Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın..
Nasıl gidiyor hamişlik....

bende iim canım, hislerim karmakarışık ne yicemi bilemiorum karnım açmı tokmu bilemiorum, sürekli açık ama canım bişi istemior, atıştırıorum ayakta kalcak kadr ama hep açımm, yemek aklıma geldikçe midem kalkıor

canım iki buçuk üç ay devam eder sonra rahatlarsın,güzel güzel beslenirsin,yemek yiyemesen bari bol bol meyve ye süt yoğurt v.s tüket..

gerçekten çok erken öğrenmişin Ama keşke bizde kendimizi dinlemeyi bırakıp zamanın geçmesini bekleyebilsek daha az yorulcaz ve yıprancaz ama ah işte Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik diliyorum canım sana

canım benim adetim hep geciktiği için artık bakmaktan bıkmıştım, normal gecikmelerden zannettim,hatta o niyetle bakmadım hamile olmdığmı emin olayım doktora gideyim artık die baktım adet söktürücü almak için.allahın takdiri ; halbuki o ay fazlada çalışmamaıştık, nasip işte inş. Sağlıkla atlatırım bu dönemi, allah olmayan herkese versin canım,

bence yine de hamile olabilirsin geç döllenme olabilir ilk idrarla yapsaydın keşke ama gelmezse kırmızı tekrar et canım ilk idrarla ben umutluyum senden açıkçası

yaa bilmiyorum tatlım banada var gibi geliyor,eczacıya sordum en az kaç gün geçmesi gerekiyor diye,en uygunu geçtikten 5 gün sonra dedi bana,hakkımızda hayırlısı olsun..

yaa bilmiyorum tatlım banada var gibi geliyor,eczacıya sordum en az kaç gün geçmesi gerekiyor diye,en uygunu geçtikten 5 gün sonra dedi bana,hakkımızda hayırlısı olsun..

bencede canım zaten her kadının beta hcg salgılama oranı farklı oluyomuş, bazılarının erken yükseklirken bazılarının düşük olup daha sonra hızla yükseliyomuş o yüzden 5 gün geçmesini bekleyin diyolar, bel kasık ağrın falan oldumu hiç:44:

Batıma 10 gün varken şiddetli bel ve kasık ağrım oldu 3-4 gün,batma kramp gibi bişeyler oluyordu,ateşim yükseliyordu,dünde çok ağrıyordu belim ama kasıklarımda ağrı yoktu,bügün iştahım yok,ve son bir haftadır çok sevdiğim çayı içemez oldum,dün akşam üstü mutfağın balkonunda oturuyordum komşulardan biri tavuk pişiriyordu sanırım midem alt üst oldu istifra edecektim nerdeyse,başkada bişey yok:26:

eeee daha ne olsun bunların hepsi fazlasıyla hamilelik belirtisi sana o testi yarın yada öbür gün sabah tekrarlamak ya da kan testi düşüyo canım, ama bilmiyorum ben hamile olduğuna inanıyorum

canım hala adet olmadın ve normalde adet gecikmen olmuyorsa...
ihtimalin çok yüksek

eeee daha ne olsun bunların hepsi fazlasıyla hamilelik belirtisi sana o testi yarın yada öbür gün sabah tekrarlamak ya da kan testi düşüyo canım, ama bilmiyorum ben hamile olduğuna inanıyorum

Evde test yapmam artık,kırmızılar gelmezse pazertesi günü kan testine giderim

herkese merhaba:79: hiracım test yapmışsın ama sonuç doğru olmayabilir testin hassasiyeti önemliymiş..

merhaba kuşumm hoşgeldin,evet yaptım tek çizgi,ya zaten 3 tl lik testten ne beklenirki artı ilk idrarla yapmak daha iyiymiş,ve en sağlıklı sonuç için 5 gün geçmesi gerekiyormuş,neyse artık pazartesi belli olur...

arkadaşlar adetime 1 gün kaldı ben dünnnn idrar testi yaptıııım....2inci çizgi silik çıktı.hamilemiyim acaba ne olur yardımcı olun kızlarrrrrrr

arkadaşlar adetime 1 gün kaldı ben dünnnn idrar testi yaptıııım....2inci çizgi silik çıktı.hamilemiyim acaba ne olur yardımcı olun kızlarrrrrrr

silik çizgi var diyosun ama canım o çizgi baya silikmi yoksa diğerinden açık renk mi.ama genelde silik çizgi pozitif.aklında şüphe kalmasını istemiyorsan hemen bi kan testi yaptır.en iyi sonucu bu şekilde alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…