- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.221
evet canım sorabilirsin içerdeydim yeni gördüm.
Tatlım bu alman takvımıyle ilgili bisey sorucaktım neyse sabah görüşürüz artık ben ecz. die bi cıktım arkadasıma falan ugradım bıraz geciktim..
Ateş ölçer aldım bıde gebelık testı aldım ama yapmadım
Bıraz daha bekleyecegım cunku senın adersını verdıgın takvıme son adet dönemımı girdim 20 mayısta adet olmustum 41. gunde o şekilde girdim bılgılerı
27 hazıranda kan tahlılı 1 temmuzda idrar tahlılı önerıyor bu verilere göre valla iyice kafam karıstı
neyse yarın ayrıntılı konusuruz sekerim ...
Selam gece kuşlarıı nasılsınızz,ben şöyle bi geçmişi okuyup geliyorumm
ayy sen burdaymıssın sekerımm sımdıde konusabılırız : )
yok cnm burdayım ee o zaman benım tarıhleri versemde bı girsen degerlendırmelerı bı okusak valla hala gelmedı adetım
vücudum şişti resmen sivilceler bı cıkıyor bı ınıyor anlamadım nasıl iş koyu sarıda akıntı gelıyor benden mıktarı cok degıl ama
yarında ateşimi ölçücem uff cok calısmam gerek cokkkk
canlarım nasılsın şuan bursa da kayın validem lerdeyim nasılsın her an fırsat bulamıyorum yarın marmarise geçiyorum inşallah oradan yazmaya çalışacağım
hayırlısıyla iznimi geçirmeye çalışıyorum.dualarınıza her an ihtiyacım var bebeğimle sizi çok seviyorum rüzgar cnm çok üzüldüm hayırlısı olsun birtanem ezgi seni de çok seviyorum
ben yokken birbirinize çok ii bakın çok öpüyorum allah a emanet olun....
tatlım bildiğim kadarıyla yapalım ama pek sağlıklı olmaz çünkü normal döngüden uzun.azönce baktım senin için bi siteye sorun buda olabilirmiş:
Adet kanamasındaki gecikmelerin diğer nedeni ise herhangi bir şekilde o adet siklusunda yumurtlama olmaması ve bu nedenle rahim iç tabakasının
kanamayla atılmasının gecikmesidir.
ama istersen bi bakalım.son adet tarihin ne zamandı canım.ayrıca yumurtlama belirtisi yaşadınmı yaşadıysan inşallah hamişsindir.o yüzden gecikmiştir.
adetımın 12. gunu 11 mm capında bi yumurtam olusmustu doktor kontrolundeyım ben tatlım
ve ayın 19 uydu sanırım beyaz ve yumurta akı kıvamında bı akıntım oldu kasıklarımda bebek varmısda tekmelıyormus gıbı rahatsızlık hisside yasadım kuzum
dr um her ay bakıyor yumurtam olusuyor ve catlıyor şükürler olsun adet gecıkmemı sadece psikolojık olarak görüyor bende anlamıs degılım ...
5 mart- 9 nısan -20 mayıs adet gunlerım canım bakarsan sevınırım
tabi bakarım canım daha öncede ben kızlardan istiyordun bakmalarını sağolsunlar hep yardımcı oluyorlardı.şimdi bende öğrendim.
şimdi bu hesaplamaya göre 12haziranda yumurtlama günlerin başlamış ve doğru tahmin etmişsin canım yumurtlama günün 16 17 haziran gösteriyor belki seninki geç çatladı 19unda gelen akıntı gerçekten yumurtlama akıntısı olabilir.22haziran yerleşme günü ve kanda belli olacağı tarih 26 haziran ve hatırladığım kadarıyla sen baya önce yaptırmıştın testi yanlış çıkma olasılığı yüksek bu hesaplara göre yaptığın testin.idrarda belli olacağı tarih ise 30 haziran.bu takvime göre hala umut var canım inşallahta öyledir.bence sen 1temmuza kadar bekle canım çok az kaldı zaten o zamana olmazsan test yaptırırsın.hem cumaya geliyor.
ayy cok saol canım benımmmm Allah gönlune göre versın ben en son 21 hazıranda ilişki yasamısım bıde
o bıle tutmus olabılırr 0.11 cıktı sonucum yanı umutlanmak ıstemıyorum ama elde degıl ıste
yarın bıde atesımı ölçücem sekerbakalım ne cıkıcak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
rica ederim canım ama ben bişey yapmadım ki.kendini inandırma canım yinede adetin gelirse üzülürsün.cuma günü bi gelsin hem hayırlı bi günde hayırlı bi haber almış olursun yarında kandil.bolca dua et.inşallah bu sefer sen kazanırsın kırmızılar değil.
Günaydın canım.günaydınnn dunynın en tatlı anne adaylarııı
NAsılsınızz?
Hala adet olmadım bugünn 39. gunu
Ateşimi ölçtüm 36.6 fakat yorum yapmayı bıllmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?