Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

eee ne kadar güzelll ne kadar harika test yaptın mı? Ya ben bu alman testini anlamadım temmuz 9 da adetim gelicek ama bu test tuhaf tuhaf bişeyler diyor.. Zahmet olmazsa bilgilermi versem bakar mısın?
pardon tatlım içerideydım sonradan gördüm iletını ama nisbhr yardımcı olmus saolsun
ayy rüzgar başını okuyunca dedim sen kendin için söylüyorsun diye nasıl sevindim merhaba anne adayları iki aylık hamileyim diyorsun sandım tabi sonrasını okuyunca dumur oldum.

keşke tatlım valla ne guzel olurdu dımı
hayırlısıyla bıde ben haykırsam hamıleyım diye Allahım hepimizin gönlune göre versın
Bol Bol dua edelim bu gece Rabbım dualarımızı kabul eder ınsallah

:79::79::79::79::79:

Naber canımmm,ya benim regl iki gün sürdü ve kan değilde kahverengi çamur gibi geldi,napim yaa kafam karıştıı,doktoruma gideyim diyorum tetkikleri tamamlayamadık,başkasınada gitmek istemiyorum menepozamı giriyorum acaba offfff

ben iiyim canım.off ya neden öyle oldu acaba bence başka bi doktora sor canım yada kendi doktoruna durumunu bildir.başka türlü kafanda hep sorular kalacak.

ben iiyim canım.off ya neden öyle oldu acaba bence başka bi doktora sor canım yada kendi doktoruna durumunu bildir.başka türlü kafanda hep sorular kalacak.

Benim kociş ben kadar istemiyor,dolayısıylada doktor filan bahsi oldumu acelen ne diyor,kendi tahlilini bile vermedi uyus şey yaaa
o gelmezse ben tek giderim anlatırım napimm...

canımbenim biz aynı bıraktığın gibiyiz uğraşıyoruz işte.asıl sen nasılsın canım gittinmi annenlere.tatil nasıl gidiyor.

allah yardımcımız olsun tatlım.. geldim çok şükür, kendime de geldim baya bir

Canımmm Hos geldınnnnn Oyyy nasıl sevındımm gördügümee:81:

canım benimmmm hoşbuldum nasılsın?
var mı kılzar güzel haberler?

reglme 6 gün var ben hiç umutlu değilim eşim 24 ünde gelip 2 kalıp gidecekti izinleri iptal etmişler ..

biz edetim bittikten hemen sonra yani 10 unda bitti 11,12,13 tarihlerinde ilişkide bulunduk ama sanmıyorum tutucanı ...

ezgi canım silebilirsin listeden beni...

Benim kociş ben kadar istemiyor,dolayısıylada doktor filan bahsi oldumu acelen ne diyor,kendi tahlilini bile vermedi uyus şey yaaa
o gelmezse ben tek giderim anlatırım napimm...

tatlım sadece bebek için değil sağlığın için gideceksin.gelmezse gelmesin hem erkek yanında olmayınca daha rahat oluyorsun en azından ben öyleyim.

canım hakkında hayırlısı olsun ama listeyle ben ilgilenmiyorum artık
burda netim yok çünkü şimdi kuzenin bilg. dadandım azcık

canım benimmmm hoşbuldum nasılsın?
var mı kılzar güzel haberler?[/QUOTE]

ben hala aynı terane canım devam etmekte
adet olmadım bugün 40. güne girdim hayırlısıyla tutuyorum kırmızıları bakalım ne kadar tutacagım:78:
olamamak ayrı dert olsam yıne bı dert yanı hep kahırr hep kahır....
bos ver benı Sen iyisin dimi Canım benım

allah yardımcımız olsun tatlım.. geldim çok şükür, kendime de geldim baya bir

ohh çok iyi canım sevindim iyi olmana özledik seni valla topiğimiz çok sessiz kaldı.pasi ve tülay adet oldular hathar diye bir arkadaşımız hamile bi kaç arkadaş daha adet oldu.başka haber yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…