- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.821
canım o adetlerin düzenliyse genelleme yapıyor ortalama buluyor..
ama bir ay 26 günde diğer ay 29 günde olduysan..
senin adet süreni 27 yada 28 gün sayıyor..
amin bitanem ya allah kabul etsn duanı inş seninde döllenme sıkıntınmı var bende yumurtlama oldu bu ay döllenme olmadıyok canım malesef olsada sevsem mis gibi kokusunu koklasam sabah uyandığımda yanımda bana ait bana ihtiyacı olan küçücük elleriyle yüzüme dokunan bir bebeğim olsa.ahhh ahh allahım bizi daha çok bekletmesin hepimize en yakın ve en hayırlı zamanda vatana millete annesine babasına tüm insanlığa hayırlı bir evlat nasip etsin(AMİN)
yok canım malesef olsada sevsem mis gibi kokusunu koklasam sabah uyandığımda yanımda bana ait bana ihtiyacı olan küçücük elleriyle yüzüme dokunan bir bebeğim olsa.ahhh ahh allahım bizi daha çok bekletmesin hepimize en yakın ve en hayırlı zamanda vatana millete annesine babasına tüm insanlığa hayırlı bir evlat nasip etsin(AMİN)
bende yumutlamamı bariz hissettm bu ay ama döllenme olmadı 1 yılı doldrcm sizce tedaviye başlamalımıyım yoksa bekleyeyimmi bi kaç ay daha
canım adetin ilk gününden ölçmeye başlıyorsun..
her sabah yataktan kalmadan saat 7-8 civarı olursa daha iyi..
dil altından digital derece ile ölçersen daha net sonuç alırsın..
boylelikle ateşinin yavaş yavaş arttığını göreceksn..
sonra ufak bir düşüş oluyor..
yumurtlama gerçekleştiğinde yaşanıyor bu düşüklük..
sonra artmaya devam ediyor ateşin...ve normal seviyeye çıkıyor..
ama adet olduğun gün genelde yine ciddi bir düşüş oluyor ..
yok canım malesef olsada sevsem mis gibi kokusunu koklasam sabah uyandığımda yanımda bana ait bana ihtiyacı olan küçücük elleriyle yüzüme dokunan bir bebeğim olsa.ahhh ahh allahım bizi daha çok bekletmesin hepimize en yakın ve en hayırlı zamanda vatana millete annesine babasına tüm insanlığa hayırlı bir evlat nasip etsin(AMİN)
amin bitanem ya allah kabul etsn duanı inş seninde döllenme sıkıntınmı var bende yumurtlama oldu bu ay döllenme olmadı
yani bu düsüs yasandiginda ben o gün calismayami baslamaliyim. peki o aksam baslasam gecmi?
amin canım verece inşallah....
kimslerin kucağı boş kalmasın..
rabbim evlat hasreti olan herkesin yüreğindeki ateşi söndürsün....
allahım bi an önce nasip etsn sana canım ya aynen öyle zamanını bekliyor belkide ama bazende vesile lazım diyormcanım belirli bir sağlık sorununuz yoksa bence bi yerlerden başla..
ama şöylede bir durum var
ben 6 yıldır bekliyorum..
sebepsiz denildiği için..
2 aşılama denemem var negatif..
1 tüp bebek olumlu sonuçlandı ama kürtaj olmak zorunda kaldım..
yani diyeceğim o ki zamanı gelmeiyse tedavide hikaye..
evet o yüzden doğru değil gibi geldi mesela ben nisanda 24 günde mayıs ve haziran da 27 günde adet oldum şimdi bana 25 gün diyo ve bat yarın gözüküyo kafam karıştı:44:
yok canım geç değil..
zaten sen akıntını takip ettiğinde de görürsün
şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı geliyor..
ardından ateşin düşüyor..
ve yumurtlaman gerçekleşecek anlamına geliyor..
ve yumurtleme olduktan sonra 24 saat canlı kalıyor..
zaten almayı düşündüğün ovulasyon testide..
bunu gösteriyor..
lh hormonu yükseliyor yumurtlama gerçekleşek diye sinyal veriyor..
ve bu testte bu hormonu ölçerek en yüksek seviyede pozitif veriyor...
canım geçen ay ne zaman oldun...
seninle yakındı sanırım adetlerimiz..
benimde o hesaplayıcıya bakarsan yarın bat...
ama benimki pek bi aceleci dünden geliverdi
anladım canım o test yumurtalama takibi testi bendende istedi ben yanlış zamanda yaptım eşinde test yapsın canımcanım sorun ne tam olarak bilmiyorum korunmayı bırakalı 1sene oldu adetlerim genelde düzenli 1 2 gün oynar sadece doktora gittim bir tarafımda pko görünümü var dedi diğer tarafta 2 tane yumurta vardı.hormon tahlillerim iyi çıktı.ama eşim test yaptırmadı ve ben rahim filmi çekilmedim.ve adetimin 21.günü progresteron testi yapılacak yani çarşamba bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz.rahim filmini 1 2 ay geçsin sonra çektircem ama bu ay adet olursam eşim test yaptırcak.bu şekilde canım
anliyorum b ölcme isini nezamana kadar takip etmeliyim canim
kızlar canım acaip pasta börek istedi evinde olan varmı
olmazmı zulam var canım un kurabiyesi severmsnkızlar canım acaip pasta börek istedi evinde olan varmı
ateşini yumurtlamayı yakaladıktan sonrada ölçmeye devam et.
yumurtlamadan önceki seviyenin üstüne çıkar ve hep yüksek seyrederse hamilelikten söz edilebilir..
ama ciddi bir düşüş yaşarsan adet geliyor demektir...
yooooookkkkkkkama benim canımda makarna istedi ama dışarda yapıyolar ya bol kaşarlı, napoliten soslu, mantarlı kıymalı ooooofffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?