Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam arkadaslar ovul.test takibiyle hamile kalan varmi?terübelerinizi bekliyorum . Yoka bosuna parami harcaniyor onun icin?

canım ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yumurtlama günlerini belirleyebildi ama olmadı malesef sadece yumurtlama gününü bilmek yeterli değil.ayrıca adetlerin düzenliyse kendin yapacağın hesaplarla yumurtlama günlerini tahminen belirlersin ve o kısa dönemde günaşırı yada hergün yaparsan tutma ihtimali yüksek olur.zaten yumurtlama günlerinde kasık ağrısı meme acıması ağrıması vajinal akıntı olması gibi belirtiler yaşıyoruz o zaman anlayabiliyoruz.ovulasyon gününü tespit edeceksin o testlerle ama yine ilişki olayına evödevi gibi bakacaksın bugün mutlaka yapmalıyım gibi.ama eğer tahmini dönemi kendin hesaplayıp ilişkide bulunursan daha rahat olursun.tabi adetlerin düzensiz ve yumurtlama günlerinde belirtiler yaşamıyorsan bu testler senin için faydalı olacaktır.

sende bebiş yoktu demi tatlım

anladim canim cok sagol. ozaman bana gerek yok bu test. Hayirlisi olsun herkez icin

selam arkadaslar ovul.test takibiyle hamile kalan varmi?terübelerinizi bekliyorum . Yoka bosuna parami harcaniyor onun icin?

canım ben 2 ay kullandım ovulasyonu yakaladım..
ama bebeği yakalayamadım..
bence ateşinide ölçerek yumurtlamanı bulabilirsin...
hem ekonomik..
sadewce bir derece parasına
ayrıca adetlerin düzenliyse..
adet ortasına denk gelinceye kadar günaşırı ilişki en sağlıklısı....

pasiiiii şu netteki ovulasyon hesaplamaları doğrumu hani son 3 adetini yazıyosun sana adet tarihini ve yumurtlama tarihini veriyo,:44:

atesi ölcerek nasil anliyoruz canim? ben onuda bilmiyorumda yardimci olursan sevinirim

slm kızlar pasicimm ateşle ilgili bişeyler yazmıştım yorum yaparmısın artık ateş olayınada güvenim kalmadı

canım ben baktım ateş tablona...
sen online değilsin diye yazmadım..
ateşin yüksek gitmiş..
ama adetin ilk gününden ölçseydin daha iyi anlardık...
mesela benim yumurtlamada 35.9 düştü..
sonra hergün ölçmedim..
ara ara baktığımda 36.4 36.5 civarındaydı..
ama adet olduğum sabah 36.1 e düştü..
demekki herkesin bünyesi farklı..
adetin tam söküldümü canım..
normalmi yani kanaman...

sende bebiş yoktu demi tatlım

yok canım malesef olsada sevsem mis gibi kokusunu koklasam sabah uyandığımda yanımda bana ait bana ihtiyacı olan küçücük elleriyle yüzüme dokunan bir bebeğim olsa.ahhh ahh allahım bizi daha çok bekletmesin hepimize en yakın ve en hayırlı zamanda vatana millete annesine babasına tüm insanlığa hayırlı bir evlat nasip etsin(AMİN)

atesi ölcerek nasil anliyoruz canim? ben onuda bilmiyorumda yardimci olursan sevinirim

canım adetin ilk gününden ölçmeye başlıyorsun..
her sabah yataktan kalmadan saat 7-8 civarı olursa daha iyi..
dil altından digital derece ile ölçersen daha net sonuç alırsın..
boylelikle ateşinin yavaş yavaş arttığını göreceksn..
sonra ufak bir düşüş oluyor..
yumurtlama gerçekleştiğinde yaşanıyor bu düşüklük..
sonra artmaya devam ediyor ateşin...ve normal seviyeye çıkıyor..
ama adet olduğun gün genelde yine ciddi bir düşüş oluyor ..

canım bende ara ara ölçtüm hergün düzenli ölçmedim yani evet söküldü adetim canım hatta adet olacağım gün ateşim 36.5 çıkınca biraz umutlandım daha düşük çıkar diye düşünüyodum ama öğleyin kanamam başladı yarından itibaren tekrar ölçmeye başlayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…