Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bahar naber canım batımız yaslasıyor....
sende durum nasıl

iyi diyelim iyi olalım canım.ama pekte iyi değilim nedensiz yere.ben soğan suyuna başlamıştım bugün yedi olcaktı ama dün 1 bardak içtim bugünde dışardaydım vaktimde olmadı canımda istemedi.artık adet olursam tekrar yaparım diyorum ya da yarın kaldığım yerden devam ederim.sen de varmı belirti.gerçi daha 11 günün var benim de 12 gün kaldı.

bu konuyla ilgili hicbir bilgim yok canım :26:
malesef hamıle degılım kızlar sonucum 0.11

[/QUOTE]ya rüzgar şimdi geldi ya sinir oldum cnm ben 1 saatte alıyorum neymiş o öyle ya hemde 12.00 lira ooo ölürüz burada beklemekten....[/QUOTE]
evet Balıkesirdede sordum gecen gittgimde orada da 40 liraydı ama 2 saatte verıyoruz sonucu demıslerdi
öğleden sonra aradım hastaneyı şansımı denemek icin sonucum cıkmıs
eee kara haber tez duyulur ya maalesef hamıle degılım 0.11
geldi yine kırmızılar
gecmıs olsun canım hayırlısı olsun yola devam .. bende kan sonucumu aldım hamıle degılım ama hala adet olmadım
hıcbır belırtıde yok ne dıyım şu adetımı bı düzene sokamadılar dunya para döktüm dr yollarına

canım arkadasım benım acını yürekten paylasıyorum suan kım ne derse boş insan yasadıklarını bir tek kendı bılıyor ve cekıyor
Ben dusuk yaptıgım zamanı hatırlıyorumda büyük bir şoka girmiştim ve cok bilinçsizdim sankı adet olmusum gibi hissettım
ilk bir kaç gun öyle saf saf takılıyordum sonrasında yasadım bende acımı...
Rabbım tasıyamacagımız yuku vermesın , bu tatıl sana daha iyi gelecek bende ailemın yanına gitmiştim
herşeyın üzerine perde cekip döndum ama ne demişler düşügün bacagı içeride olurmus inşallah hemen saglıklı bi sekilde hamıle kalırsın kuzum
öpüyorum senı Allahıma emanetsın Cok özluyorum senı hemen aramıza dön en kısa zamanda en guzel haberlerle

Kızlar gunaydın ..
Dün arkadasım ve 5 aylık bebegı mısafırımdı akşama kadar bırlıkteydık
komsum bana bıraktı bebişini birde görsenız mavıs tatlımı tatlı bır erkek
1 saat kadar baktım ona Kucagımdaydı hamıle olmadıgım haberını aldııgımda
Yanı o kadar sakindımki artık eskidi gibi üzülüp aglamıyorum...
her zaman dedıgım bısey vardır ACILAR İNSANI OLgunLaştırıyor cidden
Rabbım en dogru en iyi zamanda bebeğimi bana nasip edecek buna ınanıyorum herseyın hayırlısını istıyorum..
Annemler süpriz yaptılar bendeler 2 gün Cok mutluyum arada gelır bakarım sizlere Özleyın benı Canlarım

rüzgarcım hayırlısı boyleymiş..
vakti geldiğinde hepimizin olacak...............

Günaydın bitanemmm,

dün test almak içimden gelmedi,p,tesiyi bekliyim diyordum,bugün yapsam çıkarmıkii ilk idrarla yapılması gerekmiyormu,ayy tesler hakkında pek bilgim yokk,gidip alayımmı pasimm

kaç gün geçti nurrrr geçtiyse yapppppppppppppppppppppp gözümüz gönlümüz açılsınnnnnnn

pasiiiiiiiiiiiiiiiiii nasılsıııııııınnnnnnnnn:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…