Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

1 yıl olck evlilik tatlım 9 aydırda istyrm 23 yaş sen canım

Selam iyi geceler benim regl aktarmalı olarak teşrif edecek sanırım,kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi yarın sökülür artık inşallahhh....Amann gelse bir dert gelmese bir dert kafayı sıyıracaz bu gidişle:86:

umut veripte yok çıkınca insan dahada yıkılıyor umut vermeyince çıkıncada insan binkat fazla seviniyor...
şimdikkkk baharcım ben bu alman takvimine göre 26 haziran yani yarın yerleşmem hayırlısı ile olucak tabi bizim yumurtta spermle karsılastıysa :)
bahar benim gögüslerim çok acıo ve şişdi bide uçları çok acıyo canımda tatlı istiyo....adet olcam desem daha 10 gün var ...
sen bu ay ne yapmayı düşünüyorsun erkenmi test yapıcaksın yoksa geçincemi geçincede kaç gün geçince yapıcaksın batlarımız aynı sayılır

inş canım ya bakalım bu kezde bunu deneyelm valla kociş deli oldu elimden şu iyiymş al diyorm şu iyiymş al diyorm bıktı valla söylemek istemyrm artık ama umut işte gerçi oda alıyo çok istyr bebiş

slm canım ya ay en son konuştgmzda umutluydn umudunu yitirme belkide bebiştendr inş allahın izniyle umut ondan

1 yıl olck evlilik tatlım 9 aydırda istyrm 23 yaş sen canım
7 yıllık evliyim 27 yasındayım 6 yasında bir oğlum var geçen sene 8 temmuz<da 1,5 aylık bebeğimi düşürdüm 4 ay korundum bu zamana kadar olmadı 8 ay oldu daha tutmadı bacımmm...

a.s hiram hoşgeldin bacım nasılsın adetin gelmiş sefa gelmiş hoşgelmiş napalım vakti değilmiş demek bari erkenden sökülsede rahatlasan o da sıkıyor insanı...

allah oglusunu esirgesn canım ya digeri içinde üzüldm inş kısa zamanda gelir ikincide aynıymş bende 9 ay tutmadı

yok tatlım daha adet olmazsın.Erken yumurtladın yerleşti ve belirti gösteriyor dicem ama o da belli değil.bence sen hiç vücudunu dinleme şişsin ağrısın kafasına göre takılsın olcağı varsa zaten belirti olmasa da olur olsa da olur bebek canım.ben test yapmıycam canım batıma 11 gün var eğer gecikirse birkaç gün o zaman yaparım.yumurtlama günleri boyunca hergün birliktelik oldu ama bilmiyorum nasip kısmet diyorum.eğer 1 2 ay daha olmazsa rahim filmi çektircem.

slm canım ya ay en son konuştgmzda umutluydn umudunu yitirme belkide bebiştendr inş allahın izniyle umut ondan

Evet tatlım umutluydum uzun zamandır bel ağrım çoktu,adet olacağıma dair hiçbir belirti yoktu,adet olacakken en azından iki sivilcem çıkardı,karnımda şişkinlik üç dört gün önceden kasık ağrım filan olurdu,bunların hiçbiri olmayınca işte umutlandım napimsağlık olsun ya hayırlısı böyleymiş,rabbim ne zaman uygun görürse...

allah oglusunu esirgesn canım ya digeri içinde üzüldm inş kısa zamanda gelir ikincide aynıymş bende 9 ay tutmadı

amin canım allah razı olsun...bende geçen ay soğan kürü yaptım fakat kürü yaptığım ay kalmadım kimide 2. ay kalıyormus bu benim kürü kullanalı 2 .ayım bakalım etkisi olucakmı

inş canım ya bakalım bu kezde bunu deneyelm valla kociş deli oldu elimden şu iyiymş al diyorm şu iyiymş al diyorm bıktı valla söylemek istemyrm artık ama umut işte gerçi oda alıyo çok istyr bebiş

canımbenim o yöntemi hepimiz uyguluyoruz ben en son keçiboynuzu pekmezi aldım her sabah iç diyorum.sigara içiyor eşim bak bu pekmez ciğerlere iyi geliyor sinirleri alıp rahatlatıyor diyorum artık.kandırıyorum yani bi kaç sabah içti ama devam etmiyor.yumurtluyorum diyorum bana gülüyor.onlar bizim kadar inanmıyor böyle şeylere bizde ya tutarsa deyip her şeyi deniyoruz.

bende bu ay yumurtladığı anladığımda eşime söyledim yumurtladım diye "hadi yaaa hani nerde" diyo banaa

inan bende bu ay umutluydm hatta bariz hissettm yumurtlamamı ama döllenme olmadı regli oldm ve sivilcem kesn çıkardı çıkmadı psikolojk belirti bunlar

benmkide hay senin yumurtalarını diyo ne tembelmş diyo bak ben stres yapıyomym diyo yapma diyo bizim gibi olamazlarki onlar fıtrat meselesi

bilmiyom canım tek bildiğim şey şeker krizine giricem nerdeyse evdeki bütün tatlı gıdaları tükettim az sonra midem ağrımaya baslar :) dur bakalım yavas yavas heycan geliyo bana eheheh :)
ah bacım ahhhh aynen neler neler yaptık arkamı dönüp baktığımda çok gülüyoruım kendime
eşime 2 ay önce keçiboynuzu aldım bunu içmelisin dedim meğerse cam açıkmıs adam keçiboynuzu lafı geçince beni tehdit ediyor bunu kimseye sölemicen içmiyorum diye bende dedimki bu sadece cinsellik için değil masustan abarttım sigaranın etkisini azaltıyor cigerlerini temizliyor şunu yapıyor bunu yapıyor iyi hadi yapta içelim dedi 7-8 gün içti :):):):)
ben geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün dayanabildim:):):)
geçtiğimiz aylarda çamasır suyuna çişimi damatıp test yaptım:):):):) güyaaaa ama hepsi yalan
su şaşalını kestim çiş yaptım sabaha kadar beklettim üstü kaymak felan bağlamadı kaymak bağlasaymıs hamiş olacakmısım
sonraaaaa eczaneden ayda 2-3 kere test alıp her seferinde adetim geçmeden yapsam çıkarmı diye sorup adamın dalga geçer tarza güldüğünü....
test aLMk için semtimde dakikalarca yürüdüğümü
ve sayamadığım bir sürü şey
hey gidiiii gel artık bebeişim gelde senin o minncık popusu ısırim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…