- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.461
inşallah canımmmmmmmmm.ee sen bu ay bişeyler yapcan mı incir soğan gibi?
canim ben gecen ay yaptım 15 gün incirr sonra bıraktımm.tek faydsasi oldu günü günüe oldum.bu ay yapsammı bilmiyorum.sogan yapmıyorum çok şükür kistim akıntım yok benim
kılzarrr komşum kahveye çagrıyooo.1 saate gelirim.öptüm hepiniziiiiiiiii
soğan suyu bana en büyük faydası adet süremi kısalttı sanırım geçen ay kullanmıştım bu ay adetim 10 günde 8 güne indi.miktar olarak yine fazla geliyor ama süresi kısa sürdü..İnşallah böyle devam eder.maşallah canım çok istikrarlısın 15 gün yapmışsın ben soğana başladım 7 gün falan içtim bıraktım üşendim
hmm tamam düzelteyim.paside adet oldu canim sanirim baslama tarihiii 24 temmuz olsa gerekkk
eline sağlık canım goşgeldin buarada ama gerçekten hiç uğramayanları silsek listeden yazdırdılar isimlerini bi daha selam sabah yok.
afiyet olsun canım.fal da baktır biliyorsagörüşürüz canım.
yok ay fal baktırmasın çok tehlikeli.
fal baktırmak gerçekten dini yönden çok tehlikeli imani bir mesele.
inansan da inanamasan da baktırmamak gerekiyor.
hangilerinin gelip gelmediğini bilemiyorum o yüzden silemedim. evet bazıları hiç hiç uğramıyo ama bazıları da çok nadir uğruyor.
yok ay fal baktırmasın çok tehlikeli.
fal baktırmak gerçekten dini yönden çok tehlikeli imani bir mesele.
inansan da inanamasan da baktırmamak gerekiyor.
canım stres yaptığından gecikmiş olabilir.bi test daha yap ama çıkmazsa doktora git söktürücü bişeyler verir.ne kadar zamandır istiyorsun hormon tahlili vs. yaptırdınmı doktora gidip muayene oldunmu?
ay çok sevindim inşallah canım bu üç günü ii değerlendir göbekten vuruldun dimi
15 temmuzda belli olcak seninde üçüz geliyo desene :))))))))
ben 18 inde vuruldum dr odasındayız %90 üçüz dedi sen ne diyosun diye bağırmışım doktora :)
eşimde üçüz değil beşiz olsun yeterki olsun.7 ay önce ölümden döndüm klomen yüzünden rahim yumurtalık hepsi alınacaktı iç kanama geçirdim ameliyat olsaydım %1 verdi masadan kalkma ihtialimi.rabbim okadar büyükki allah kimseyi evlat ile sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?