- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.701
haklısın canım.. yine diyorum çok şükür ki kesesinni görmeden hatta kalp atışını görmeden oldu, yoksa çok daha zor olurdu eminim..zamanı gelince gelecek benim de meleğim biliyorum..en çok da eşime üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte..
ben de sizi çok seviyorumm.. ara ara girmeye çalışıcam.
iyi akşamlar kızlar.. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize.. iyi ki varsınız..
özel msjlar için de tektek teşekkür ederim ancak hepsine cvp yazamadım çünkü aralarında 10 dk beklemek zorundayım..
çok şükür allahıma iyi olmaya çalışıyorum, çok zor ama geçecek biliyorum.. en azından sizden iyi haberler alsam toparlanmam daha kolay olacak..
beni merak etmeyin, ben yarın datçaya gidiyorum sanırım iyi gelecek bana.. inşallah döndüğümde sizden çok güzel haberler alırım ve ben de tekrar denemek için gerekli gücü toplamış olurum..
Kızlar hepiniz nerdesinizz yaaaa
misafirimmm kardeşim bile olsa girilmiyor kaçıyorum yine
öptüm...
Senin misafirinin olduğunu biliyorum canım,ya diğerleri nerdeler topik iyice sessizleşti:84:
iyi akşamlar kızlar.. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize.. iyi ki varsınız..
özel msjlar için de tektek teşekkür ederim ancak hepsine cvp yazamadım çünkü aralarında 10 dk beklemek zorundayım..
çok şükür allahıma iyi olmaya çalışıyorum, çok zor ama geçecek biliyorum.. en azından sizden iyi haberler alsam toparlanmam daha kolay olacak..
beni merak etmeyin, ben yarın datçaya gidiyorum sanırım iyi gelecek bana.. inşallah döndüğümde sizden çok güzel haberler alırım ve ben de tekrar denemek için gerekli gücü toplamış olurum..
ayyyyyy ben de bekliyorum ama kime yokkkkkkk:84:
iyi geceler kızlar
iyi geceler hoşgeldin canım..
hoşbuldum canım nasılsın keyifler nasıl.
Hamdolsun iyiyim tatlım,sen nasılsın..?
offf nedense içim sıkılıyor kızlar.
slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız havaya aldandım denizde haslandım 2 gündür acıdan kıvranıyorum
ateşimi ölçüyordum o da yalan oldu 36.4 çıkıyor bi yüksek bi alçak ne yapmaya çalsııyor anlamadım ama yok ya bu ayda yok sanırım bilmiyorum yani...
daha adetime 11gün var ara sıra kasık ağrısı oluyor ama belirti felan aramıyorum yani
slm kızlar nasılsınız beni soracak olursanız havaya aldandım denizde haslandım 2 gündür acıdan kıvranıyorum
ateşimi ölçüyordum o da yalan oldu 36.4 çıkıyor bi yüksek bi alçak ne yapmaya çalsııyor anlamadım ama yok ya bu ayda yok sanırım bilmiyorum yani...
daha adetime 11gün var ara sıra kasık ağrısı oluyor ama belirti felan aramıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?