- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.721
Aynen canım yaa,uyuyamadım bir türlü...:97:
bahar naber canım batımız yaslasıyor....
sende durum nasıl
bu konuyla ilgili hicbir bilgim yok canım :26:hoşbuldum canım napıyım kardeşim yanımda çok giremiyorum arada uğruyorum işte.sen neler yapıyorsun
kan testin bi pozitif çıkarmış hepimiz bi şok olurmuşuz.
ben de bal polen arı sütü filan yemeye başladım işte. bugün daha 5. gündeyim adetin. ha bişey sorcam belki bilgin vardır. doktor bana iltihap için antibiyotik vermişti. onu da kullanıyorum acaba oluşmaya başlayan yumurtaya biz zararı olur mu. hoş olursa döllenmez ve atılır onu da biliyorum ama işte insan düşünüyor işte..
gecmıs olsun canım hayırlısı olsun yola devam .. bende kan sonucumu aldım hamıle degılım ama hala adet olmadımgeldi yine kırmızılar
iyi akşamlar kızlar.. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim hepinize.. iyi ki varsınız..
özel msjlar için de tektek teşekkür ederim ancak hepsine cvp yazamadım çünkü aralarında 10 dk beklemek zorundayım..
çok şükür allahıma iyi olmaya çalışıyorum, çok zor ama geçecek biliyorum.. en azından sizden iyi haberler alsam toparlanmam daha kolay olacak..
beni merak etmeyin, ben yarın datçaya gidiyorum sanırım iyi gelecek bana.. inşallah döndüğümde sizden çok güzel haberler alırım ve ben de tekrar denemek için gerekli gücü toplamış olurum..
malesef hamıle degılım kızlar sonucum 0.11
günaydın nur cummmnasılsın ne durumdasın
Canımm gelen giden yok daha
Kızlar gunaydın ..
Dün arkadasım ve 5 aylık bebegı mısafırımdı akşama kadar bırlıkteydık
komsum bana bıraktı bebişini birde görsenız mavıs tatlımı tatlı bır erkek
1 saat kadar baktım ona Kucagımdaydı hamıle olmadıgım haberını aldııgımda
Yanı o kadar sakindımki artık eskidi gibi üzülüp aglamıyorum...
her zaman dedıgım bısey vardır ACILAR İNSANI OLgunLaştırıyor cidden
Rabbım en dogru en iyi zamanda bebeğimi bana nasip edecek buna ınanıyorum herseyın hayırlısını istıyorum..
Annemler süpriz yaptılar bendeler 2 gün Cok mutluyum arada gelır bakarım sizlere Özleyın benı Canlarım
Günaydın bitanemmm,günaydın kızlar.............:79::79::79::79::79::79::79::79::79:
kız bi test daha yapsana
,diğeri çok erkendi
Günaydın bitanemmm,
dün test almak içimden gelmedi,p,tesiyi bekliyim diyordum,bugün yapsam çıkarmıkii ilk idrarla yapılması gerekmiyormu,ayy tesler hakkında pek bilgim yokk,gidip alayımmı pasimm
git al tabi hadi bekliyorum..........
Günaydın bitanemmm,
dün test almak içimden gelmedi,p,tesiyi bekliyim diyordum,bugün yapsam çıkarmıkii ilk idrarla yapılması gerekmiyormu,ayy tesler hakkında pek bilgim yokk,gidip alayımmı pasimm
kaç gün geçti nurrrrgeçtiyse yapppppppppppppppppppppp gözümüz gönlümüz açılsınnnnnnn
pasiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsıııııııınnnnnnnnn:92:
evet evet neşelenelim biraz..
ben iyiyim canım sen nasılsın.....
ben de iyiyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?