Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benimde geldi yumurtlama günümde canım.baya yapışkandı.ne kusuru ayrıca canım hepimizde oluyor.midemiz falan bulanmaz kınamayızda burda herşeyi paylaşıyoruz canım sonuçta öğrenmemiz lazım.

çok çok sağol inan kaç kere yazdım sildim yazdım sildim ewet benim ki de yapışkandı acaba yumurtladığımıza yorabilir miyiz? bu gelen şeyi..

ayy çok hoşsun ebru ya ne sinyali.keşke o kadar kolay olsa canımcım emek olmadan yemek olmuyor işte bizim emeğimizde sabrımız.

bdroner sorabilirsin canım çekinme burası bayanların paylasım alanı kadın kadına öğreniyoruz işte....
ayrıca bende yumurtlama zamanını burdaki kızlardan öğrendim önceleri geldiğini hep görürdüm fakat normal akıntı sanırdım ....yumurtlama olduğunu anlaman için tahret alırken eline şeffaf uzayan akıntı gelmesi lazım hatta bas parmak ve işaret parğını birleştirip açtığında uzdığını göriceksin .....

canım sanırım yumurtan çatlamıs bu günleri iyi değerlendirin....umarım tutar

pazar günü sat ın 15. günüydü ve pazar günü eşimle kavga ettşm sabah sabah bu ayıda kaçırdım 12 ve 14. günler ilişki olmadı da ağladım durdum bu ayda kaçtı diye bütün gün sürdü ama hüznüm sonra bi ara dışarı çıktık nasıl akıntım geliyor aha dedim 15. gün olduğu için yumurtlamaya yormadım da ben dedim adet oldum galiba üzüntüden eve gelince bi baktım o şeffaf şey.. hemmen değerlendirdik ama inan eşime dedm Allah ondan umudumuzu kesmeyelim diye işaretdi bu çünkü eşimin o kadar çok kalbini kırdım ki çok sabırlı olmalıyız

çok çok sağol inan kaç kere yazdım sildim yazdım sildim ewet benim ki de yapışkandı acaba yumurtladığımıza yorabilir miyiz? bu gelen şeyi..

niye çekiniyosun ki canım.ben öyle yordum canım tam o günlerde geldi bende ama hafif kasık ağrımda oldu 2 gün geldi bende değerlendirdim.umarım sende değerlendirmişsindir.

ayy çok hoşsun ebru ya ne sinyali.keşke o kadar kolay olsa canımcım emek olmadan yemek olmuyor işte bizim emeğimizde sabrımız.

ne sinyalimi....adı döllenme sinyali
yada şey olsa bak varya gebe kalamadım ama işi ticarete döksem iyi para kırarım
bebek isteyen bayanların koluna takılan saat ilişkiden 5 gün sonra gülen surat döllenme gerçekleşti bebeğiniz 3 hafta 2 günlük ün gün saatte yazıcak valla ilerde olurmu olur olursa icatçısı benim:

eşlerimiz dısarda birsürü insanın derdini çekiyor biraz daha alttan alalım biz evde yatıyoruz uyuyoruz dolasıyoruz geziyoruz yiyoruz içiyoruz ama onlar sürekli aksama kadar didiniyorlar eve gelincede huzur istiyorlar ....
hak ediyorlar bence sende kafana takma bosver herşey düzelir can sağlığı olsun allaha dua et iste yeterki rabbim büyüktür bakmısınki bebeiş seninle

onu doktorlar onaylamaz canım öyle olsa adetten önce kanda baktırmayı onaylarlardı.olsun bekleyelim beklemekte heyecan veriyor ama son 1 hafta beklemek ondan öncesi zulüm.

canım çok haklısın.. gerçi bende çalışıyorum ama en azından beklenen günlerde ilişki olursa umut oluyor insanda diğer türde umutsuz kalınca daha da karamsar oluyor amaann ne bileyim Allah yardım etsin biz isteyenlere.. inşAllah hepimizin kucakları dolar bi an önce..

onu doktorlar onaylamaz canım öyle olsa adetten önce kanda baktırmayı onaylarlardı.olsun bekleyelim beklemekte heyecan veriyor ama son 1 hafta beklemek ondan öncesi zulüm.
sürekli takvime bakıyorum sürekli günüme kaçgün var hesaplıyorum heyecandan evettttt son 7 günnnnnnnnnnnnnn

droner sen kaçgünde bir adet olduğunu bana söyle ben sana alman takviminden hesaplatim hamile kalcan günleri

midem bulanıyorrrrrrrr

hamilesinnnnn

kızlar ben çıkıyorum allah rahatlık versin accuk koçişe karpuz kesimde yesin yavrum çok yorgun görünüyo ilgilenem accuk demi....bol hamişli günler kızlar

yok tatlım aklıma teomanın şarkısı geldi.ne bulantı nede başka belirtim yok malesef.ben bu ayda kırmızıları giycem heralde ama daha çok var yılmak yok inanmaya devam.

Ne güzel sürpriz bu böyle, hoşgeldin
Boşver çabalama, konuşmak zorunda değilsin
Hem hareketlerinden,
Küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben.

Bütün gün yataktaydım, yüzümde yastık izi
Seninse geçmisinde binlerce agır yenilgi
Çok şaka yaptiysam, aslında korktuğumdan
Beni zaten tanırsın sen.

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma (x2)

Her güzel şey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş

Kulağımda gürültüler, uyurken televizyon açık kalmış
Bir ülkenin bodrum katında ,kirli bir savaş varmış
Midem bulanıyor, galiba dünya tuttu
Beni hep unuttu.

Derler ki , bir yerden sonra
Acımaz daha fazla
Zaten aşk kötü bir şaka
Anlamaya çalışma (x2)

Her güzel şey bitermiş
Aşk nedensiz sevmekmiş

canlarım nasılsın şuan bursa da kayın validem lerdeyim nasılsın her an fırsat bulamıyorum yarın marmarise geçiyorum inşallah oradan yazmaya çalışacağım
hayırlısıyla iznimi geçirmeye çalışıyorum.dualarınıza her an ihtiyacım var bebeğimle sizi çok seviyorum rüzgar cnm çok üzüldüm hayırlısı olsun birtanem ezgi seni de çok seviyorum
ben yokken birbirinize çok ii bakın çok öpüyorum allah a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…