- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.341
pardon tatlım içerideydım sonradan gördüm iletını ama nisbhr yardımcı olmus saolsuneee ne kadar güzelll ne kadar harika test yaptın mı? Ya ben bu alman testini anlamadım temmuz 9 da adetim gelicek ama bu test tuhaf tuhaf bişeyler diyor.. Zahmet olmazsa bilgilermi versem bakar mısın?
ayy rüzgar başını okuyunca dedim sen kendin için söylüyorsun diye nasıl sevindim merhaba anne adayları iki aylık hamileyim diyorsun sandım tabi sonrasını okuyunca dumur oldum.
:79::79::79::79::79:
kara kara düşünüyorum...napıosun hiracım?
iyi geceler kızlar
pembiqim hoşgeldinnnn
Naber canımmm,ya benim regl iki gün sürdü ve kan değilde kahverengi çamur gibi geldi,napim yaa kafam karıştıı,doktoruma gideyim diyorum tetkikleri tamamlayamadık,başkasınada gitmek istemiyorum menepozamı giriyorum acaba offfff
kara kara düşünüyorum...
amanda amannnn kimler gelmişşşşş,,iyi gecelerrr hoşgeldin bitanemm nasılsınnnn
hoşbuldum canım.. nasılsınız bkalım ne var ne yok???
iyi geceler kızlar
ben iiyim canım.off ya neden öyle oldu acaba bence başka bi doktora sor canım yada kendi doktoruna durumunu bildir.başka türlü kafanda hep sorular kalacak.
canımbenim biz aynı bıraktığın gibiyiz uğraşıyoruz işte.asıl sen nasılsın canım gittinmi annenlere.tatil nasıl gidiyor.
Canımmm Hos geldınnnnn Oyyy nasıl sevındımm gördügümee:81:
Benim kociş ben kadar istemiyor,dolayısıylada doktor filan bahsi oldumu acelen ne diyor,kendi tahlilini bile vermedi uyus şey yaaa
o gelmezse ben tek giderim anlatırım napimm...
iyiyim tatlım çok şükür.. sizleri sormalııııı özledim valla yaaaaa
reglme 6 gün var ben hiç umutlu değilim eşim 24 ünde gelip 2 kalıp gidecekti izinleri iptal etmişler ..
biz edetim bittikten hemen sonra yani 10 unda bitti 11,12,13 tarihlerinde ilişkide bulunduk ama sanmıyorum tutucanı ...
ezgi canım silebilirsin listeden beni...
şahsen ben iyiyim gülüm,sağlığına duacıyımm,bizde seni özledik tabee yerin belli oluyorr...çok sevindim yaa seni gördüğümeee
allah yardımcımız olsun tatlım.. geldim çok şükür, kendime de geldim baya bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?