- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.421
çok şükür o zaman tatlım inş çalışmaların sonucu hayırlı haberle biter canım yaaaaaaaaaaaa
inşallah canım benim rabbim dularımızı kabul eder inşallah
tülayyyy hoşgeldin canım nasılsın
canimm hoşbuldum.iyiyim tatlım peki sen
canannnnn kardesimm nasılsınn
iyim canım benim. bugün çatlatma iğnesi olucam çok heycanlıyım inşallah tutar ilk denemem :18:
ohhhh saatler osun canım.güle güle kullantülüüüüüüüüiyiyim yaa , dün saç adet günümdü saçımı boyatcaktım, kan testi yaptırdım negatifff saçımıda boyattım bi güzel adet olmayı bekliyorum yeni çalışmlar için sen nasılsın bebeeemm
ayyyyyy ne güzel ne güzelll.insaşlaah tutar canim.klomenmi kulllandın sen bu ayyy
tülüüüüüüüüiyiyim yaa , dün saç adet günümdü saçımı boyatcaktım, kan testi yaptırdım negatifff saçımıda boyattım bi güzel adet olmayı bekliyorum yeni çalışmlar için sen nasılsın bebeeemm
ohhhh saatler osun canım.güle güle kullan
teşekkür ederim tatlımm
canim iyi yapmıssınn.hayırlı olsun sacın.zaten fıstıktın simdi fıstık içiolmussundurr.ben adet oldum canim 2.günüm hiç sekmedi masalalhh 30.günde geldiii acelesi varmiş gibiii.tATİLde çalışmalara devamm
aman öyle deme iyi ki olmuşun yeni çalışmalar için, bak ben gözüne bakıyorum olsun diye nazlanıyo
ohhhh saatler osun canım.güle güle kullan
teşekkür ederim tatlımm
aman öyle deme iyi ki olmuşun yeni çalışmalar için, bak ben gözüne bakıyorum olsun diye nazlanıyo
evet herşey adet olana kadar.adet olunca zatiii 1-2 saat üzüntüüü sonra yeniden diger ayın planlarıııseninkide gelir üzmez seniii.ardesini yanlız bırakmaz kankardsi onlarr
saree canim sen kaç yıılık evlisin
dün evlilik yıldönümümüzdü tatlım2 yılı bitirdik allahın izniyle
nice nice senelree benim gibiymişş.ayy 3.yılımızı inşalah bebekler karşılarızzz
evet herşey adet olana kadar.adet olunca zatiii 1-2 saat üzüntüüü sonra yeniden diger ayın planlarıııseninkide gelir üzmez seniii.ardesini yanlız bırakmaz kankardsi onlarr
ayneeeeeeennay yalnız, dün kan testini elime alınca hastaneden çıktım, kuaföre kadar ağladım:84: biliyodum olmadığını ağrılarım vardı zaten ama kociş ısrar etti saçını boyatcaksan test yaptır diye yine de üzüldüm manyakmıyım neyim
ayneeeeeeennay yalnız, dün kan testini elime alınca hastaneden çıktım, kuaföre kadar ağladım:84: biliyodum olmadığını ağrılarım vardı zaten ama kociş ısrar etti saçını boyatcaksan test yaptır diye yine de üzüldüm manyakmıyım neyim
bendede dün annem bana gelene kadare bişi yoktuu.sonra biraz zırladımm.insan dayanamıyooo aglayinca rahatlıyoo.aman ya nebilimm işteee zor bizim durumlarrr.aslında masalalh yine güçlüüü duruyozz.bu arada sen beni ekledinmi msnye
bendede dün annem bana gelene kadare bişi yoktuu.sonra biraz zırladımm.insan dayanamıyooo aglayinca rahatlıyoo.aman ya nebilimm işteee zor bizim durumlarrr.aslında masalalh yine güçlüüü duruyozz.bu arada sen beni ekledinmi msnye
canım yaaa kıyamam Allah başka acı yaşatmasın bu günler gelip geçecek sabrediyoruz işte, msn ye hiç girmedim canım ekliyorum şimdi
canım yaaa kıyamam Allah başka acı yaşatmasın bu günler gelip geçecek sabrediyoruz işte, msn ye hiç girmedim canım ekliyorum şimdi
aminnn.evettt zaten umudumuz olmasaa hiç yaşamayız ve katlanamıyoruzz.ama her ay yeni bi umutt ya bu ayy tutarsa diye bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?