Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pazar günü 15 gün olcak ama hiç bişey hissetmiyorum.rahatsızlığım var ama dostinex kullanıyorum ilacın iğnenin yan etkileri diye düşünüyorum.ümitlenip hayal kırıklığına uramak istemiyorum yine.miiletin sorularınından bakışlarından okadar sıkıldımki

sen hiç kimseye kulak asma canım içini ferah tut allahın izniyle inşallah hayal kırıklığına uğramıcaksın

afiyet olsun canım.fal da baktır biliyorsa görüşürüz canım.

canim ben baktırırım arada sırada ama pek inanarak baktırmam.çünkü inaninca oluyooo.ben hamile oldugumu ögrenmeden 1 hafta önce baktırmıstım.bana hamilesin ama malesf kaybedecen demiştiii.ben içime almamaya çalıştım ama gerçketenten kaybettim.yani herşeyi bilmiştii

burdayim bacımm.öylee diger topikleri geziyom.nehyaptın igneni oldunmuu

oldum canım bakalım hayırlısı illişki takvimi verdi doktor 1 tane sağlıklı yumurtam oluşmuş 2 tanede büyümeye devam ediyomuş.bende diğer topiklere baktım da biraz çoğul gebelik olabilirmiş eğer tutarsa

evet canim çogul gebelik olabiliyoo.hadi hayırlısı bugun kaçıncı günün senin

arkadaşlar merhaba bende bu formu yeni keşvettim ve benimle ilgili aynı durumları yaşıyan bir sürü arkadaşım var dertleşiriz diye geldim aranıza..bende de polikistik over var iki overdede..rahmim ters ayrıca 26mm de sağ overde anekoik kist var.aslında bebek şuan için düşünmüyordum ama doktorum bebeğin olmayabilir dedi ve dünyam yıkıldı bu ay soğan kürüne başladım umarım güzel haberleride paylaşıcam sizinle..allah isteyen herkese bebeğini nasip etsin..

hoşgeldin canım ben soğan kürü ile kislerimden 1 ayda kurtuldum çok şükür şimdi çalışmalara devam ediyoruz. inşallah sende faydasını görürsün

canim hoşgeldin aramızaa.sen doktorlara bakma ben 3 doktora gittim.3üde istedigin an çocugun olur dediii.ama 2 yıl oldu tık yokk.

inşallah tek isteğim bu yalnız ben başlayalı 5 gün olcak bugün ama hiç akıntı olmuyor normalde bu kürü yapanların oluyor diye biliyoırum acaba faydasını görebilcekmiyim ?

sağol arkadaşım..yani bir şekilde okuyoruz araştırıyoruz hiçbirşey eskisi gibi değil insanlarımız artık daha bilinçli..keşke bu kadar net konuşmasada ümitleri yıkılmasa..inanmak istemedim ama duyduğunda bir tuhaf oluyor işte..umarım sende alırsın eline bebeğini senin rahatsızlığın varmı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…