Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

O heyecan çok kötü oluor ya, ben kalpten gidicektim sonucu almaya giderken, hatta sonucu aldım doktora göstericem ilkes kan testi yaptırmıştım bakıorum kağıda bişide anlamıorum değerler falan vr ama anlamıorum,anlamıorum ama negaitf olark değerlendiriorum ağlayarak umutsuz giitm doktorun yanına, devlette bide bekletiolr gelen giden hemşirye sesleniorum acil bayılcam heyecandan diorum sonucuma bakıorlar hiç birice bişi demior, en sonunda allah aşkına birinz bişi desin dedim, hemşire yetkimiz yok demesmi doktor hanmla görüşceksinz gerekli açıklamayı o yapcak demesmi, doktorda baktı bişi demedi masaya yatırdı ultrasona başladı konuşmaya şu boyutta şu kdr şu değerde ben halen anlamıorum tabi 5 haftalık deyince ozaman anladım hamile olduğumu, hamilemiyim dedi doktor baktı evet dedi, dedim en başta sölesenize kalpten gidicektim, benimki böle oldu, inanamadım ama ilk an,ne yapıcamı şaştım..öyle işteee,:26::26::26:

ovitrella iğne vuruldum ayın 18 inde bir hafta sonra e2 istedi dr sonuçları aldım 1128 nedemektir bu net sonucu ne zaman alabilirim acaba bilgisi olna varmı

kızlar ben bu ateş ölçme olayından anlamadım adete son 1 hafta kala ateşim şöyleydi
son 7.gün= 36.6
son 6.gün=36.6
son 5.gün=36.5
son 4.gün=36.6
son 3.gün=36.6
son 2.gün=36.5
son 1.gün=36.6
son adet günü=36.5( veeeeeee adet oldum anlamadım yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…