- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.201
kızlar selamlar dün sat 15. gündü kusura bakmayın ama sorucam akşam benden oldukça büyükşeffaf jöle gibi bişey geldi bu ne sizce
benimde geldi yumurtlama günümde canım.baya yapışkandı.ne kusuru ayrıca canım hepimizde oluyor.midemiz falan bulanmaz kınamayızda burda herşeyi paylaşıyoruz canım sonuçta öğrenmemiz lazım.
ne zaman annemin lafını dinlemesem burnumun dikine gitsem hep hata yapıyorum güya büyüdümya ben daha iyi biliyorum diyorum ama tosluyorum annemde her zamanki gibi yinede anne yüreğiyle sarıyor beni sağolsun ...
bana diyoki adetini 10 gün geçsin öyle test yap yahu anne diyorum ben okadar bekleyemem o zaman bekleme sen böyle testleri adetin gelmeden yap devam et diyo.....keşke döllenme olunca bize bi sinyal gelse anlasak evet döllenme basladı....diye hahahahah
canım sanırım yumurtan çatlamıs bu günleri iyi değerlendirin....umarım tutar
çok çok sağol inan kaç kere yazdım sildim yazdım sildim ewet benim ki de yapışkandı acaba yumurtladığımıza yorabilir miyiz? bu gelen şeyi..
ayy çok hoşsun ebru ya ne sinyali.keşke o kadar kolay olsa canımcım emek olmadan yemek olmuyor işte bizim emeğimizde sabrımız.
niye çekiniyosun ki canım.ben öyle yordum canım tam o günlerde geldi bende ama hafif kasık ağrımda oldu 2 gün geldi bende değerlendirdim.umarım sende değerlendirmişsindir.
pazar günü sat ın 15. günüydü ve pazar günü eşimle kavga ettşm sabah sabah bu ayıda kaçırdım 12 ve 14. günler ilişki olmadı da ağladım durdum bu ayda kaçtı diye bütün gün sürdü ama hüznüm sonra bi ara dışarı çıktık nasıl akıntım geliyor aha dedim 15. gün olduğu için yumurtlamaya yormadım da ben dedim adet oldum galiba üzüntüden eve gelince bi baktım o şeffaf şey.. hemmen değerlendirdikama inan eşime dedm Allah ondan umudumuzu kesmeyelim diye işaretdi bu çünkü eşimin o kadar çok kalbini kırdım ki çok sabırlı olmalıyız
ne sinyalimi....adı döllenme sinyali
yada şey olsa bak varya gebe kalamadım ama işi ticarete döksem iyi para kırarım
bebek isteyen bayanların koluna takılan saat ilişkiden 5 gün sonra gülen surat döllenme gerçekleşti bebeğiniz 3 hafta 2 günlük ün gün saatte yazıcak valla ilerde olurmu olur olursa icatçısı benim:
eşlerimiz dısarda birsürü insanın derdini çekiyor biraz daha alttan alalım biz evde yatıyoruz uyuyoruz dolasıyoruz geziyoruz yiyoruz içiyoruz ama onlar sürekli aksama kadar didiniyorlar eve gelincede huzur istiyorlar ....
hak ediyorlar bence sende kafana takma bosver herşey düzelir can sağlığı olsun allaha dua et iste yeterki rabbim büyüktür bakmısınki bebeiş seninle
sürekli takvime bakıyorum sürekli günüme kaçgün var hesaplıyorum heyecandanonu doktorlar onaylamaz canım öyle olsa adetten önce kanda baktırmayı onaylarlardı.olsun bekleyelim beklemekte heyecan veriyor ama son 1 hafta beklemek ondan öncesi zulüm.
droner sen kaçgünde bir adet olduğunu bana söyle ben sana alman takviminden hesaplatim hamile kalcan günlericanım çok haklısın.. gerçi bende çalışıyorum ama en azından beklenen günlerde ilişki olursa umut oluyor insanda diğer türde umutsuz kalınca daha da karamsar oluyor amaann ne bileyim Allah yardım etsin biz isteyenlere.. inşAllah hepimizin kucakları dolar bi an önce..
midem bulanıyorrrrrrrr
hamilesinnnnn
kızlar ben çıkıyorum allah rahatlık versin accuk koçişe karpuz kesimde yesin yavrum çok yorgun görünüyo ilgilenem accuk demi....bol hamişli günler kızlar
midem bulanıyorrrrrrrr
canım inşallah hamilesindir hadi bakalım hayırlısı seni seviyorum kendine ii bak öpt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?