- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.381
tatlım bende kımyasal gebelık yasadım ve benım degerım senınkinin yarısı kadardı sühendam benderlıydı o dönem doktorum zubeydedeki ve bana 3 ay korunacaksınız dedi.. sakın ilişkiye girme bence ben 2 ay korundum
evet güzel oldu canım ama özlem olmaması değil aksine azcık özlem olması açısından
ondan uzak kalmak da iyi gelecek az da olsa çünkü o yanımdayken hep sanki bebek yapmamız gerekiyormuş gibi hissetmeye başlamıştım artık
evet canım haklısın bu bebek fikri bizi kocalarımıza başka gözle baktırıyor.hiçbişeyin zevki kalmıyor.bi rahat bırakabilsek kendimizi çok iyi olcak.
allah allah kimyasaldan sonra da mı 3 ay dedi sana, valla ben korunmayı düşünmüyorum
zaten 1-2 ay çok az biraraya gelicez hiç günlerimi falanda takip etmiyorum artık olmaz yanii nasılsa
sen yınede bı sor canım ama baska bı ynlısa düşmenı ıstemem..
gerçekten biraz uzaklaşmak lazım o düşünceden, biz fazla kaptırdık kendimizi bu kadarı sağlıksız bir durum artık
neyse kızlar ben cıkıyorum Allah a emanet olun dualarım sizinle
iyi geceler...
malesef çok kaptırıyoruz canım ama bebek olmadan bu düşünceden uzaklaşmak mümkün değil kendi adıma ama böyle giderse zor bu kafayla.bu arada ben soğansuyu içiyordum 7 8 gün yaptım bıktım üşendim bıraktım ama adetim gelirse 7.gün yine başlıycam
Merhaba forumda yeni sayılrım ama kaç gündür burdan çıkmaz oldu bu forumda olmak birşeyler danışmak aynı hisler paylaşmak çok guzel gerçkten kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz de bebek istiyoruz son adet tarihm bir hazirandı bu ay karnıma kramplar göğüs şşkinliği gibi belirtiler yaşadım psikoljik mi yoksa hamilemiyim die ikilemde kalrıken evveli gun hasta oldum biraz içim rahatladı en azından gerçeği öğrendim dedm fakat adetim bi gun bi kaç damla halnde geldi diger gun biraz daha fazla geldi ve bgun btti yanii her zaman beş gun suren adetim iki gun surdu ve midem çok bulanıyor yanma var midemde ve başımda bi sersemlik , bu kadarı da psikolojk olamaz die düşünüyorum acaba bi kaç gun sonra bi test yapmalımıyım ya da biraz daha en azından diğer adet tarihine kadar beklemelimiyim? yerleşme kanaması olabilir mi hiç bir fikrim yok ama benim adetim normalde 5 6 gun surer cvplarını bekliyorum ilgilenrseniz kendimi yi hssedicem kafam çok karışık gerçekten
Merhaba forumda yeni sayılrım ama kaç gündür burdan çıkmaz oldu bu forumda olmak birşeyler danışmak aynı hisler paylaşmak çok guzel gerçkten kızlar size bir şey danışmak istiyorum biz de bebek istiyoruz son adet tarihm bir hazirandı bu ay karnıma kramplar göğüs şşkinliği gibi belirtiler yaşadım psikoljik mi yoksa hamilemiyim die ikilemde kalrıken evveli gun hasta oldum biraz içim rahatladı en azından gerçeği öğrendim dedm fakat adetim bi gun bi kaç damla halnde geldi diger gun biraz daha fazla geldi ve bgun btti yanii her zaman beş gun suren adetim iki gun surdu ve midem çok bulanıyor yanma var midemde ve başımda bi sersemlik , bu kadarı da psikolojk olamaz die düşünüyorum acaba bi kaç gun sonra bi test yapmalımıyım ya da biraz daha en azından diğer adet tarihine kadar beklemelimiyim? yerleşme kanaması olabilir mi hiç bir fikrim yok ama benim adetim normalde 5 6 gun surer cvplarını bekliyorum ilgilenrseniz kendimi yi hssedicem kafam çok karışık gerçekten
ben 6 gün yaptığım halde faydasını görmüştüm umarım 7-8 gün yaramıştır canım sana da
ben de kaçıyorum artık...
bizim kızlar belki geçmişi okumazlar geldiklerinde hepsine çook selamımı söyleyin.. hepinizi öpüyorum kocaman kocamannn
slm kızlar.....nabersiniz.....
Canım sanki beni anlatmışsın,bende aynı durumdayım,ama benim bebiş olmadığı kesin çünkü bir gün geçtikten sonra kan testi yaptırmıştım negatifti,birkaçgün sonra test yap bence,inşallah meleğini göndermiştir rabbim..
iyiyiz ebruşkaa,senden naber canım..başlamış senin telaşın yine hım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?