Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım o adetlerin düzenliyse genelleme yapıyor ortalama buluyor..
ama bir ay 26 günde diğer ay 29 günde olduysan..
senin adet süreni 27 yada 28 gün sayıyor..

evet o yüzden doğru değil gibi geldi mesela ben nisanda 24 günde mayıs ve haziran da 27 günde adet oldum şimdi bana 25 gün diyo ve bat yarın gözüküyo kafam karıştı:44:

amin bitanem ya allah kabul etsn duanı inş seninde döllenme sıkıntınmı var bende yumurtlama oldu bu ay döllenme olmadı

aminnnnnnnnnnn canım benim inşallah hepimize

bende yumutlamamı bariz hissettm bu ay ama döllenme olmadı 1 yılı doldrcm sizce tedaviye başlamalımıyım yoksa bekleyeyimmi bi kaç ay daha

canım belirli bir sağlık sorununuz yoksa bence bi yerlerden başla..
ama şöylede bir durum var
ben 6 yıldır bekliyorum..
sebepsiz denildiği için..
2 aşılama denemem var negatif..
1 tüp bebek olumlu sonuçlandı ama kürtaj olmak zorunda kaldım..
yani diyeceğim o ki zamanı gelmeiyse tedavide hikaye..

yani bu düsüs yasandiginda ben o gün calismayami baslamaliyim. peki o aksam baslasam gecmi?

amin canım verece inşallah....
kimslerin kucağı boş kalmasın..
rabbim evlat hasreti olan herkesin yüreğindeki ateşi söndürsün....

amin bitanem ya allah kabul etsn duanı inş seninde döllenme sıkıntınmı var bende yumurtlama oldu bu ay döllenme olmadı

canım sorun ne tam olarak bilmiyorum korunmayı bırakalı 1sene oldu adetlerim genelde düzenli 1 2 gün oynar sadece doktora gittim bir tarafımda pko görünümü var dedi diğer tarafta 2 tane yumurta vardı.hormon tahlillerim iyi çıktı.ama eşim test yaptırmadı ve ben rahim filmi çekilmedim.ve adetimin 21.günü progresteron testi yapılacak yani çarşamba bakalım yavaş yavaş ilerliyoruz.rahim filmini 1 2 ay geçsin sonra çektircem ama bu ay adet olursam eşim test yaptırcak.bu şekilde canım

yani bu düsüs yasandiginda ben o gün calismayami baslamaliyim. peki o aksam baslasam gecmi?

yok canım geç değil..
zaten sen akıntını takip ettiğinde de görürsün
şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı geliyor..
ardından ateşin düşüyor..
ve yumurtlaman gerçekleşecek anlamına geliyor..
ve yumurtleme olduktan sonra 24 saat canlı kalıyor..
zaten almayı düşündüğün ovulasyon testide..
bunu gösteriyor..
lh hormonu yükseliyor yumurtlama gerçekleşek diye sinyal veriyor..
ve bu testte bu hormonu ölçerek en yüksek seviyede pozitif veriyor...

allahım bi an önce nasip etsn sana canım ya aynen öyle zamanını bekliyor belkide ama bazende vesile lazım diyorm

evet o yüzden doğru değil gibi geldi mesela ben nisanda 24 günde mayıs ve haziran da 27 günde adet oldum şimdi bana 25 gün diyo ve bat yarın gözüküyo kafam karıştı:44:

canım geçen ay ne zaman oldun...
seninle yakındı sanırım adetlerimiz..
benimde o hesaplayıcıya bakarsan yarın bat...
ama benimki pek bi aceleci dünden geliverdi

anliyorum b ölcme isini nezamana kadar takip etmeliyim canim

canım geçen ay ne zaman oldun...
seninle yakındı sanırım adetlerimiz..
benimde o hesaplayıcıya bakarsan yarın bat...
ama benimki pek bi aceleci dünden geliverdi

2 haziran da oldum canım bu gün 24. gün ben 27. günü bat olarak aldım son iki aydır 27 de adet oldum. ama karnım çok ağrıyo galiba 27 yi görmüycem

anladım canım o test yumurtalama takibi testi bendende istedi ben yanlış zamanda yaptım eşinde test yapsın canım

Sagol canim süpersin Rabbim gönlüne göre versin her istedigini. Insaalla sende en kisa zamanda bebisine kavusursun. gerci hamilemisin bilmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…