- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.401
bence test yapmalısın eğer varsa çıkar yada kan testi yaptır en garantisi.yaşadıkların psikolojik te olabilir ama adetin değişik olmuş canım kafanda soru işareti kalmasın bence yaptır test en azından olmadığını anlarsan daha rahat olursun.yada bebek varsa yediğine içtiğine ve hareketlerine dikkat edersin.
kızlar ben size birşey sormak istiyorum fikirlere ihtiyacım var biz annemlerin alt katına 2 yıl önce tasındık bu evde doğalgaz yok eşime bu sene bağlatalım dedi kalacağımız belli değil tasınabilriz dedi...sizca ne yapmam lazım tasınsammı yine yakın bir yere yoksa kalsammı:44:
allahın slmı üzerinize olsn kızlar günaydınnnnnnnnnnnn
hoşbldk tatlım nasılsnve aleyküm selam canım hoşgeldin
hoşbldk tatlım nasılsn
iyim çok şükür canım heycankıyım biraz saat 12 de randevum var :18:
derken ne randevusü
klomen kullandım tatlım bu ay bügün 14. günüm doktor çatlatma iğnesi yapıcak bugün ilk denemem inşallah tutar bu ay:18:
tam olarak bilmyrm onları ben daha başlamadm ama inş dilegm allahın iznyle bu ay kavuşursn bebişine canım ya hadi hayırlı haberler alman dilegiyle canım
10 ay oldu canım ya sen ne kadardr tatlıminşallah tatlım .sen ne zamandır istiyosun
10 ay oldu canım ya sen ne kadardr tatlım
çok şükür o zaman tatlım inş çalışmaların sonucu hayırlı haberle biter canım yaaaaaaaaaaaa15 aydır uğraşıyoruz amageçen ay kis oluşmuştu bende doğum kontrol hapı ile geçti çok şükür bu ay devam çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?