Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aaaa neden okadar gecikti acaba test yaptın mı tatlım sen?

ohh çok iyi canım sevindim iyi olmana özledik seni valla topiğimiz çok sessiz kaldı.pasi ve tülay adet oldular hathar diye bir arkadaşımız hamile bi kaç arkadaş daha adet oldu.başka haber yok canım.

yaa evet yaz tatili girince herkes biyere dağıldı tabi..

aaaa neden okadar gecikti acaba test yaptın mı tatlım sen?

evet idrardan baktım önce cok silik bi cizgi gördum 15 dk vardı cızgı sonra kayboldu
gebelik testlerine pek guvenmedıgım ıcın ntten bı güvenılırlıgıne bakıyım dedim bebe tıme die bı gebelık testıymıs ve sonuclar hep yanlıs cıkıyormus
ertesi gunkanda baktırdım 0.11 cıktı
yanı negatıf ama degerın yuksek olması yınede bı umut gibi hala
4 gündür göğüslerimde şişlik ve hafif acıma var adet olabılırımde yanı ateşimde sabah ölçtüm dil altından 36.6 cıktı
yarın yıne ölçücem Alman takvımıne göre 27 haziran kan testı ıcın gösteriyor 1 temmuzda idrar testı önerıyor..
bıraz daha bekleyecegım canım ona göre bıseyler yapıcam hayılısı bakalım..

allah allahhh inşallah geç döllenmedir canımm

yok önemli değil canım.. gerçeklerle yaşamaya alışmak lazım..
dediğin gibi şu mübarek gecede herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz adına rabbimden

allah allahhh inşallah geç döllenmedir canımm

sanmıyorum ezgım gecen ay daha yuksek cıkmıstı 0.58 di betahcg degerm 41. gunumde adet oldum
bu ayda 41. gunumde lurum belkı..
Bende persembe gunu Balıkesire gidicem cnm orada bı doktor varmıs gitmişken bıde ona görüneyım diyorum
Belki adet duzensızlıgıme bı care bulurlar
Adetım duzene girse hamıle kalmam bıraz daha kolaylasabılır hıc degılse yumurtlama gunlerim daha kolay hesaplarım..
Sen 3 aymı korunacaksın Canım?

yok tatlım ben de kürtaj falan olmadı kendi gitti çok da erkendi o yüzden öyle bişey demedi bana doktorum ama ben zaten bu aralar pek düşünmüyorum

oh oh çok güsel özlem olmaz en azından.hem onada iyi gelir.

evet güzel oldu canım ama özlem olmaması değil aksine azcık özlem olması açısından
ondan uzak kalmak da iyi gelecek az da olsa çünkü o yanımdayken hep sanki bebek yapmamız gerekiyormuş gibi hissetmeye başlamıştım artık

yok tatlım ben de kürtaj falan olmadı kendi gitti çok da erkendi o yüzden öyle bişey demedi bana doktorum ama ben zaten bu aralar pek düşünmüyorum

tatlım bende kımyasal gebelık yasadım ve benım degerım senınkinin yarısı kadardı sühendam benderlıydı o dönem doktorum zubeydedeki ve bana 3 ay korunacaksınız dedi.. sakın ilişkiye girme bence ben 2 ay korundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…