benim..
biz de seni çok seviyoruz.
İnanıyorum ki atlatacak hatta bundan sonra önüne daha da iyi bakabileceksin. çünkü biliyorsun ki artık sen de hamile kalabiliyorsun. Rabbim seni de bizi de sevindirecek
umudu sen öğrettin bize, umudunu yitirme..

çok zor ama sabır canım benim geçecek inşallah ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip edecek inşallah Rabbim kendine dikkat et tatilde biraz kafanı toplarsın ve bomba gibi dönüş yaparsın tatlım öpüyorum seni kocaman

slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız havaya aldandım denizde haslandım 2 gündür acıdan kıvranıyorum
ateşimi ölçüyordum o da yalan oldu 36.4 çıkıyor bi yüksek bi alçak ne yapmaya çalsııyor anlamadım ama yok ya bu ayda yok sanırım bilmiyorum yani...
daha adetime 11gün var ara sıra kasık ağrısı oluyor ama belirti felan aramıyorum yani

a.selam canım keşke koruyucu krem falan kullansaydın güneş yanığı kötü oluyor.boşver ateş falanda ölçme belirtide arama bu ayda öyle takıl.

A.slm,ebruşkam batına daha 11 gün varmış ee bide belirti ara istersen..:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…